canım umarım bu son ayıda sıkıntısız atlatırsın. Sanırım bel ağrın dışında bi problem yokson aya girdik umarim herkese iyi gelir
ya özge ben seni daha farklı tahmin ediodum nası sölesem salaş sportif neyse tam anlatamadım ama :26: bildiğin süslü püslü kokoşmuşssun sende
Nekim karşılıklı demek yavyummm
Zuzu bende seni yeni gördüm maşallah kondurdum bende
evet zuzum 2. kez görebildim seni bi de ben ilk geldiğimde yüklemiştin sanırım :44:pc deki eski fotolardan bir kaç tane ekledim :)) görmeyen görsün benim kendiliğimden foto yüklediğim pek görülmemiştir de
cincon concon deniyor ya Gslilere
Bende değilim hem içimden geldi öyle içten. concon gslilere mi denirmiş kine :26:
günaydın kızlar
nigarcım teşekkür ederimbirazdan yapcam umarım olur :18:
filiz ne güzel yapmış annen ne kadar hoş çiçek ve kazaksen nasılsın canım
yarenay gözün aydın annene kavuşmuşsun
canım umarım bu son ayıda sıkıntısız atlatırsın. Sanırım bel ağrın dışında bi problem yok
ya özge ben seni daha farklı tahmin ediodum nası sölesem salaş sportif neyse tam anlatamadım ama :26: bildiğin süslü püslü kokoşmuşssun sende
evet zuzum 2. kez görebildim seni bi de ben ilk geldiğimde yüklemiştin sanırım :44:
Dilekcim ben ayakta uyuyorum ya. en çok uyku problemim var 7.5 saat uyudum bide azmı ki :44:
canım normalde ne kadar uyuyordun bilmiyrum ama heyecandandır eğer uyuyamıyorsan ben dün gece 3 buçuğa kadar uyuyamadım 7 buçukta da kalktım. ben çok uykusuz kalıyorum.Dilekcim ben ayakta uyuyorum ya. en çok uyku problemim var 7.5 saat uyudum bide azmı ki :44:
bugün ayın 1'i, ay başlarını seviyorummm, yoğunluk azalıyor
dilşadcım sen artık hissetmeye başladın kalp atışlarını duydun heyecanın benim iki katımdır dimi :)
Kalp atışlarını çok önce duymaya başlıyorsun canım. artık alıştım galiba ya :) aşırı heyecanlı değilim. ilk başlarda bambaşkaydımama hareketlerini gün içinde çok kez hissediyorum,içim kıpır kıpır oluyor, gülümsüyorum. dersanede olunca öööle gülümsüyorum hocalar der bu kız mannak :)
ben daha alışamadım galiba :) ama yatakten kalkmadan çok geriniyorum iyi değil diyorlar ama engel olamıyorum
anladım canım
Anlattın anlattın yok dilek normalde aynen öyleyim salaş sportif
Yerine göre giyiniyorum orda düğünde çekilmiş ve mezuniyette çekilmiş olduğu fotolar ben anlatabildim mi acaba? :26:
bence kışın insan uykuya doyamıoDilekcim ben ayakta uyuyorum ya. en çok uyku problemim var 7.5 saat uyudum bide azmı ki :44:
bugün ayın 1'i, ay başlarını seviyorummm, yoğunluk azalıyor
evet zuzum, hatta hatırlatmayım dedim ama sen kaşındın. hatırlarsan bayramdan sonra foto ekleyecektin, kimseden ses çıkmayınca yattın üstüne yine
günaydın kızlar. ben eşimi gönderdim, annem uyuyor daha. o uyanmadan gireyim bir günaydın diyeyim size dedim. dün akşam annemler geldi. hemen yemek yedik. sonra da ablamlara gittik. ablam kapıda annemi görünce inanamadıayy nasıl özlemişim annemi ya. darısı annesinden uzak olan herkesin başına inşallah.
Nekim karşılıklı demek yavyummm
Zuzu bende seni yeni gördüm maşallah kondurdum bende
evet zuzum 2. kez görebildim seni bi de ben ilk geldiğimde yüklemiştin sanırım :44:
ben deÇok sıkıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?