selam kızlar. biz testi yaptık, çok silik bir çizgi var gibiydi ama emin olamadıkyok gibi yani şimdilik birşey. ama henüz reglim de yok, ağrım da. bekliyoruz bakalım. mevsim değişikliğinden falan mı oldu, acaba ben de elfiş gibi iltihap mı kaptım? pazartesi gününe kadar sorular çözülmezse bir doktora görüncem. şimdi çıkmam lazım. öptüm herkesleri
Zuzu ne ıslatırız artkın kız anlamadım valla:26:
Banane Banane bende hayırlı olsun dedim banada yaz :)))
Dimmiii canım ya bende bazen inanamıyorum :))
ben aşermeye başladım galiba. haftasonu gözleme yapayım bari :)))
yarenim p.ertesi git doktora ,evet :)
bak dilek anlamış......
kızzzz sen de mi hamilesin yoksam?
Kız dilek ne anladın çabuk söyle ben niye anlamadım yaa :26:
Kız dilek ne anladın çabuk söyle ben niye anlamadım yaa :26:
Ay luxxor sen yoktun dimi bi kaç gündür evet Hamileyim
luxxxxx yılbaşı çekilişi yapıyoruz, katılcakmısın gene...katılırsan eğer bana gönder ad,soyad adres bilgilerini özelden
gelişmeleri özelden atarım bende sana
eveeettt ayyy çok sevindim elfişim aynı zamanda hamile kaldık baksana şansane zaman öğrendin? ne kadarlıkmış bebişin?
Yeni bişey alınınca ıslatalım derler ya (argoca) yani tatlısını isteriz gibi bişey :))
ay çok heyecanlıııı :119: gönlünüzden ne geçiyosa o olsun sonuç inşallah yarenimmselam kızlar. biz testi yaptık, çok silik bir çizgi var gibiydi ama emin olamadıkyok gibi yani şimdilik birşey. ama henüz reglim de yok, ağrım da. bekliyoruz bakalım. mevsim değişikliğinden falan mı oldu, acaba ben de elfiş gibi iltihap mı kaptım? pazartesi gününe kadar sorular çözülmezse bir doktora görüncem. şimdi çıkmam lazım. öptüm herkesleri
Canım salı günü kan testi yaptım Betam 1208 çıktı hastane araştır doktor araştır derken perşembe gününe randevu alabildim. internet hesabına göre 5 haftalık hamileyim :))
çook mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahbenim 6. haftada bulantım başladı çok feenayım bu aralar. aldığım 1 kiloyu da geri vericem sanırım
aaa katılırım tabeee oley ay 1 senedir yazışıyor muyuz kızlar oldu mu o kadar yaaa
Ay ben cahil kalmışım demekki yada çok terbiyeliyim.
Sağol canım bütün güzel dileklerini bende sana diliyorum. benim bulantı yok bugün baş dönmesi var sadece. dünde kasıklarda ağrı vardı. bide aşırı uyukluyorum
ya sana sormam gereken şeyler var. sen gittinmi doktora. keseyi ilk ne zaman görüyorsunuz ? ben gidicen 5+6 olucak. keseyi görürüz diye düşünüyorum da kalp atışları ne zaman duyulur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?