off çok fena olmuş yaa
bizde eşimle iş araba borç kapandı derken ıslata ıslata bitiremiouz
ya yarenaya yetişemedim ben bencede hamile dicem ama
elfiye hamile diil dedim hamileymiş tahminde bulunmayım Allah onun gönlüne göre versin.
evet çok kötü oldu, acaip utanıyorum şuanNek, kötü olmuş canım yaa ben olsam napardım bilemiyorum valla bi süre göz göze gelmemeye çalış unutana kadar.
....
Alisha, çok sağol tatlım...
Islatmak isteyenlerrrr;
Eki Görüntüle 300249
Buyrunn....
selam kızlar. biz testi yaptık, çok silik bir çizgi var gibiydi ama emin olamadıkyok gibi yani şimdilik birşey. ama henüz reglim de yok, ağrım da. bekliyoruz bakalım. mevsim değişikliğinden falan mı oldu, acaba ben de elfiş gibi iltihap mı kaptım? pazartesi gününe kadar sorular çözülmezse bir doktora görüncem. şimdi çıkmam lazım. öptüm herkesleri
Kız dilek ne anladın çabuk söyle ben niye anlamadım yaa :26:
Yeni bişey alınınca ıslatalım derler ya (argoca) yani tatlısını isteriz gibi bişey :))
:)) yani bişey ısmarlanamn lazım
araba aldınız ya,ıslatalım diyom :)
offff yaaaaaaaaaaa
nasıl utanıyorum şuan..
Yön. kurulu başkan yardımcımız 2 gündür şehir dışında
biz de Gülşaamla toplantı odasında çay+kek keyfi yapıyoduk.. Fotoğraf çekiyoruz aynı anda.
Biri kapıyı açtı, elimde kocca bi kek parçası, ağzım dolu, masaya yatmış gibi eğilmişim fotoğrafını çekiyorum gülşahın, göz göze geldik X bey ile.. Baktı çıktı.. Çok utandım ama yaaaaa..bunlar bana
Nek, kötü olmuş canım yaa ben olsam napardım bilemiyorum valla bi süre göz göze gelmemeye çalış unutana kadar.
....
Islatmak isteyenlerrrr;
Eki Görüntüle 300249
Buyrunn....
Nek, kötü olmuş canım yaa ben olsam napardım bilemiyorum valla bi süre göz göze gelmemeye çalış unutana kadar.
....
Islatmak isteyenlerrrr;
Eki Görüntüle 300249
Buyrunn....
selammayy yarenaycım girer girmez okuduğum senin mesajın oldu canım silik de olsa 2. çizgiyi gördüyseniz hamile olma ihtimalin çok yüksek benim de 2. çizgi çoook silik çıkmıştı hatta ben psikolojik sanıp eşime göstermiştim o da hayal meyal görünüyo sanki demişti gözümüzü kısa kısa bakmıştık. E siz düşünmüyordunuz daha?
Yareniiiiiimmm benim çizgiyi görmedinmi ne kadar silikti bence hamilesin. bi test daha al yarın sabah yap daha belirgin olduğunu göreceksin
ay heyecanlandım ya inş. hamilesindir
Yarenim üçünüzde gördünüzmü silik çizgiyi. bizde gözümüzü kısarak bakmıştık görmüştük bence var
yarenim bence pazartesi ilk idrarla tekrardan yap, olmadı dr gidersin
sende fotosunu ekleseydin ya
ay çok heyecanlıııı :119: gönlünüzden ne geçiyosa o olsun sonuç inşallah yarenimm
ya yarenaya yetişemedim ben bencede hamile dicem ama
elfiye hamile diil dedim hamileymiş tahminde bulunmayım Allah onun gönlüne göre versin.
cnm allahım gönlüne göre versin çok heyecanlandım şimdi bebek haberlerini arka arkaya almaya başladık sıra kimde şimdi acaba:26::
günaydın millet
zeynep rüyamda seni gördüm yolda karşılaşıouz ve birbirimize sarılıp öpüouz sonra biraz sohbet ediouz yol orda 2ye ayrılıo sen yokuştan aşağı doğru gidiosun ben düz devam edioum :26:
nigar msj aldım tmm canım geri dönüp bulmalıyım o büyük halini
iyim zeynepcimsen nasılsın?
evet azcık bozuk çıkmış, olsun canım başka avatar bulurum ben sana :26:
yarenbizi merakta bırak afferim sana
nasıl duruyorsunuz ben heyecandan duramazdım diyen kimdi acaba
benimi canım hayırdır işallah fotoğraflara baktınya ordan belki aklında kalmıştır
zeynep vermişti onun tarifini ama kaydetmedim ben, önceki sayfalarda kaldı :)
selam canim evet normal
basi asagiya dogru yani dogum pozisyonuna gelmis.
ben 33 hafta 6 günlügüm canim
selam kızlar. biz testi yaptık, çok silik bir çizgi var gibiydi ama emin olamadıkyok gibi yani şimdilik birşey. ama henüz reglim de yok, ağrım da. bekliyoruz bakalım. mevsim değişikliğinden falan mı oldu, acaba ben de elfiş gibi iltihap mı kaptım? pazartesi gününe kadar sorular çözülmezse bir doktora görüncem. şimdi çıkmam lazım. öptüm herkesleri
aaa kimseler yok :26:
yaren ve dilek çalışmıyor, zuzu temizlik yapıyor.. özge nerde?
aaa kimseler yok :26:
yaren ve dilek çalışmıyor, zuzu temizlik yapıyor.. özge nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?