2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarım gün çalışan hanfendilerr

lütfen sızlanmayın, tam gün çalışanlar napsınnn

özgeeeee ne sonu...daha başındayız

şimdiden saatleri sayma bugün ben gene zarf atıcam patrona, 5 te falan bıraksa iyi, gidip temizlik yapmam lazım, gece çok kötü bıraktım evi :26:

Dogru diyorsun o daha zor hiç olmasa yarım günümüz bize kaliyor gidip temizlik yapiyoruz

evetttt

buakşam güya temizlik yapıcaktık eşimle, yarında dinlenecektik bolbol ama akşama arkadaşa sözümüz var (daha doğrusu eşimi sözü), beklerler .....

pizza yapıcakmış, oraya gidicez yemeğe

cumartesileri temizlik yapmak çok iyi oluyor pazar kaliyor en azindan insan bişeyler yapabiliyor kendine eşine zaman ayiriyor inşallah cok geç dönmezsiniz eve bira toparlarsin işlerini yarında fazla zamanını almaz

cumartesileri temizlik yapmak çok iyi oluyor pazar kaliyor en azindan insan bişeyler yapabiliyor kendine eşine zaman ayiriyor inşallah cok geç dönmezsiniz eve bira toparlarsin işlerini yarında fazla zamanını almaz

Evet yarım gün çok işe yarıyor keşke öyle olsa ama maalesef tüm gün çalışıyoruz 1-2 saat erken bırakma olayları da yok...
Zuzu evet ne sonu daha başındayız. :26:

Günün rengi: Beyaz
(gömleğim tutmuş )

Bugün Ay Balık burcunda. Bugün çevrenize yeni insanlar girebilir, sağlam dostluklar kurulabilecek süreçte değilsiniz.

nekkimm bence bir doktora görün. daha önce bu kadar kısa sürdüğü olmuş muydu hiç? tamamen kesildiyse 2 günde, bence mutlaka bir kontrole git canım, ne olur ne olmaz.

günaydın bu arada kızlar. annemle kalktık, evin temizliğini yaptık, kahvaltı yaptık, bulaşıkları toparladım. çamaşırları atmıştım makinaya, onları serdim, kimse çıkmadan yetişeyim size dedim. ben hastalanmadım daha

bir sonraki reglimde böyle olursa gitcem yarenim :)
ayy sen hamişsin galiba :18: :18: çinkim evet hiç reglim geç kaldı yazdığını hatırlamıyorum bens enin, yarın mutlaka yap testi ama bak.. değilsen de çok kaptırmamış olursun :26: üzülür insan illa ki

kızlar az önce hastalandım ben. siz çıkmadan yetişeyim dedim. bu sefer ağrısız geldi hayret. hayırlısı değilmiş demek ki. Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…