benim annemlerde allahin izniyle
11 ocakta burdalar
yarenim hayırlısı olsun canım, ama bak eşin de heves etmiş o güzel oldu en azından.. gerçekten başlıyomusunuz çalışmalara
..
yarın annem geliyooor, çok mutluyum.
birde şey demedim ben size dimmi.. eşim artık karşıya, trakyaya felan gitmiycek..
eskisi gibi her gece 10-11 arası evde olucak.. gitmiş konuşmuş, biraz rahatladım.. bu da iyi napalım :/
ama tek kötü yanı, artık cumartesi izin yapmiycakhafta içi izinli olucak, ben hafta sonu
birlikte bişi yapamiycaz.. of ya :/ ama en azından her gece birlikte uyucaz.. o yatağa tek girmiycem..
neyse bu kış böyle idare edelim diyoruz, borçlar hafifleyene kadar..
benim annemlerde allahin izniyle
11 ocakta burdalar
teşekkür ederim canımm, evet bence de hakkettik :/gözün aydın cnm
en azından artık akşamları yanında olacak belki yavaş yavaş haftasonu olayıda çözülür de sizde rahat edersin. hakettiniz artık bence
günaydın
şimdi annemi bekliyoruz, 2 saate burda olur en geç, ama aklım kızkardeşimde.. annemin de öyle..evet canım, o konuda iyi oldu. zaten bu ay gecikme olmasaydı ben beklememiştim hiç. gecikme olması heveslendirdi beni de, eşimi de. bakalım hayırlı zamanda gelir inşallah bebiş. eşim çok dengesiz tatlım, o yüzden kesin başlıyoruz diyemiyorum. bakalım artık.
annenin gelmesine çok sevindim canım. insan 2 hafta bile uzak kalsa ne kadar özlüyor. benim annem de salı günü dönüyor izmiretaa Nisan'da gelecek hayırlısıyla bir daha.
eşinin işi de iyi olmuş canım, dediğin gibi en azından beraber uyuyabileceksiniz. umarım Allah bir yerden açmıştır kapınızı, biran önce daha düzgün, hafta sonu beraber geçirebileceğiniz bir iş çıkar karşınıza. çok iyi sabrediyorsunuz canım ikiniz de. inşallah karşılığını alırsınız
geçmiş olsun annişine canıminşallah canımm
yarenim hayırlısı canım,
nekk , çok iyi diyemicem ama kötünün iyisi
bende birazdan anneme gidicem eşimle, kıyamam grip olmuş anacımm :2: işe de gidiyo bide
evet tatlım, siz gibi olucaz.. ama bunu evde tek uyumaya tercih ediyorumhadi gözün aydın canım annelerimiz olsa naparız bilemiyorum allah başımızdan eksik etmesin onları annesi yanında olanlar şanslı.
eşinin işi için hayırlısı olsun canım o bile iyi geceleri bebaber uyucakmışsınız o yatakta tek uyunmuyo zaten biizm gibi olucaksınız yani hafta içi izin kullanınca oda çok zor ama bir süre daha idare edin allahım hayırlı bir kapı açar işallah
gözünaydın canım işallah hayırlısıyla
ay eveet güzel olmuş bu hafta sonuu, bebik çalışmasına başladınız mı AyşamSelam herkeseeee, çerçevemi beğenen herkeslere çokkk teşekkür edderim, siz de beğenince benim de içime sindi saolun kızlar yaa
süpppppper bi h.sonuydu, dedim mi hatırlamıyorum eğitimim vardı h.sonu, çok hoş bi oteldeydi, eşimle dün sabahın köründe kalktık gittik, yedik içtik eğlendik bayaa, ve de bu tatil sonunda banyoya bi küvet yaptırmaya karar verdik
çok güzeldi her şey yaa, 4 gibi falan da ayrıldık eve geldik eşim işe gitti şimdi. Ben de çamaşırları attım yıkansın da asayım bi an önce. Çıkışta diğer otellere de şöyle bi göz gezdirdik Mardan ve Kremlin Palace'a bayyıldım harika görünüyorlardı yaa bi otel bu kadar mı ihtişamlı olur!!!
yarın yine işbaşıneyse ki 1de dersim azcık uyurum bari...
Yarenim hayırlısı olsun, ama çalışmalara başlama olayına çok sevindim inş. eşin ertelemez.
Nekk eşinin işi de iyi olmuş, çok zor oluyor biliyorum geceleri o olmadan uyumak birlikte evde vakit geçirememek. Dediğin gibi en azından borçlar vs bitene kadar böyle olsun inş. en kısa zamanda iyice rahatlarsanız maddi açıdan, o zaman eşin belki maaşı daha az ama çalışma şartları daha iyi olan bi işe geçer.
Enki naberrr
teşekkür ederim canımm, evet bence de hakkettik :/
şimdi annemi bekliyoruz, 2 saate burda olur en geç, ama aklım kızkardeşimde.. annemin de öyle..
aradım ağlamaktan konuşamıyor.. rüya gibiydi annemle 10 gün diyo, resmen ağlama krizine girmiş yaa off içim okadar kötü ki.. ona da çok üzülüyorum, annemin de bi yarısı orda kaldı şimdi ağladığını da görünce iyice kopmuştur oallahım kavuştursun inş tekrar (((
geçmiş olsun annişine canım
evet tatlım, siz gibi olucaz.. ama bunu evde tek uyumaya tercih ediyorum
inş daha iyi olucak teşekkür ederim hepinize
ay eveet güzel olmuş bu hafta sonuu, bebik çalışmasına başladınız mı Ayşam
inşallah canımm
yarenim hayırlısı canım,
nekk , çok iyi diyemicem ama kötünün iyisi
bende birazdan anneme gidicem eşimle, kıyamam grip olmuş anacımm :2: işe de gidiyo bide
Selam herkeseeee, çerçevemi beğenen herkeslere çokkk teşekkür edderim, siz de beğenince benim de içime sindi saolun kızlar yaa
süpppppper bi h.sonuydu, dedim mi hatırlamıyorum eğitimim vardı h.sonu, çok hoş bi oteldeydi, eşimle dün sabahın köründe kalktık gittik, yedik içtik eğlendik bayaa, ve de bu tatil sonunda banyoya bi küvet yaptırmaya karar verdik
çok güzeldi her şey yaa, 4 gibi falan da ayrıldık eve geldik eşim işe gitti şimdi. Ben de çamaşırları attım yıkansın da asayım bi an önce. Çıkışta diğer otellere de şöyle bi göz gezdirdik Mardan ve Kremlin Palace'a bayyıldım harika görünüyorlardı yaa bi otel bu kadar mı ihtişamlı olur!!!
Yarenim hayırlısı olsun, ama çalışmalara başlama olayına çok sevindim inş. eşin ertelemez.
Nekk eşinin işi de iyi olmuş, çok zor oluyor biliyorum geceleri o olmadan uyumak birlikte evde vakit geçirememek. Dediğin gibi en azından borçlar vs bitene kadar böyle olsun inş. en kısa zamanda iyice rahatlarsanız maddi açıdan, o zaman eşin belki maaşı daha az ama çalışma şartları daha iyi olan bi işe geçer.
Enki naberrr
şimdi annemi bekliyoruz, 2 saate burda olur en geç, ama aklım kızkardeşimde.. annemin de öyle..
aradım ağlamaktan konuşamıyor.. rüya gibiydi annemle 10 gün diyo, resmen ağlama krizine girmiş yaa off içim okadar kötü ki.. ona da çok üzülüyorum, annemin de bi yarısı orda kaldı şimdi ağladığını da görünce iyice kopmuştur oallahım kavuştursun inş tekrar (((
Selam herkeseeee, çerçevemi beğenen herkeslere çokkk teşekkür edderim, siz de beğenince benim de içime sindi saolun kızlar yaa
Enki naberrr
yok be cnm o aşı falan olayları kafamı karıştırdı tam da ovulasyon dönemimdeyim şu bikaç gündür ama işte...
kardeşine üzüldüm cnm yaa, çok zor uzak yerlerde yaşamak inş. yakın zamanda bi şekilde yine görüşürürler
yarenim hayırlısı olsun canım, ama bak eşin de heves etmiş o güzel oldu en azından.. gerçekten başlıyomusunuz çalışmalara
..
yarın annem geliyooor, çok mutluyum.
birde şey demedim ben size dimmi.. eşim artık karşıya, trakyaya felan gitmiycek..
eskisi gibi her gece 10-11 arası evde olucak.. gitmiş konuşmuş, biraz rahatladım.. bu da iyi napalım :/
ama tek kötü yanı, artık cumartesi izin yapmiycakhafta içi izinli olucak, ben hafta sonu
birlikte bişi yapamiycaz.. of ya :/ ama en azından her gece birlikte uyucaz.. o yatağa tek girmiycem..
neyse bu kış böyle idare edelim diyoruz, borçlar hafifleyene kadar..
herkese teşekkürler kızlar. eşim de diyor ben de heveslenmiştim ya, bu ay başlıcaz çalışmalara diyorbayramdan önceki gibi olmaz inşallah. Allah hayırlısını, hayırlı zamanda versin inşallah hepimize.
Tekrar karar vermeniz iyi olmuş ama eşinin vazgeçmesini engelle :))
ya dün gece saat 11 de acıktım eşime dedim kavurmamı yesek ısıttı getirdi ikimizde yedik o saatte. ben yine koltukta film izlerken uyuyakaldım eşimde ballı süt yapmış uyandırdı iç yatağına götüreyim dedi içtim sonra film bitince eşim geldi o gelince uyandım nasıl kötüyüm sanki regl olucam karnım belim inanılmaz ağrıyor midemde çok kötü ağzım ekşi dedim süt zehirledi galiba o yemeğin üstüne. yarım limon yedim yattım sabahta istifra ettim rahatladım :))
ya dün gece saat 11 de acıktım eşime dedim kavurmamı yesek ısıttı getirdi ikimizde yedik o saatte. ben yine koltukta film izlerken uyuyakaldım eşimde ballı süt yapmış uyandırdı iç yatağına götüreyim dedi içtim sonra film bitince eşim geldi o gelince uyandım nasıl kötüyüm sanki regl olucam karnım belim inanılmaz ağrıyor midemde çok kötü ağzım ekşi dedim süt zehirledi galiba o yemeğin üstüne. yarım limon yedim yattım sabahta istifra ettim rahatladım :))
tatlım geçmiş olsun. artık çok dikkatli olman gerekiyor yediğin içtiğin şeylerde.
bebiş belirtiler başladı sanırım; geçmiş olsun yediğin şeylere dikkat etmeye başla elfim.
Bende cumartesi eve geçmek istemedim eşim geç gelecekti kaynanam evdeydi annemlere gideyim dedim. süpriz yapacaktım aklıma bi an ya evde yoksa diye düşünceler girdi iyiki girmiş aradım yoklarmış kardeşim gelmiş eksikleri varmış alışverişe gitmişler bende servisteydim geldimde buralara kadar napsam diyordum yemek yapan ablamız kızları çağırmış eve. sende gel dedi. kızı zaten benim liseden arkadaşım. oda geldi ablanın kız kardeşleride vardı güzel geçti börekler kekler çaylar falan. eve geldim eşim de geldi yemek yedik dışarı çıktık sahlep içtik elektrik süpürgesi aldık (bosch marka evde denedik beğendim) pazar günüde mutfakta bi dolap vardı ordan bişeyler alırken zorlanıyordum yönünü değiştirdi eşim. alışverişe çıktık evin eksiklerini aldık eşim oruçluydu yemek yaptım akşama annem babam kardeşlerim geldi onlarada kabak tatlısı ile köstebek pasta yaptım günüm genelde mutfakta geçti ama güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?