2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

son aya girdik umarim herkese iyi gelir
canım umarım bu son ayıda sıkıntısız atlatırsın. Sanırım bel ağrın dışında bi problem yok

Nekim karşılıklı demek yavyummm
Zuzu bende seni yeni gördüm maşallah kondurdum bende
ya özge ben seni daha farklı tahmin ediodum nası sölesem salaş sportif neyse tam anlatamadım ama :26: bildiğin süslü püslü kokoşmuşssun sende

pc deki eski fotolardan bir kaç tane ekledim :)) görmeyen görsün benim kendiliğimden foto yüklediğim pek görülmemiştir de
evet zuzum 2. kez görebildim seni bi de ben ilk geldiğimde yüklemiştin sanırım :44:

Dilekcim ben ayakta uyuyorum ya. en çok uyku problemim var 7.5 saat uyudum bide azmı ki :44:

Anlattın anlattın yok dilek normalde aynen öyleyim salaş sportif
Yerine göre giyiniyorum orda düğünde çekilmiş ve mezuniyette çekilmiş olduğu fotolar ben anlatabildim mi acaba? :26:

Dilekcim ben ayakta uyuyorum ya. en çok uyku problemim var 7.5 saat uyudum bide azmı ki :44:
canım normalde ne kadar uyuyordun bilmiyrum ama heyecandandır eğer uyuyamıyorsan ben dün gece 3 buçuğa kadar uyuyamadım 7 buçukta da kalktım. ben çok uykusuz kalıyorum.

sinemm canım kaçıncı ayda kilo almaya başladın?

kahvaltı yapıyorum açık bi çay aldım biraz açılırım

bide bi üşengecim.. dün banyo yapacaktım gözüm kesmedi direk yattım

dilşadcım sen artık hissetmeye başladın kalp atışlarını duydun heyecanın benim iki katımdır dimi :)

dilşadcım sen artık hissetmeye başladın kalp atışlarını duydun heyecanın benim iki katımdır dimi :)

Kalp atışlarını çok önce duymaya başlıyorsun canım. artık alıştım galiba ya :) aşırı heyecanlı değilim. ilk başlarda bambaşkaydım ama hareketlerini gün içinde çok kez hissediyorum,içim kıpır kıpır oluyor, gülümsüyorum. dersanede olunca öööle gülümsüyorum hocalar der bu kız mannak :)

ben daha alışamadım galiba :) ama yatakten kalkmadan çok geriniyorum iyi değil diyorlar ama engel olamıyorum

Anlattın anlattın yok dilek normalde aynen öyleyim salaş sportif
Yerine göre giyiniyorum orda düğünde çekilmiş ve mezuniyette çekilmiş olduğu fotolar ben anlatabildim mi acaba? :26:

anladım canım normalde kokoş diilsin yani
bence kışın insan uykuya doyamıo aslında az diil
cincon concon deniyor ya Gslilere

bugün ayın 1'i, ay başlarını seviyorummm, yoğunluk azalıyor

yaa valla 1'i olmuş yılın son ayının ilk gününe de girdik zaman ne kadar çabuk geçioo

evet,çaktırmaa

gözünüz aydın canımmm

Nekim karşılıklı demek yavyummm
Zuzu bende seni yeni gördüm maşallah kondurdum bende

:) sağol canım..

evet zuzum 2. kez görebildim seni bi de ben ilk geldiğimde yüklemiştin sanırım :44:

olabilir canım, üstüne gelmişindir :))

bugün size pek katılamam galiba yeni işler geldi onlarla uğraşıoum
öğlende sosyete pazarına gitmeliyim
geçen hafta çoraplar almıştım çok beğendim bi daha alcam ama inş çıkabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…