2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenay canim sende mi bebis calismalarina basladin

hadi hayirlisi olsun bir daha ki aya ins. folik asit kullan ama hamile kalmadan önce

evet çok sıkıcı özgee, zaman geçsin diye çalışmaya çalışıyorum ,arada bakıyorum tabi ikimizden başkası olmadığı için yazan da yok...

özge nerde çalışıyodun sen ,unuttum :26:

boş olunca daha da sıkılır insan...bizde hiç iş bitmediği için her daim çalışabilirm

patron 4 de çıkabilirsiniz dedi yuppiiii

herkese teşekkürler kızlar. eşim de diyor ben de heveslenmiştim ya, bu ay başlıcaz çalışmalara diyor bayramdan önceki gibi olmaz inşallah. Allah hayırlısını, hayırlı zamanda versin inşallah hepimize.

kızlar az önce hastalandım ben. siz çıkmadan yetişeyim dedim. bu sefer ağrısız geldi hayret. hayırlısı değilmiş demek ki. Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.

yarenim hayırlısı olsun canım, ama bak eşin de heves etmiş o güzel oldu en azından.. gerçekten başlıyomusunuz çalışmalara
..
yarın annem geliyooor, çok mutluyum.
birde şey demedim ben size dimmi.. eşim artık karşıya, trakyaya felan gitmiycek..
eskisi gibi her gece 10-11 arası evde olucak.. gitmiş konuşmuş, biraz rahatladım.. bu da iyi napalım :/
ama tek kötü yanı, artık cumartesi izin yapmiycak hafta içi izinli olucak, ben hafta sonu
birlikte bişi yapamiycaz.. of ya :/ ama en azından her gece birlikte uyucaz.. o yatağa tek girmiycem..
neyse bu kış böyle idare edelim diyoruz, borçlar hafifleyene kadar..

Son düzenleme:

gözün aydın cnm
en azından artık akşamları yanında olacak belki yavaş yavaş haftasonu olayıda çözülür de sizde rahat edersin. hakettiniz artık bence
günaydın

evet canım, o konuda iyi oldu. zaten bu ay gecikme olmasaydı ben beklememiştim hiç. gecikme olması heveslendirdi beni de, eşimi de. bakalım hayırlı zamanda gelir inşallah bebiş. eşim çok dengesiz tatlım, o yüzden kesin başlıyoruz diyemiyorum. bakalım artık.

annenin gelmesine çok sevindim canım. insan 2 hafta bile uzak kalsa ne kadar özlüyor. benim annem de salı günü dönüyor izmire taa Nisan'da gelecek hayırlısıyla bir daha.

eşinin işi de iyi olmuş canım, dediğin gibi en azından beraber uyuyabileceksiniz. umarım Allah bir yerden açmıştır kapınızı, biran önce daha düzgün, hafta sonu beraber geçirebileceğiniz bir iş çıkar karşınıza. çok iyi sabrediyorsunuz canım ikiniz de. inşallah karşılığını alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…