2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet çok kötü oldu, acaip utanıyorum şuan
son 25 dk toparlanıyım, öptüm sizi

cnm allahım gönlüne göre versin çok heyecanlandım şimdi bebek haberlerini arka arkaya almaya başladık sıra kimde şimdi acaba:26:

Kız dilek ne anladın çabuk söyle ben niye anlamadım yaa :26:

Yeni bişey alınınca ıslatalım derler ya (argoca) yani tatlısını isteriz gibi bişey :))

:)) yani bişey ısmarlanamn lazım

araba aldınız ya,ıslatalım diyom :)

:90:

cnm çok kötü olmuş ya:26:

gidenlere güle güle iyi tatiller bol dinlenmelerrr

akşama ben de kavurma çıkardım. yanına da domates ve soğan doğrıcam eşim öyle seviyor. bi de annem yarma vermişti haşlanmı, hafiften ekşi yoğurdum da var onunla da yoğurt çorbası yapim sıcak sıcak içerim

bende payımı aldım canım
tekrar hayırlı olsun güzel sağlıklı günlerde kullanın inş.

Afiyet olsun kızlar... :))
yanına içecek bişe isterseniz hemen gönderim
Son 40 dk. ben yavaş yavaş çıkim öptüm herkesi yarın görüşürüz burda olanlarla.
Tatil olanlara da iyi tatiller...

kızlar geçen gün bi çerçeve yaptım kendimce,evde sıkılınca bunlarla oyalandım işte...
düğünüm albümümde bi bakar mısınız sizce nasıl olmuş?

Yareniiiiiimmm benim çizgiyi görmedinmi ne kadar silikti bence hamilesin. bi test daha al yarın sabah yap daha belirgin olduğunu göreceksin

ay heyecanlandım ya inş. hamilesindir

Yarenim üçünüzde gördünüzmü silik çizgiyi. bizde gözümüzü kısarak bakmıştık görmüştük bence var

yarenim bence pazartesi ilk idrarla tekrardan yap, olmadı dr gidersin

sende fotosunu ekleseydin ya

ay çok heyecanlıııı :119: gönlünüzden ne geçiyosa o olsun sonuç inşallah yarenimm

ya yarenaya yetişemedim ben bencede hamile dicem ama
elfiye hamile diil dedim hamileymiş tahminde bulunmayım Allah onun gönlüne göre versin.

cnm allahım gönlüne göre versin çok heyecanlandım şimdi bebek haberlerini arka arkaya almaya başladık sıra kimde şimdi acaba:26::

kızlar çok kısa kalabilcem, yarın çalışanlarla yine görüşürüz. ablam ve ben baktık hayal mayal vardı birşey. ablam da daha erken olabilir dedi. bakalım pazartesiye kadar olmazsam testi yeniden yaparım. yine birşey çıkmazsa doktora giderim hemen. herhangi bir rahatsızlık falan mı var diye. hala ağrı yada regl yok. Allah hayırlısını versin diye dua ediyorum şuanda.

bugünün rengi meğersem yeşilmiş

Bugün Büyüyen Ay Balık burcunda. Bugün üretme ve çalışma enerjiniz artıyor.

selam canim evet normal

basi asagiya dogru yani dogum pozisyonuna gelmis.

ben 33 hafta 6 günlügüm canim

benimi gördün canım hayırdır işallah fotoğraflara baktınya ondanmı aklında kaldım ne hayır düşünelim hayır olsun

sağol canım bende iyiyim kursa git gel koşuşturmacaya devam

evet kremşantili tatlı tarifini ben vermiştim krem şantinin içine halley kırıp sonra ceviz fındık kırıp karştırıp brcama düzleyip buzlağa atın üzerinede çikolata sosu işe yaramayacak ama yinede başka zaman yaparsınız canım

maşallah sinemciğim fazla bişeyin kalmamıştı doğum pozisyonuna geldiyse iyi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir işallah

yarenim işallh sizin için hayırlıysa olur pazartesi tekrar yaparsın çıkmazsada gecikmeyip doktoruna gidersin kontrol için hakkınızda hayırlısı olsun

aaa kimseler yok :26:
yaren ve dilek çalışmıyor, zuzu temizlik yapıyor.. özge nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…