- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
kızlar az önce hastalandım ben. siz çıkmadan yetişeyim dedim. bu sefer ağrısız geldi hayret. hayırlısı değilmiş demek ki.Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
Zuzu evet ne sonu daha başındayız. :26:
afiyet olsun canım :))
kızlar az önce hastalandım ben. siz çıkmadan yetişeyim dedim. bu sefer ağrısız geldi hayret. hayırlısı değilmiş demek ki.Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
herkese teşekkürler kızlar. eşim de diyor ben de heveslenmiştim ya, bu ay başlıcaz çalışmalara diyorbayramdan önceki gibi olmaz inşallah. Allah hayırlısını, hayırlı zamanda versin inşallah hepimize.
yarenim hayırlısı olsun canım, ama bak eşin de heves etmiş o güzel oldu en azından.. gerçekten başlıyomusunuz çalışmalara
..
yarın annem geliyooor, çok mutluyum.
birde şey demedim ben size dimmi.. eşim artık karşıya, trakyaya felan gitmiycek..
eskisi gibi her gece 10-11 arası evde olucak.. gitmiş konuşmuş, biraz rahatladım.. bu da iyi napalım :/
ama tek kötü yanı, artık cumartesi izin yapmiycakhafta içi izinli olucak, ben hafta sonu
birlikte bişi yapamiycaz.. of ya :/ ama en azından her gece birlikte uyucaz.. o yatağa tek girmiycem..
neyse bu kış böyle idare edelim diyoruz, borçlar hafifleyene kadar..
yarenim hayırlısı olsun canım, ama bak eşin de heves etmiş o güzel oldu en azından.. gerçekten başlıyomusunuz çalışmalara
..
yarın annem geliyooor, çok mutluyum.
birde şey demedim ben size dimmi.. eşim artık karşıya, trakyaya felan gitmiycek..
eskisi gibi her gece 10-11 arası evde olucak.. gitmiş konuşmuş, biraz rahatladım.. bu da iyi napalım :/
ama tek kötü yanı, artık cumartesi izin yapmiycakhafta içi izinli olucak, ben hafta sonu
birlikte bişi yapamiycaz.. of ya :/ ama en azından her gece birlikte uyucaz.. o yatağa tek girmiycem..
neyse bu kış böyle idare edelim diyoruz, borçlar hafifleyene kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?