Benimde herzaman yapmaz ama biz gezmeye zaman bulamıyoruz ki iş yapim 3 haftadır doğru düzgün evimi toparlayamadım. Kaç hafta üst üste kaynanamlardaydık.
Aslında bu hafta ben yapıcaktım temziliği ama hafta sonum ölmesin diye annem yapıyor... canımm
Bu hafta sonunu kendime ayırıyorum kuaföre gidicem, sonra öğlen bi arkadaşımla buluşucam 2 saat oturucam, öğleden sonrada eşimle zaman geçiricemm...
Kızlar bu arada şu saat itibariyle araba almış bulunmaktayız 2.el Lada Samara arabamız oldu yani.
Hafta sonu sürüş yaptırır eşimKesinleşmeden size söylemiyim dedim kesinleşti noterdeymiş eşim.
Benimde herzaman yapmaz ama biz gezmeye zaman bulamıyoruz ki iş yapim 3 haftadır doğru düzgün evimi toparlayamadım. Kaç hafta üst üste kaynanamlardaydık.
Aslında bu hafta ben yapıcaktım temziliği ama hafta sonum ölmesin diye annem yapıyor... canımm
Bu hafta sonunu kendime ayırıyorum kuaföre gidicem, sonra öğlen bi arkadaşımla buluşucam 2 saat oturucam, öğleden sonrada eşimle zaman geçiricemm...
Kızlar bu arada şu saat itibariyle araba almış bulunmaktayız 2.el Lada Samara arabamız oldu yani.
Hafta sonu sürüş yaptırır eşimKesinleşmeden size söylemiyim dedim kesinleşti noterdeymiş eşim.
boncuk kondurayımDimmiii canım ya bende bazen inanamıyorum :))
ben aşermeye başladım galiba. haftasonu gözleme yapayım bari :)))
merak ettim bakimmhttp://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...anamin-bizde-yatma-sevdasi-cildirtiyor-2.html
57 üye , 39 ziyaretçi bu konuyu okuyor :26:
kadının yaptıklarına bak, iyi kocası öldürmemiş onu o gece :18:
hayırlı olsun canımmmm, iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allahım :)))
Sende yap canım o hep yapiyor git bişey yapma ay çok yorgunum sanada yardım edemiyorum dersin :)
Ben nekadar rahatmişim ya hiç görümcem yok :))
Hayırlı olsun arabanız kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah
hayirli olsun sekerim allah güle güle kullanmayi nasip etsin ins.
allahım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun
boncuk kondurayımdarısı başımıza
merak ettim bakimm
hayırlı olsun canımmmm, iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allahım :)))
Ablami hatirliyorum gece yarilari fare gibi mutfaga dadaniyordu senind esonun onun gibi olucak :)
boncuk kondurayımdarısı başımıza
hayırlı olsun özgecim, kazasız belasız...
ehh ıslatırız artkın :))heheh
hayırlı olsun özgecim, kazasız belasız...
ehh ıslatırız artkın :))heheh
kuzum gitmişsin yaa ben giremedim iş yüzünden :26: yoğurt çorbası gelmişti aklıma ama
valla kafam şimdiden yoruldu neyse yaa ya iptal ederim yada misafir umduuğunu diil bulduğunu yer.
ama şöyyle düşündüm
yoğurt çorbası
tavuk sote
pilav
salata akşam için.
kremşantili kurabiye
poğaça
makarna salatası yada patates salatası
ayyy ben hayatta yemem yumurta
benim annem asla benim evi temizlemez kendin yapabilirsin der. Az gez temizle der falan yani :26:
benm annem de yapmaz temizliğimi asla.Rüyamda görsem inanmam ama o bize geldiğinde yerinden kalkmaz bende yapamıyorum onun gibi napimm
canım kk facede paylaşmıştı ben de okudum. belki o 57 den biri de bendim :)http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...anamin-bizde-yatma-sevdasi-cildirtiyor-2.html
57 üye , 39 ziyaretçi bu konuyu okuyor :26:
kadının yaptıklarına bak, iyi kocası öldürmemiş onu o gece :18:
ilk 3ay bende cok acikioyrdum
inan ki aksam 7 de yiyordum gece 12 bir acikiyordm sanki yemek yememis gibi gün arasida yiyordum hep :)
yogurt ve sütü ihmal etme canim
ben ölü gibi yatıyorum geceleri kalkmak ne mümkün ama sabahları midem bom boş uyanıyorum :))
selam kızlar. biz testi yaptık, çok silik bir çizgi var gibiydi ama emin olamadıkyok gibi yani şimdilik birşey. ama henüz reglim de yok, ağrım da. bekliyoruz bakalım. mevsim değişikliğinden falan mı oldu, acaba ben de elfiş gibi iltihap mı kaptım? pazartesi gününe kadar sorular çözülmezse bir doktora görüncem. şimdi çıkmam lazım. öptüm herkesleri
selam kızlar. biz testi yaptık, çok silik bir çizgi var gibiydi ama emin olamadıkyok gibi yani şimdilik birşey. ama henüz reglim de yok, ağrım da. bekliyoruz bakalım. mevsim değişikliğinden falan mı oldu, acaba ben de elfiş gibi iltihap mı kaptım? pazartesi gününe kadar sorular çözülmezse bir doktora görüncem. şimdi çıkmam lazım. öptüm herkesleri
Zuzu ne ıslatırız artkın kız anlamadım valla:26:
Dilek, Dilşad çok sağolun kızlar darısı olmayanlara. Allah kaza bela vermesin kimseye inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?