hemen de yolladım kiiii
az önce yazdığım şeye de yarın bi bakarsınız dimmi kızlar, anne adaylarııı ve anne aday adaylarııı düşüncelerinizi bekliyorumtabii elfi tekbirkleri kabul ettikten sonra
mesela diloş sinem luxxor o aşıdan siz oldunuz mu?
iyi yaptın kiii
neyse herkese iyi geceler, tatlı rüyalarrr
hangi asi canim
ben asi olmadim hic.
kızamıkçık cnm.
peki tahlil yaptırdın mı çocukken geçirmiş misin?
ben gideyim o zaman :)))
hepinize iyi geceler zeynep ile dileğe msj attım nek kaldı yaaa
canım ben duymamıştım o aşı şeysini, ama ben kızamık, kabakulak, su çiçeği ne varsaayyy çatlıcam artık. oku oku bitmedi 2 günde ne destan yazmışsınız yaaa. daha yarıdayım dayaamadım birazdan devam edicem.
kızlar bişi sorcam geçenlerde eşim sağlık raporu alacaktı sağlık ocağına gittik, aile doktoru beni de çağırdı neyle kornuosunuz çocuk düşünüo musunuz meme muayenesi yapıomusun falan...
neyse sonra kızamıkçık aşısı varmış ondan olman lazım dedi adetliyken gel dedi.aşıdan sonra da 3-4 ay korunman lazım dedi.
Fazla önemsememiştim ama bugün aklıma takıldı, çünkü bu aralar eşimle bi bebek mevzusudur gidiyor. Aralıkta başlamayı düşünüyoruz Eylül gibi bebiş olsun diye. tabi kısmet bunlar ilk seferde olcak diye bi şey de yok da...Gerçi eşim daha ben hazır diilim falan diyo, ama sanırım ben hazırım, daha bekleyecek ne kaldı ki diye düşünüyorum. eltimin bebeği sayesinde de bebeklere baya alıştım yaparım gibi geliyor.
işte şimdi eğer o aşıyı olursam - ki adetim bugün bitti bi dahaki ayı beklemem lazım- e artı bi de ondan sonra 3-4 ay bekleyeceksek 5 ayı buluyor bizim çalışmalaz zaten.
bu arada bu aşı çocukken kızamıkçık geçirmeyenler içinmiş. hamileyken geçirirseniz bebekte erken doğum veya özürlü doğum gibi tehlikeler olabiliyormuş. bunu internette okudum.
ne yapıcamı bilemedim....................
elfim yaaaaaaaa çooook mutlu oldum, topikimizin meleğinin meleği olucak yanii.. sağlıkla gelir inşallahKızlarrrrrrrrrrrr Hamileyim
evett yaaay nek kaçırdı ilk dakikalarıahahah
Kızlarrrrrrrrrrrr Hamileyim
doğru hissetmişsinGünaydın Kızlar :119:
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dün topiği açtığımda 7 kullanıcı olduğunu ve sizlerin olduğunu görünce sevildiğimi hissettim bende sizleri seviyorum
ben gideyim o zaman :)))
hepinize iyi geceler zeynep ile dileğe msj attım nek kaldı yaaa
işten direk hastaneye gittik kan verdim eve gidip yemek yiyelim dedik 1 saat beklememiz lazımdı. kaynanam görümceme gitti teyzeyide oraya bıraktık hstaneye geri döndük sonuçları aldık tabi daha doktora göstermeden orda betanın yüksek olduğunu yanındada gebe olduğunu gördüm eşime gösterdim ay kıyamam ya gözlerinin içi gülüyordu acildeki doktora gösterdim burdaki verilere göre 3 haftalık gebesiniz dedi. sonra ordan çıktık eşim sarıldı öptü mutlu olduk annemleri aradık kardeşim koltukta zıplıyordu :)) görümceme gidelim de haber verelim onlarada dedik hemen sonucu sordular müjdemi isterim deyince anladılar öptüler bizi tebrik ettiler. gecede çok farklı geçti ya böyle bi huzurluyduk sanki :)))
işten direk hastaneye gittik kan verdim eve gidip yemek yiyelim dedik 1 saat beklememiz lazımdı. kaynanam görümceme gitti teyzeyide oraya bıraktık hstaneye geri döndük sonuçları aldık tabi daha doktora göstermeden orda betanın yüksek olduğunu yanındada gebe olduğunu gördüm eşime gösterdim ay kıyamam ya gözlerinin içi gülüyordu acildeki doktora gösterdim burdaki verilere göre 3 haftalık gebesiniz dedi. sonra ordan çıktık eşim sarıldı öptü mutlu olduk annemleri aradık kardeşim koltukta zıplıyordu :)) görümceme gidelim de haber verelim onlarada dedik hemen sonucu sordular müjdemi isterim deyince anladılar öptüler bizi tebrik ettiler. gecede çok farklı geçti ya böyle bi huzurluyduk sanki :)))
eşimin baskıları başladı ama ya pekmez koymuş kaba. bunu al işyerinde içeceksin bide evde bi kaşık gözümün önünde içeceksin diyor ya :)) gecede sırt üstü yat falan :)) yandım gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?