eveeettt1 seneden fazla hatta
yani bize terbiyesizmi dedin şimdi
canım benim sata göre 7+4 şu anda ama doktorum 1 hafta geriden geldiğini söyledi geç döllenme olabilirmiş o yüzden 6+4 üm şu anda. Biz keseyi 5+4 te görmüş olduk sen görürsün büyük ihtimalle. 6.-7. haftalarda da kalp atışı duyuluyor benim randevum 9 aralık daha biz de sadece keseyi görebildik bebişimi göremedik bekliyoruzkasık ağrıları adet sancısı gibi olurmuş ara ara normal dedi doktor bir de pembe ya da kahverengi lekelenme olursa endişe etme dedi. Açık kırmızı renkler tehlikeli imiş.
Ay öyle mi olduYok canım dememişimdir.
yani bize terbiyesizmi dedin şimdi
bakalım kısmet keseyi görmeyi çok istiyorum ondan kimseye söylemiyorum görene kadar. aslında bugün benim ne kahverengi ne pembe nede açık kırmızı renginde olmayan koyu sarı diyeyim öle bişey oldu iki kere.. çok korktum endişelenmelimiyim.
ıslatmak terbiyesizlikmiymiş yaa :26:
elfi açıklamış ama tatlı falan die
ben ıslatma deyince daha sıvı içecek türü düşünmüştüm
biz eşimle hep öyle ıslatırız bişiyi
zuzucum sen nası kasttetmiştin :44:
yok canım sarı akıntı gayet normal korkma aklındaki soruları bi kağıda yaz doktora sorarsın insan çıkınca keşke şunu da sorsaydım diyor
canım arabanız hayırlı olsun dedim ama sallamadın beni
ıslatmak terbiyesizlikmiymiş yaa :26:
elfi açıklamış ama tatlı falan die
ben ıslatma deyince daha sıvı içecek türü düşünmüştüm
biz eşimle hep öyle ıslatırız bişiyi
zuzucum sen nası kasttetmiştin :44:
offff yaaaaaaaaaaa
nasıl utanıyorum şuan..
Yön. kurulu başkan yardımcımız 2 gündür şehir dışında
biz de Gülşaamla toplantı odasında çay+kek keyfi yapıyoduk.. Fotoğraf çekiyoruz aynı anda.
Biri kapıyı açtı, elimde kocca bi kek parçası, ağzım dolu, masaya yatmış gibi eğilmişim fotoğrafını çekiyorum gülşahın, göz göze geldik X bey ile.. Baktı çıktı.. Çok utandım ama yaaaaa..bunlar bana
off çok fena olmuş yaaoffff yaaaaaaaaaaa
nasıl utanıyorum şuan..
Yön. kurulu başkan yardımcımız 2 gündür şehir dışında
biz de Gülşaamla toplantı odasında çay+kek keyfi yapıyoduk.. Fotoğraf çekiyoruz aynı anda.
Biri kapıyı açtı, elimde kocca bi kek parçası, ağzım dolu, masaya yatmış gibi eğilmişim fotoğrafını çekiyorum gülşahın, göz göze geldik X bey ile.. Baktı çıktı.. Çok utandım ama yaaaaa..bunlar bana
biz de buara habire bi şeyi ıslatıoruz ya eltimler bişey alıo ya biz, hemen başlıoruz ee ne zaman ıslatıcaz demeye :)) bizde de genelde yemek falan oluo ıslatma diyince :))
özgecim güle güle kullanın arabanızı hayırlı olsun cnm
yarennn bence de hamile olma olasılığın çok yüksekkk ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy heyecanlandım yine çok hızlı gidiyoruz bu aralar
ben de öyle teselli olmaya çalışıyorum ama ıhhh bitse de gitsem şu günolur cnm öyle şeyler ara sıra ne yani foto da mı çektirmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?