2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hangi asi canim

ben asi olmadim hic.

canım ben duymamıştım o aşı şeysini, ama ben kızamık, kabakulak, su çiçeği ne varsa küçükken geçirmişim.. olmasam sorun olmaz sanırım :44:

Kızlarrrrrrrrrrrr Hamileyim
elfim yaaaaaaaa çooook mutlu oldum, topikimizin meleğinin meleği olucak yanii.. sağlıkla gelir inşallah birazcık özendim ayırıca

ay nek kaçırdı ilk dakikaları ahahah
evett yaa

yatıyım ben de, iyi geceler herkese (herkes gitmiş gerçi de )

Günaydın Kızlar :119:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dün topiği açtığımda 7 kullanıcı olduğunu ve sizlerin olduğunu görünce sevildiğimi hissettim bende sizleri seviyorum

Günaydın Kızlar :119:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dün topiği açtığımda 7 kullanıcı olduğunu ve sizlerin olduğunu görünce sevildiğimi hissettim bende sizleri seviyorum
doğru hissetmişsin elfimm, hadi anlat, neler hissediyosun? eşinin ilk tepkisi ne oldu? detay alalımm

işten direk hastaneye gittik kan verdim eve gidip yemek yiyelim dedik 1 saat beklememiz lazımdı. kaynanam görümceme gitti teyzeyide oraya bıraktık hstaneye geri döndük sonuçları aldık tabi daha doktora göstermeden orda betanın yüksek olduğunu yanındada gebe olduğunu gördüm eşime gösterdim ay kıyamam ya gözlerinin içi gülüyordu acildeki doktora gösterdim burdaki verilere göre 3 haftalık gebesiniz dedi. sonra ordan çıktık eşim sarıldı öptü mutlu olduk annemleri aradık kardeşim koltukta zıplıyordu :)) görümceme gidelim de haber verelim onlarada dedik hemen sonucu sordular müjdemi isterim deyince anladılar öptüler bizi tebrik ettiler. gecede çok farklı geçti ya böyle bi huzurluyduk sanki :)))

eşimin baskıları başladı ama ya pekmez koymuş kaba. bunu al işyerinde içeceksin bide evde bi kaşık gözümün önünde içeceksin diyor ya :)) gecede sırt üstü yat falan :)) yandım gibi :)

ben gideyim o zaman :)))

hepinize iyi geceler zeynep ile dileğe msj attım nek kaldı yaaa

canım msjı aldım çok sevindim ağladım valla mutluluktan akşam nete giremedim eşim iş yapıyordu forma geleceğini biliyordum. msjı görünce eşim dedi noluyo haber bekliyodum geldi dedim.işallah bu bebek hepinizin uğuru olur ne güzel herkes çok sevinmiş

bu arada herkese günaydın

bol sohbetler ben kurs için hazırlanayım

Zeynepcim akşam özelden attığın mesajı gördüm dileğe mesaj atmıştım sende numaranı yazınca sanada attım çok sağol canım

en kısa sürede darısı senin başına olsun inşallah..

bunu okuyonca gülümsetti

eşimin baskıları başladı ama ya pekmez koymuş kaba. bunu al işyerinde içeceksin bide evde bi kaşık gözümün önünde içeceksin diyor ya :)) gecede sırt üstü yat falan :)) yandım gibi :)

bunu okuyunca da kahkaha attırdı

günaydın buarada :)

dün gece en son kk ya bakınca rüyama girdi funda geri gelmiş buseferki adı "FUNDA_11 "

gunaydın kızlar

elfiii adaşım tebrik ederim seni :)) senin çok iyi bir anne olacağına ve bebeğini en iyi şekilde yetiştireceğine inanıyorum Teyze oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…