2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hayirli olsun sekerim allah güle güle kullanmayi nasip etsin ins.

allahım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun

Dimmiii canım ya bende bazen inanamıyorum :))

ben aşermeye başladım galiba. haftasonu gözleme yapayım bari :)))
boncuk kondurayım darısı başımıza

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...anamin-bizde-yatma-sevdasi-cildirtiyor-2.html

57 üye , 39 ziyaretçi bu konuyu okuyor :26:

kadının yaptıklarına bak, iyi kocası öldürmemiş onu o gece :18:
merak ettim bakimm

hayırlı olsun canımmmm, iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allahım :)))

Hayırlı olsun arabanız kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah

hayirli olsun sekerim allah güle güle kullanmayi nasip etsin ins.

allahım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun

boncuk kondurayım darısı başımıza

merak ettim bakimm

hayırlı olsun canımmmm, iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allahım :)))

Çok sağolun kızlar amin.. Allah herkese nasip etsin inşallah. :))

Hayırlı olsun özgecim..Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

off yaa annem aradı çiğ köfte yapıouz akşam gelin die pizza da var dio
eltim aradı troya için bilet bakıoum 1 saate hbr vercem die
ikisine de bişi diemedim :44:

hayırlı olsun özgecim, kazasız belasız...

ehh ıslatırız artkın :))heheh

canım hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

hamile kal daaa öyle bi yrsin kiiii. ben de ıhh mıhh ettim alıştım şimdi. salatasını yapıyorum sıvıyağ limon marul soğan öyle yiyebiliyorum ancak. yarın alırım çorba tariflerini canım.

benim annem asla benim evi temizlemez kendin yapabilirsin der. Az gez temizle der falan yani :26:

Rüyamda görsem inanmam ama o bize geldiğinde yerinden kalkmaz bende yapamıyorum onun gibi napimm
benm annem de yapmaz temizliğimi asla.

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...anamin-bizde-yatma-sevdasi-cildirtiyor-2.html

57 üye , 39 ziyaretçi bu konuyu okuyor :26:

kadının yaptıklarına bak, iyi kocası öldürmemiş onu o gece :18:
canım kk facede paylaşmıştı ben de okudum. belki o 57 den biri de bendim :)
ilk 3ay bende cok acikioyrdum

inan ki aksam 7 de yiyordum gece 12 bir acikiyordm sanki yemek yememis gibi gün arasida yiyordum hep :)

yogurt ve sütü ihmal etme canim

ben ölü gibi yatıyorum geceleri kalkmak ne mümkün ama sabahları midem bom boş uyanıyorum :))

ben de heeep acıkıyorum çok şükür şimdilik kilo almadım bakalım bundan sonra şişerim heralde.
özgecim arabanız hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.

selam kızlar. biz testi yaptık, çok silik bir çizgi var gibiydi ama emin olamadık yok gibi yani şimdilik birşey. ama henüz reglim de yok, ağrım da. bekliyoruz bakalım. mevsim değişikliğinden falan mı oldu, acaba ben de elfiş gibi iltihap mı kaptım? pazartesi gününe kadar sorular çözülmezse bir doktora görüncem. şimdi çıkmam lazım. öptüm herkesleri

selamm ayy yarenaycım girer girmez okuduğum senin mesajın oldu canım silik de olsa 2. çizgiyi gördüyseniz hamile olma ihtimalin çok yüksek benim de 2. çizgi çoook silik çıkmıştı hatta ben psikolojik sanıp eşime göstermiştim o da hayal meyal görünüyo sanki demişti gözümüzü kısa kısa bakmıştık. E siz düşünmüyordunuz daha?

Zuzu ne ıslatırız artkın kız anlamadım valla:26:
Dilek, Dilşad çok sağolun kızlar darısı olmayanlara. Allah kaza bela vermesin kimseye inş.

Yareniiiiiimmm benim çizgiyi görmedinmi ne kadar silikti bence hamilesin. bi test daha al yarın sabah yap daha belirgin olduğunu göreceksin

ay heyecanlandım ya inş. hamilesindir

bu arada arkadaşlar bnim bulantılarım başladı beklenen an geldi yani. Çok şükür çıkartmıyorum ama bütün iştahım gitti ve gün içinde yiyebildiklerim galeta çubukları ve leblebiden ibaret. Çook bulanıyor hele sokakta var ya sigara içen birilerinin yanından geçerken öğürüyorum o derece. Sigaradan tiksindiğime çok seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…