2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim annemlerde allahin izniyle

11 ocakta burdalar

inşallah canımm

yarenim hayırlısı canım,

nekk , çok iyi diyemicem ama kötünün iyisi

bende birazdan anneme gidicem eşimle, kıyamam grip olmuş anacımm :2: işe de gidiyo bide

benim annemlerde allahin izniyle

11 ocakta burdalar

hadi gözün aydın canım annelerimiz olsa naparız bilemiyorum allah başımızdan eksik etmesin onları annesi yanında olanlar şanslı.
eşinin işi için hayırlısı olsun canım o bile iyi geceleri bebaber uyucakmışsınız o yatakta tek uyunmuyo zaten biizm gibi olucaksınız yani hafta içi izin kullanınca oda çok zor ama bir süre daha idare edin allahım hayırlı bir kapı açar işallah

gözünaydın canım işallah hayırlısıyla

Selam herkeseeee, çerçevemi beğenen herkeslere çokkk teşekkür edderim, siz de beğenince benim de içime sindi saolun kızlar yaa

süpppppper bi h.sonuydu, dedim mi hatırlamıyorum eğitimim vardı h.sonu, çok hoş bi oteldeydi, eşimle dün sabahın köründe kalktık gittik, yedik içtik eğlendik bayaa, ve de bu tatil sonunda banyoya bi küvet yaptırmaya karar verdik

çok güzeldi her şey yaa, 4 gibi falan da ayrıldık eve geldik eşim işe gitti şimdi. Ben de çamaşırları attım yıkansın da asayım bi an önce. Çıkışta diğer otellere de şöyle bi göz gezdirdik Mardan ve Kremlin Palace'a bayyıldım harika görünüyorlardı yaa bi otel bu kadar mı ihtişamlı olur!!!

yarın yine işbaşı neyse ki 1de dersim azcık uyurum bari...

Yarenim hayırlısı olsun, ama çalışmalara başlama olayına çok sevindim inş. eşin ertelemez.

Nekk eşinin işi de iyi olmuş, çok zor oluyor biliyorum geceleri o olmadan uyumak birlikte evde vakit geçirememek. Dediğin gibi en azından borçlar vs bitene kadar böyle olsun inş. en kısa zamanda iyice rahatlarsanız maddi açıdan, o zaman eşin belki maaşı daha az ama çalışma şartları daha iyi olan bi işe geçer.

Enki naberrr

Son düzenleme:
gözün aydın cnm
en azından artık akşamları yanında olacak belki yavaş yavaş haftasonu olayıda çözülür de sizde rahat edersin. hakettiniz artık bence
günaydın
teşekkür ederim canımm, evet bence de hakkettik :/
şimdi annemi bekliyoruz, 2 saate burda olur en geç, ama aklım kızkardeşimde.. annemin de öyle..
aradım ağlamaktan konuşamıyor.. rüya gibiydi annemle 10 gün diyo, resmen ağlama krizine girmiş yaa off içim okadar kötü ki.. ona da çok üzülüyorum, annemin de bi yarısı orda kaldı şimdi ağladığını da görünce iyice kopmuştur o allahım kavuştursun inş tekrar (((

inşallah canımm

yarenim hayırlısı canım,

bende birazdan anneme gidicem eşimle, kıyamam grip olmuş anacımm :2: işe de gidiyo bide
geçmiş olsun annişine canım

evet tatlım, siz gibi olucaz.. ama bunu evde tek uyumaya tercih ediyorum
inş daha iyi olucak teşekkür ederim hepinize

ay eveet güzel olmuş bu hafta sonuu, bebik çalışmasına başladınız mı Ayşam

yok be cnm o aşı falan olayları kafamı karıştırdı tam da ovulasyon dönemimdeyim şu bikaç gündür ama işte...

kardeşine üzüldüm cnm yaa, çok zor uzak yerlerde yaşamak inş. yakın zamanda bi şekilde yine görüşürürler

inşallah canımm

yarenim hayırlısı canım,

cnm annişine geçmiş olsun

sizin için haftasonu harika geçmiş

cnm kardeşine çok üzüldüm ya kıyamam anlatınca benim bile gözlerim doldu inş allahım yine görüşmeyi nasip etsin

günaydın kızlar. hayırlı haftalar herkese.

adaşım canım, çok sevindim böyle güzel bir hafta sonu geçirmiş olmanıza. küvet süper birşey oluyor canım. biz zamanımız yettiği kadar keyfinin çıkarıyoruz bu evdeki küvetimizin hele böyle mumlarla aydınlattın mı fevkaledenin fevkinde oluyor

canım aşı olayı karışıkmış ya, annem olmadınız ikiniz de diyor kızamıkçık. ablamın çok şükür sağlıklı bir durumu var, biri de şuan göbişinde. hamileyken kızamıkçık çıkarırsan çok tehlikeliymiş ama eminim kadınların %70'inin böyle birşeyden haberi bile olmamıştır. annelerimizin zamanında da böyle birşey yoktu. tabii şimdi imkan varken önlemini almak en iyisi, ama şahsen eşim böyle gaza gelmişken, heveslenmişken 3-4 ay korunmak benlik birşey değil şuan. adamın hevesi kaçmasın

canım kardeşini çok iyi anlayabiliyorum ya, Allah'ım kimseyi ailesine uzak kılmasın. burda geçirdiğim zamanlarda anladım ki annemden ayrı kalmak benlik değil hiç. kardeşinin Türkiye'ye taşınma gibi bir durumu yok anladığım kadarıyla

Günaydın Kızlar

Nekcim senin adına çok sevindim canım. belki bi kez daha konuşursa izin gününü haftasonuna alır. oda olsa zaten tam istediğiniz gibi olur.

annende gelmiş ama kardeşin için üzüldüm. allah en kısa zamanda tekrar görüştürmeyi nasip etsin

Tekrar karar vermeniz iyi olmuş ama eşinin vazgeçmesini engelle :))

ayşa ooo oteller falan haftasonun güzel geçmiş valla

Bende cumartesi eve geçmek istemedim eşim geç gelecekti kaynanam evdeydi annemlere gideyim dedim. süpriz yapacaktım aklıma bi an ya evde yoksa diye düşünceler girdi iyiki girmiş aradım yoklarmış kardeşim gelmiş eksikleri varmış alışverişe gitmişler bende servisteydim geldimde buralara kadar napsam diyordum yemek yapan ablamız kızları çağırmış eve. sende gel dedi. kızı zaten benim liseden arkadaşım. oda geldi ablanın kız kardeşleride vardı güzel geçti börekler kekler çaylar falan. eve geldim eşim de geldi yemek yedik dışarı çıktık sahlep içtik elektrik süpürgesi aldık (bosch marka evde denedik beğendim) pazar günüde mutfakta bi dolap vardı ordan bişeyler alırken zorlanıyordum yönünü değiştirdi eşim. alışverişe çıktık evin eksiklerini aldık eşim oruçluydu yemek yaptım akşama annem babam kardeşlerim geldi onlarada kabak tatlısı ile köstebek pasta yaptım günüm genelde mutfakta geçti ama güzeldi.

Tekrar karar vermeniz iyi olmuş ama eşinin vazgeçmesini engelle :))

valla tatlım keşke bu benim elimde olsa pek vazgeçecek gibi görünmüyor şimdilik ama, benimki dengesiz biraz, sağı solu belli olmaz yani. geçen gün bana diyor, bak bebiş de İzmir'i beklemek istiyor. dedim iyi ya işte, bu ay tutsaydı İzmir işi iyice karışırdı 8 aylıkken uçağa binmeme izin vermeyebilirdi doktor, ama bu aydan sonra bindirirler. hem Temmuz'da dönsek İzmir'e eşim iş bulur, sigortası başlar. ben de Eylül'de (ilk aydan tutarsa tabii) doğumumu yaparım hayırlısıyla bakalım artık nasip diyorum canım. Allah'tan hayırlısını diliyorum sadece. O'nun vardır bizim için planları.

ya dün gece saat 11 de acıktım eşime dedim kavurmamı yesek ısıttı getirdi ikimizde yedik o saatte. ben yine koltukta film izlerken uyuyakaldım eşimde ballı süt yapmış uyandırdı iç yatağına götüreyim dedi içtim sonra film bitince eşim geldi o gelince uyandım nasıl kötüyüm sanki regl olucam karnım belim inanılmaz ağrıyor midemde çok kötü ağzım ekşi dedim süt zehirledi galiba o yemeğin üstüne. yarım limon yedim yattım sabahta istifra ettim rahatladım :))

gunaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım yoğuuuun bir haftasonunun ardından yine ağır bir ptesi sendromu yaşıyorum

tatlım geçmiş olsun. artık çok dikkatli olman gerekiyor yediğin içtiğin şeylerde.

bebiş belirtiler başladı sanırım; geçmiş olsun yediğin şeylere dikkat etmeye başla elfim.

Key,f yapmişsin canee :) durumlar nasıl herşey yolundami vazgeçtin dimi arzum süpürgeden gecen konustugumuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…