2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bende kitap getirecem yarın işe Canan tan'ın iz kitabını okuyodum. yarım bıraktım devam edim bari.

ya kızlar dün wcye gidemedim 1 1,5 saat tuttum mecburiyetten.
Sonra bi sancı girdi sabaha kadarda kıvrandım şimdi otururkende iğneler batıo
karnım davul gibi şiş ve sert canımda çok acıo
iltihabı bi türlü atamıoum sanırım maydonoz suyunu da bıraktım.
aslında onu kaynaktıktan sonra posasını koy gece öyle yat demişlerde yapmadım
ve artık öyle çok endişe duyuoum ki bu iltihap yüzünden hamile kalamayabilirim dimi

*nigar avatar için çok saol ellerine sağlık

canım karnın sertleşmesi çok sıkıntılı bişe, aman dikkat et, günlerce çekiyor insan, hamile kalmayı düşünüyosan maydonu bırak bence. çocuk olsa da tutunamaz maydonoz kullanırsan.

kızlarr
bartu ya da çağan isimleri nasıl?
bartu: eski Türk hanı
çağan: şenlik, mutluluk demek.
bi de bertan var anlamına bakmadım henüz

canım karnın sertleşmesi çok sıkıntılı bişe, aman dikkat et, günlerce çekiyor insan, hamile kalmayı düşünüyosan maydonu bırak bence. çocuk olsa da tutunamaz maydonoz kullanırsan.

yok kuzum düşünmüoum seneye kasıma kadar ama geçmio ki bu iltihap :26:
nası ağrıo yürürken bile sızlıo bazen ayağımı zor basıoum resmen bıçak girio

yok kuzum düşünmüoum seneye kasıma kadar ama geçmio ki bu iltihap :26:
nası ağrıo yürürken bile sızlıo bazen ayağımı zor basıoum resmen bıçak girio

canım o iltihapları enfeksiyonu ii bilirim bekarlığımdan beri her kışımın çilesi....

kızlarr

heyy bak bunları beğendim bartu zaten beğeniodum çağanda hoş yani.
ama bertann bergeni hatırlattı bana

ya bartu deyince benim aklıma baran geldi ben bi ara o isme takmıştım çocuğuma koyarım falan die :44:

ben de bartu ya ısındım valla, hiç bi isme böle yanaşmamıştım.

selam kızlar bugün işlerden ancak yazma fırsatı bulabildim.
selam sirken yoktun dün, nasılsın?

kızlarr
çağanı beğendim ben :)
bartu değil de batu ismi de hoş geliyor kulağa, daha yumuşak, daha söylemesi güzel

kızlarr

bartu güçlü erkek anlamına da geliyormuş

çağan için ise anne babaların çocuklarına beyaz demek olduğunu zannetmeleri (beyaz da moğolistan'da yas rengiymiş) dolayısıyla koydukları, bu çocukların osmanlıca-türkçe sözlüğe erişmeleri sayesinde `sağlam deve kösteği anlamını öğrendikleri erkek ismi diye bir yorum buldum

nektarım iyiyim dün sabah girdim bi ara sonra yoğun çalıştım bugün de öyle gibi; şu haftayı atlatayım rahatlayacam inşaşallah

bartu değil de batu ismi de hoş geliyor kulağa, daha yumuşak, daha söylemesi güzel

ablamda baştan beri batu yu öneriyor canım.
öğle yemeğinden sonra eşim çağırdı onun yanına gidecem karar verelim bakalım bartu ya da batu ya.

tşk ettim canım. çağan iptal o zaman.

annemle türk kahvelerimizi içerken yazıyorum kızlar size:126::126:

annem bir hafta kalacak kızlar. önümüzdeki salı dönecek maalesef, sonra bir daha taaa Nisan ayında gelecek. neyse artık buna da şükür.

diloşum batu ismi bana da daha hoş geldi bartu'dan.

kızlar bu arada dün hastalanmam lazımdı ama henüz gelen giden yok. bir bebiş haberi de ben verebilirim belki hazırlıklı olun

kaçtım ben. gelirim yine arada.

Bencede Bartu mu Batu mu deseler ben Batuyu tercih ederdim herhalde dilo, ama isim konusu önemli içine sinen olmalı mutlaka
Ne de olsa zamanın var daha çook karar değiştirirsin.

kızlar saç maşası almak istiyorum kullandığınız ve bana önerebileceğiniz bir marka var mı?

saç maşası bence ne marka olduğu önemli değil bi demiride ısıtsan saçını dolasan yine şekil verir. ben evkurdan çokta bilindik olmayan bi marka aldım ısısını da ayarlayabiliyorum saçımı ona doluyorum hemende şekil veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…