2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenim p.ertesi git doktora ,evet :)

Zuzu ne ıslatırız artkın kız anlamadım valla:26:

bak dilek anlamış......

Yarenim üçünüzde gördünüzmü silik çizgiyi. bizde gözümüzü kısarak bakmıştık görmüştük bence var

kendimi_7_m tatlım arabanız hayırlı uğurlu olsun güle güle sürün inşallah sağlıkla mutlulukla:13: yavaş yavaş okuyorum geçmişi

luxxxxx yılbaşı çekilişi yapıyoruz, katılcakmısın gene...katılırsan eğer bana gönder ad,soyad adres bilgilerini özelden

gelişmeleri özelden atarım bende sana

yarenim bence pazartesi ilk idrarla tekrardan yap, olmadı dr gidersin

sende fotosunu ekleseydin ya

luxxxxx yılbaşı çekilişi yapıyoruz, katılcakmısın gene...katılırsan eğer bana gönder ad,soyad adres bilgilerini özelden

gelişmeleri özelden atarım bende sana

aaa katılırım tabeee oley ay 1 senedir yazışıyor muyuz kızlar oldu mu o kadar yaaa

eveeettt ayyy çok sevindim elfişim aynı zamanda hamile kaldık baksana şansane zaman öğrendin? ne kadarlıkmış bebişin?

Canım salı günü kan testi yaptım Betam 1208 çıktı hastane araştır doktor araştır derken perşembe gününe randevu alabildim. internet hesabına göre 5 haftalık hamileyim :))

ay çok heyecanlıııı :119: gönlünüzden ne geçiyosa o olsun sonuç inşallah yarenimm

Canım salı günü kan testi yaptım Betam 1208 çıktı hastane araştır doktor araştır derken perşembe gününe randevu alabildim. internet hesabına göre 5 haftalık hamileyim :))

çook mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahbenim 6. haftada bulantım başladı çok feenayım bu aralar. aldığım 1 kiloyu da geri vericem sanırım

çook mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahbenim 6. haftada bulantım başladı çok feenayım bu aralar. aldığım 1 kiloyu da geri vericem sanırım

Sağol canım bütün güzel dileklerini bende sana diliyorum. benim bulantı yok bugün baş dönmesi var sadece. dünde kasıklarda ağrı vardı. bide aşırı uyukluyorum

ya sana sormam gereken şeyler var. sen gittinmi doktora. keseyi ilk ne zaman görüyorsunuz ? ben gidicen 5+6 olucak. keseyi görürüz diye düşünüyorum da kalp atışları ne zaman duyulur?

canım benim sata göre 7+4 şu anda ama doktorum 1 hafta geriden geldiğini söyledi geç döllenme olabilirmiş o yüzden 6+4 üm şu anda. Biz keseyi 5+4 te görmüş olduk sen görürsün büyük ihtimalle. 6.-7. haftalarda da kalp atışı duyuluyor benim randevum 9 aralık daha biz de sadece keseyi görebildik bebişimi göremedik bekliyoruz kasık ağrıları adet sancısı gibi olurmuş ara ara normal dedi doktor bir de pembe ya da kahverengi lekelenme olursa endişe etme dedi. Açık kırmızı renkler tehlikeli imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…