- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
annemle türk kahvelerimizi içerken yazıyorum kızlar size:126::126:
annem bir hafta kalacak kızlar. önümüzdeki salı dönecek maalesef, sonra bir daha taaa Nisan ayında gelecek. neyse artık buna da şükür.
diloşum batu ismi bana da daha hoş geldi bartu'dan.
kızlar bu arada dün hastalanmam lazımdı ama henüz gelen giden yok. bir bebiş haberi de ben verebilirim belki hazırlıklı olun
kaçtım ben. gelirim yine arada.
saç maşası bence ne marka olduğu önemli değil bi demiride ısıtsan saçını dolasan yine şekil verir. ben evkurdan çokta bilindik olmayan bi marka aldım ısısını da ayarlayabiliyorum saçımı ona doluyorum hemende şekil veriyor.
canım ben de zaten ucuz yollu bir şey arıyorum F/ye göre bi şey olsun yete; her zaman kullanamam haftada bi kere anca..
ablamda baştan beri batu yu öneriyor canım.
öğle yemeğinden sonra eşim çağırdı onun yanına gidecem karar verelim bakalım bartu ya da batu ya..
babyliss marka hem çok güzel hemde ucuz istersen araştır
tamam canım araştırmaya başladım. Benim sçlarım çok uzun degil omuzlarıma dökülüyor. Sence tek başıma rahat kullanabilir miyim?
ayyy yarenim inş. yaa hadi hayırlısı sen istiodun zatenannemle türk kahvelerimizi içerken yazıyorum kızlar size:126::126:
annem bir hafta kalacak kızlar. önümüzdeki salı dönecek maalesef, sonra bir daha taaa Nisan ayında gelecek. neyse artık buna da şükür.
kızlar bu arada dün hastalanmam lazımdı ama henüz gelen giden yok. bir bebiş haberi de ben verebilirim belki hazırlıklı olun
ben braun kullanıoum ve çooookkk memnunum ama uygun bişi demişsin o pek uymaz sana galiba. Hıı bak ne dicem watsons mağazalarında var başlıkları değişen sanırım 30 tl falan güzel bişidi.kızlar saç maşası almak istiyorum kullandığınız ve bana önerebileceğiniz bir marka var mı?
benide şimdiden isim korkusu sardı konuyu cinsiyet belli olan kadar açmıcam ama büyüklerin isimlerinin konulmasından yana değilim
ama dün dilşadın verdiği fikir hoşuma gitti erkek olursa ve illa cengiz olacaksa cengizhan daha iyi olur dimi kızlar
inşallah canım, ama arada buraya da bak :))nektarım iyiyim dün sabah girdim bi ara sonra yoğun çalıştım bugün de öyle gibi; şu haftayı atlatayım rahatlayacam inşaşallah
bence de çok zevkliişimdi topikçe yeğenlere isim bulacaz dimi ay çok zevkli :))))
aaaa hadi bakalımm, sana değil ama eşine söprays olucak en çokannemle türk kahvelerimizi içerken yazıyorum kızlar size:126::126:
ben saç maşamdan çok çok memnunum, 2 dk da şekil veriyor ama markasını unuttum :26: bakim akşam yazarım..kızlar saç maşası almak istiyorum kullandığınız ve bana önerebileceğiniz bir marka var mı?
yanii, daha tercih edilir ama yine de ne bilim.. hem senin kızın olucak bikerebenide şimdiden isim korkusu sardı konuyu cinsiyet belli olan kadar açmıcam ama büyüklerin isimlerinin konulmasından yana değilim
ama dün dilşadın verdiği fikir hoşuma gitti erkek olursa ve illa cengiz olacaksa cengizhan daha iyi olur dimi kızlar
parantezinden sevsinler
Neee:86:Ay inşallah mı desem bilemedim şimdi yarenaycım (henüz istemediğinizden dolayı)...
Ama halinden şikayetinde yok o zaman hadi inşallahh diyorumm :)) :86:
Şu 35liği beğendim ben kalın-orta-ince şeklinde kullanışlı gibi. Fiyatı da uygun
inşallah canım, ama arada buraya da bak :))
bence de çok zevklii
aaaa hadi bakalımm, sana değil ama eşine söprays olucak en çok
hayırlısı neyse o olsun inşallah :119:
ben saç maşamdan çok çok memnunum, 2 dk da şekil veriyor ama markasını unuttum :26: bakim akşam yazarım..
yanii, daha tercih edilir ama yine de ne bilim.. hem senin kızın olucak bikere
parantezinden sevsinler
ayyy yarenim inş. yaa hadi hayırlısı sen istiodun zateneşin ne tepki verdi hasta olmadım belki hamileyimdir falan dedin mi
nereye kayboldun gel ve sorularımı cevapla
aaaa hadi bakalımm, sana değil ama eşine söprays olucak en çok
hayırlısı neyse o olsun inşallah :119:
canım olursa eşime değil de daha çok bana süpriz olacak. hatırlarsanız eşim bir kerede olur konusunda çok iddialı falan demiştim. olursa iddiayı kazanmış olacakbenim inancım yoktu ama şuana kadar ne reglim var ne de onun belirtisi olan bel ağrım. bakalım artık hayırlısı diyorum. olursa çok sevinirim tabii ki, olmazsa da hayırlı zamanda gelsin inşallah.
beni yanıltmaannem kardeşlerim hep erkek diyolar kız olursa hayal kırıklığı yaşayacaklar galiba :))))
hani sen istiyosun ya yarenim eşin henüz hazır değil ondan dedim ona süpriz olucak diye, hayırlısı olsun sizin içinn ay heyecan yaptımm :119: bu ara çok heyecanlı günler yaşıyoruz topikçecanım olursa eşime değil de daha çok bana süpriz olacak. hatırlarsanız eşim bir kerede olur konusunda çok iddialı falan demiştim. olursa iddiayı kazanmış olacakbenim inancım yoktu ama şuana kadar ne reglim var ne de onun belirtisi olan bel ağrım. bakalım artık hayırlısı diyorum. olursa çok sevinirim tabii ki, olmazsa da hayırlı zamanda gelsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?