bence de git doktora zuzum, ilaç verir felan.. ayaklarına her akşam eve gidince sıcak su torbası koysan da iyi gelir ama bence :26:
Dahiliye yada üroloji de olabilir zuzu... Sıra numarası alırken sorarsın yine yönlendirirler seni zaten.
yarım gün çalışan hanfendilerr
lütfen sızlanmayın, tam gün çalışanlar napsınnn
:13::13:
Dogru diyorsun o daha zor hiç olmasa yarım günümüz bize kaliyor gidip temizlik yapiyoruz
evetttt
buakşam güya temizlik yapıcaktık eşimle, yarında dinlenecektik bolbolama akşama arkadaşa sözümüz var (daha doğrusu eşimi sözü), beklerler .....
pizza yapıcakmış, oraya gidicez yemeğe
ben yemeğe gidiyorum,
paydos ediceklere iyi tatiller.....
cumartesileri temizlik yapmak çok iyi oluyor pazar kaliyor en azindan insan bişeyler yapabiliyor kendine eşine zaman ayiriyor inşallah cok geç dönmezsiniz eve bira toparlarsin işlerini yarında fazla zamanını almaz
afiyet olsun canım :))ben yemeğe gidiyorum,
paydos ediceklere iyi tatiller.....
inşallah kuzum
maaş olayına da gıcık oldum, yarım haftalık alıyomuşuz
olaya bak yaa 3 günlük para yani
..
kızlar yaa ben sadece 2 gün reg oldum bu durum normal mi :44:
normalde de 4 gün sürüyor ve az oluyor ama bu çok az oldu..
hep aklıma erken menepoz şeysi geliyo, Allahım sen koru :26:
bir sonraki reglimde böyle olursa gitcem yarenim :)nekkimm bence bir doktora görün. daha önce bu kadar kısa sürdüğü olmuş muydu hiç? tamamen kesildiyse 2 günde, bence mutlaka bir kontrole git canım, ne olur ne olmaz.
günaydın bu arada kızlar. annemle kalktık, evin temizliğini yaptık, kahvaltı yaptık, bulaşıkları toparladım. çamaşırları atmıştım makinaya, onları serdim, kimse çıkmadan yetişeyim size dedim. ben hastalanmadım daha
Günün rengi: Beyaz
(gömleğim tutmuş)
Bugün Ay Balık burcunda. Bugün çevrenize yeni insanlar girebilir, sağlam dostluklar kurulabilecek süreçte değilsiniz.
Neden tutturamıyorum hiçççç.... Lacivert var üstümde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?