2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kardeşine üzüldüm cnm yaa, çok zor uzak yerlerde yaşamak inş. yakın zamanda bi şekilde yine görüşürürler

cnm kardeşine çok üzüldüm ya kıyamam anlatınca benim bile gözlerim doldu inş allahım yine görüşmeyi nasip etsin

teşekkür ederim kızlar, amin diyorum :/
maalesef yok yarenim, eşinin işi iyi, evleri,arabaları gayet güzel bir yaşamları var orda.. kızının okulu felan
ama annem babam emekli olunca (3 yıl sonra) oraya yerleşmeyi düşünüyor.. bakalım ozaman ben napıcam..tabi şimdiden 3 yıl sonrayı düşünmek istemiyorum, kimin ne olucağı belli değil..bakalım artık

bebikin belirtileri gelmeye başladı galiba elfim, dikkat et yediğine içtiğine

Günaydın herkese hayırlı haftalar diliyorum herkese :))

geçmiş olsun annişine canım

cnm annişine geçmiş olsun

sağolun kızlar

o satte kavurma mı yenirrr

geçmiş olsun, dikkat et canım...

bende c.ertesi eve gittim , sütlü irmik tatlısı yaptım, arkadaşa gidicektik pizza yemeye...akşam ona gittim birlikte yaptık....yedik içtik bayaa gülmeli bi gece geçirdik, gece diyorum çinkim saat 2ydi eve geldiğimiz, onlara kalsa bırakmıcaklardı sabahı edicektik ama pazar keyfimizi bozmayalım dedik

pazar sabahı ben 12 de uyandım :26: bi baktım eşim yok....mutfaktan tıkırtılar geliyo, kapıları kapamış ses duymayım diye :)))
bi gittim mutfağa bir güzl kahvaltı hazırlamış, simitler börekler.... yumurta haşlamış ,çayı demlemiş, sucuğu pişirirken yakaladım
canım aşkım ,toplancak çamaşırlar vardı onları toıplamış, katlamış...makinada asılcaklar vardı, onları asmış... bi makina daha yıkatmış vee 10 da kalkmış bütün bunları yapmışşş

tabisi ödül verdim ama korunmadık bugün ertesi gün hapı alıcam akşam içerim :)

günaydın bu arada iyi haftalar :) ben niyetliyim kızlar

vuhuuuu eşine afferim zuzu

nekk, kardeşine üzüldüm canım Allah kavuştursun....
atlamışım yazmayı

bu arada kızlar benim de ctesi akşamı evli bir arkadaşım var yemeğe geldiler yemeklerime bayıldılar :))); size krem şantili halleyli tatlıyı sormuştum ya onu denedim çok kolay yapılıyor çok da güzel oldu -20 de bir gece bekletmek yalnız servisten bir saat önce +4 e almak gerekiyormuş. Ben gündüzden direk +4e almışyım biraz çatlak çatlak oldular :))

Maşallah eşine hemen nazar boncuğunu konduralım

allah kabul etsin orucunu. eşimde dün tutmuştu

ertesi gün ilaçları hormonlar için pek iyi değil ya. ovulasyon günlerine bakalım istersen

vuuuuuu zuzu harika bir gün geçirmişsiniz maşallah

benim eşim de hep temizlikte bana yardımcı oluyor ama eli o kadar yavaş ki ben üstüne iki kere yapıyorum o hala aynı yerde oluyor çatlayacak gibi oluyorum bazen.

günaydın kızlar

çok kötü hasta oldum feci gribim tüm kemiklerim falan kırılıo resmen burnum boğazım cmt sabah nefes alamayarak uyandım gün boyu kırgınlık vardı zaten.
Servis bekledim bulaşık makinesi için gelmedi pislikler misafirler için hazırlık yaptım biraz temizlik hiçte dinlenemeyince iice kötü oldum pazar gününe.
bugün hiç işe gelmek istemedim ama cmtde çalışmamıştım mecbur geldim valla
bi an önce akşam olsun istioum.

kızlar az önce hastalandım ben. siz çıkmadan yetişeyim dedim. bu sefer ağrısız geldi hayret. hayırlısı değilmiş demek ki. Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
canım hayırlısı olsun kısmet. Ama eşinle bazı kararlar almışssınız planlar yapmaya başlamışssın amacına ulaştın galiba
canım bi nebze bu da ii olmuş gece 3te gelmesinden. ben saat 10a alıştım yine de çok şey yapılabiliosun 1de falan yatana kadar annende geliomuş hadi gözün aydın ama kardeşin için üzüldüm tabii. Allah tekrar kavuştursun.

iyice pis boğaz mı oldun seenn
geceleri kavurma yiosun yaa dikkat etmelisin bundan sonra

Günaydınlar güzel bir hafta geçirmenizi dilerim

haftanın hiç ii gececegini düsünmüoum zaten bu hft cmt de çalışcam

Aytencim yeğenine iyi bakıyorum ama kendime iyi bakmıyorum galiba. bi daha geceleri çok hafif şeyler yiyip yatıcam :))

Dilekcim çok geçmiş olsun ya dinlenmeden geçmezde inş kolay atlatırsın

günaydııınnnn

benm de halen devam ediyor canım, çıkan bişe yok ama biriyle gözgöze gelince öğürmek çok utanç verici, o kişiden tiksinmişim gibi oluyor

çook mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahbenim 6. haftada bulantım başladı çok feenayım bu aralar. aldığım 1 kiloyu da geri vericem sanırım
o bulantılarr... çok zor canım inş çabuk biter.

ay açtlıcammm

bu saat buçuklara iniyo ama tamlara çıkamıyo yaa....yokuş çıkamıyo herallll buçuk oldu, bir saattir 6 olamadı

ne güldüm ama yaaa

biz piknik ya da yemeğe götürtüyoruz kendimizi

para yokmuş
ben hamiş değilim canım, hiç kaza felan olmadı eminim yanisi o konuda

nektarcım ihtimal yok diosun ama yerleşme kanaması gibi sanki
anneciğin de geldi sanırım, hg.
eşinin erken gelmesi ii olacak birlikte yatağa girmek, vakit geçirmek tv izlemek için vaktiniz olacak
eşine
Arzumu iade ettik canım 90 gün para iadeliydi hemen yolladık.

ben kullanmadım da arki memnun, nie beğenmedin canım arzumu sırf meraktan soruyorum

allah gönlünüze göre versin cnm hayırlı zamanda.

cnm muhtemelen kavurma ile süt karışınca mideni kötü etmiş. dikkat et yediğine içtiğine.

maşallah eşine

geçmiş olsun cnm bol c vitamini tüket dinlen yorma kendini

BENDE MAŞALLAH DİYİM DİMMİ

ELFİİİ 2 GÜN TUTULUYOMUŞ BU ORUÇ, YARINDA TUTUCAM...EŞİNİNDE KABUL ETSİN...
BİLMEMKİ ELFİİ, YA İÇMEZSEM TUTARSA

SİRKEN BOŞVER BIRAK ÖLE YAPSIN, HİÇ YAPMAMASINDAN İYİDİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…