2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bakalım kısmet keseyi görmeyi çok istiyorum ondan kimseye söylemiyorum görene kadar. aslında bugün benim ne kahverengi ne pembe nede açık kırmızı renginde olmayan koyu sarı diyeyim öle bişey oldu iki kere.. çok korktum endişelenmelimiyim.

ay açtlıcammm

bu saat buçuklara iniyo ama tamlara çıkamıyo yaa....yokuş çıkamıyo herallll buçuk oldu, bir saattir 6 olamadı

ya daha yarının planını yapamadan bu akşamın kargaşası çıktı.
hem eltim hem annem çağırdı.
iki tarafıda kıramadım çıkıp eltime gitcem eşim ordan alacak anneme geçcez.
annemede eşimin dükkana gidioum yardıma dedim
eltimle baarıştığımı bilmio bilse de tepki gösterebilir önceden çok üzüldüğüm yıprandığım için :26: söyleyemedim oraya gitcem die resmen yalan söledim liseli kız gibi

yani bize terbiyesizmi dedin şimdi

ıslatmak terbiyesizlikmiymiş yaa :26:
elfi açıklamış ama tatlı falan die
ben ıslatma deyince daha sıvı içecek türü düşünmüştüm

biz eşimle hep öyle ıslatırız bişiyi
zuzucum sen nası kasttetmiştin :44:

yok canım sarı akıntı gayet normal korkma aklındaki soruları bi kağıda yaz doktora sorarsın insan çıkınca keşke şunu da sorsaydım diyor

canım arabanız hayırlı olsun dedim ama sallamadın beni

ya benim işler fena birikmiş yılsonu geliyor çok sıkışıcam. yine 1 saat kala aklım başıma geldi

hepinize iyi akşamlar ben biraz çalışıcam :)

tatlı yada içecek farketmez....

biz yeni alınan şeyde ,ıslatalım diyince...o an ne istersek onu ısmarlatıyoruz

Esta piti piti görmemişimdir canım niye "sallamayım" seni. Teşekkür ederim.

bende çıkıyorum artık,çok şükür.

iyi akşamlar, iyi tatiller

görşrkkkkk

offff yaaaaaaaaaaa
nasıl utanıyorum şuan..
Yön. kurulu başkan yardımcımız 2 gündür şehir dışında
biz de Gülşaamla toplantı odasında çay+kek keyfi yapıyoduk.. Fotoğraf çekiyoruz aynı anda.
Biri kapıyı açtı, elimde kocca bi kek parçası, ağzım dolu, masaya yatmış gibi eğilmişim fotoğrafını çekiyorum gülşahın, göz göze geldik X bey ile.. Baktı çıktı.. Çok utandım ama yaaaaa.. bunlar bana

biz de buara habire bi şeyi ıslatıoruz ya eltimler bişey alıo ya biz, hemen başlıoruz ee ne zaman ıslatıcaz demeye :)) bizde de genelde yemek falan oluo ıslatma diyince :))

özgecim güle güle kullanın arabanızı hayırlı olsun cnm

yarennn bence de hamile olma olasılığın çok yüksekkk ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy heyecanlandım yine çok hızlı gidiyoruz bu aralar

olur cnm öyle şeyler ara sıra ne yani foto da mı çektirmeyelim

off çok fena olmuş yaa

bizde eşimle iş araba borç kapandı derken ıslata ıslata bitiremiouz
ya yarenaya yetişemedim ben bencede hamile dicem ama
elfiye hamile diil dedim hamileymiş tahminde bulunmayım Allah onun gönlüne göre versin.

Nek, kötü olmuş canım yaa ben olsam napardım bilemiyorum valla bi süre göz göze gelmemeye çalış unutana kadar.

....

Alisha, çok sağol tatlım...

Islatmak isteyenlerrrr;

Buyrunn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…