2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benide şimdiden isim korkusu sardı konuyu cinsiyet belli olan kadar açmıcam ama büyüklerin isimlerinin konulmasından yana değilim

ama dün dilşadın verdiği fikir hoşuma gitti erkek olursa ve illa cengiz olacaksa cengizhan daha iyi olur dimi kızlar

Neee :86:Ay inşallah mı desem bilemedim şimdi yarenaycım (henüz istemediğinizden dolayı)...
Ama halinden şikayetinde yok o zaman hadi inşallahh diyorumm :)) :86:

Son düzenleme:

canım ben de zaten ucuz yollu bir şey arıyorum F/ye göre bi şey olsun yete; her zaman kullanamam haftada bi kere anca..

ablamda baştan beri batu yu öneriyor canım.
öğle yemeğinden sonra eşim çağırdı onun yanına gidecem karar verelim bakalım bartu ya da batu ya..

ay dilşad güldürdün beni valla
sanki çocuk yarın doğacak karar verelim die kesinleştirdin daha fikrin değişir yaa
son aylara doğru
ama acaba şimdiden koyup karnını severken ismini söyleyerek mi konuşmak lazım ki :26:
sen öyle mi istiosun

ayyy yarenim inş. yaa hadi hayırlısı sen istiodun zaten eşin ne tepki verdi hasta olmadım belki hamileyimdir falan dedin mi
nereye kayboldun gel ve sorularımı cevapla
kızlar saç maşası almak istiyorum kullandığınız ve bana önerebileceğiniz bir marka var mı?
ben braun kullanıoum ve çooookkk memnunum ama uygun bişi demişsin o pek uymaz sana galiba. Hıı bak ne dicem watsons mağazalarında var başlıkları değişen sanırım 30 tl falan güzel bişidi.

evet büyüklerin isimleri koymayı bende istemem.
cengizhan daha güzel daha yeni nesil ismi

nektarım iyiyim dün sabah girdim bi ara sonra yoğun çalıştım bugün de öyle gibi; şu haftayı atlatayım rahatlayacam inşaşallah
inşallah canım, ama arada buraya da bak :))

şimdi topikçe yeğenlere isim bulacaz dimi ay çok zevkli :))))
bence de çok zevklii

aaaa hadi bakalımm, sana değil ama eşine söprays olucak en çok
hayırlısı neyse o olsun inşallah :119:

kızlar saç maşası almak istiyorum kullandığınız ve bana önerebileceğiniz bir marka var mı?
ben saç maşamdan çok çok memnunum, 2 dk da şekil veriyor ama markasını unuttum :26: bakim akşam yazarım..

yanii, daha tercih edilir ama yine de ne bilim.. hem senin kızın olucak bikere

Neee :86:Ay inşallah mı desem bilemedim şimdi yarenaycım (henüz istemediğinizden dolayı)...
Ama halinden şikayetinde yok o zaman hadi inşallahh diyorumm :)) :86:
parantezinden sevsinler

Sevsinler yavyuu

ayyy yarenim inş. yaa hadi hayırlısı sen istiodun zaten eşin ne tepki verdi hasta olmadım belki hamileyimdir falan dedin mi
nereye kayboldun gel ve sorularımı cevapla

aaaa hadi bakalımm, sana değil ama eşine söprays olucak en çok
hayırlısı neyse o olsun inşallah :119:

canım olursa eşime değil de daha çok bana süpriz olacak. hatırlarsanız eşim bir kerede olur konusunda çok iddialı falan demiştim. olursa iddiayı kazanmış olacak benim inancım yoktu ama şuana kadar ne reglim var ne de onun belirtisi olan bel ağrım. bakalım artık hayırlısı diyorum. olursa çok sevinirim tabii ki, olmazsa da hayırlı zamanda gelsin inşallah.

yareeen annen mi geldiiii face'te gördüm şaka mı yapıo yoksa dedim cnm yaaa çok sevindim süper olmuşşş

dilşad bence bartu güzel isim ben de beğendim.

sirken bende de öle uyduruk bi saç şekillendirici var ta ünv.den kalma Raks mıydı neydi markası da :) Hiç kullanmıyorum ben onu yaaa, aslında ara sıra yapsam olcak ama aklıma gelmio ki, bi de üşeniyoum walla :)

ahaaaaa buna da yorum yapıcaktım unutmuşum

ay bi bibiş daha mı geliyorrrrrr

sınavım var kızlar görevlyim kaçıyorummmm

Son düzenleme:
annem kardeşlerim hep erkek diyolar kız olursa hayal kırıklığı yaşayacaklar galiba :))))
beni yanıltma
kim ne derse desin onun cinsiyeti daha ilk günden belli gerçi de, sağlıklı sıhatli olsun miniş
hani sen istiyosun ya yarenim eşin henüz hazır değil ondan dedim ona süpriz olucak diye, hayırlısı olsun sizin içinn ay heyecan yaptımm :119: bu ara çok heyecanlı günler yaşıyoruz topikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…