kardeşine üzüldüm cnm yaa, çok zor uzak yerlerde yaşamak inş. yakın zamanda bi şekilde yine görüşürürler
cnm kardeşine çok üzüldüm ya kıyamam anlatınca benim bile gözlerim dolduinş allahım yine görüşmeyi nasip etsin
teşekkür ederim kızlar, amin diyorum :/Günaydın Kızlar
Nekcim senin adına çok sevindim canım. belki bi kez daha konuşursa izin gününü haftasonuna alır. oda olsa zaten tam istediğiniz gibi olur.
annende gelmiş ama kardeşin için üzüldüm. allah en kısa zamanda tekrar görüştürmeyi nasip etsin
maalesef yok yarenim, eşinin işi iyi, evleri,arabaları gayet güzel bir yaşamları var orda.. kızının okulu felancanım kardeşini çok iyi anlayabiliyorum ya, Allah'ım kimseyi ailesine uzak kılmasın. burda geçirdiğim zamanlarda anladım ki annemden ayrı kalmak benlik değil hiç. kardeşinin Türkiye'ye taşınma gibi bir durumu yok anladığım kadarıyla
bebikin belirtileri gelmeye başladı galiba elfim, dikkat et yediğine içtiğineya dün gece saat 11 de acıktım eşime dedim kavurmamı yesek ısıttı getirdi ikimizde yedik o saatte. ben yine koltukta film izlerken uyuyakaldım eşimde ballı süt yapmış uyandırdı iç yatağına götüreyim dedi içtim sonra film bitince eşim geldi o gelince uyandım nasıl kötüyüm sanki regl olucam karnım belim inanılmaz ağrıyor midemde çok kötü ağzım ekşi dedim süt zehirledi galiba o yemeğin üstüne. yarım limon yedim yattım sabahta istifra ettim rahatladım :))
geçmiş olsun annişine canım
cnm annişine geçmiş olsun
ya dün gece saat 11 de acıktım eşime dedim kavurmamı yesek ısıttı getirdi ikimizde yedik o saatte. ben yine koltukta film izlerken uyuyakaldım eşimde ballı süt yapmış uyandırdı iç yatağına götüreyim dedi içtim sonra film bitince eşim geldi o gelince uyandım nasıl kötüyüm sanki regl olucam karnım belim inanılmaz ağrıyor midemde çok kötü ağzım ekşi dedim süt zehirledi galiba o yemeğin üstüne. yarım limon yedim yattım sabahta istifra ettim rahatladım :))
Key,f yapmişsin canee :) durumlar nasıl herşey yolundami vazgeçtin dimi arzum süpürgeden gecen konustugumuzda
vuhuuuu eşine afferim zuzubende c.ertesi eve gittim , sütlü irmik tatlısı yaptım, arkadaşa gidicektik pizza yemeye...akşam ona gittim birlikte yaptık....yedik içtik bayaa gülmeli bi gece geçirdik, gece diyorum çinkim saat 2ydi eve geldiğimiz, onlara kalsa bırakmıcaklardı sabahı edicektik ama pazar keyfimizi bozmayalım dedik
pazar sabahı ben 12 de uyandım :26: bi baktım eşim yok....mutfaktan tıkırtılar geliyo, kapıları kapamış ses duymayım diye :)))
bi gittim mutfağa bir güzl kahvaltı hazırlamış, simitler börekler.... yumurta haşlamış ,çayı demlemiş, sucuğu pişirirken yakaladım
canım aşkım ,toplancak çamaşırlar vardı onları toıplamış, katlamış...makinada asılcaklar vardı, onları asmış... bi makina daha yıkatmış vee 10 da kalkmış bütün bunları yapmışşş
tabisi ödül verdimama korunmadık bugün ertesi gün hapı alıcam akşam içerim :)
günaydın bu arada iyi haftalar :) ben niyetliyim kızlar
sağolun kızlar
o satte kavurma mı yenirrr
geçmiş olsun, dikkat et canım...
bende c.ertesi eve gittim , sütlü irmik tatlısı yaptım, arkadaşa gidicektik pizza yemeye...akşam ona gittim birlikte yaptık....yedik içtik bayaa gülmeli bi gece geçirdik, gece diyorum çinkim saat 2ydi eve geldiğimiz, onlara kalsa bırakmıcaklardı sabahı edicektik ama pazar keyfimizi bozmayalım dedik
pazar sabahı ben 12 de uyandım :26: bi baktım eşim yok....mutfaktan tıkırtılar geliyo, kapıları kapamış ses duymayım diye :)))
bi gittim mutfağa bir güzl kahvaltı hazırlamış, simitler börekler.... yumurta haşlamış ,çayı demlemiş, sucuğu pişirirken yakaladım
canım aşkım ,toplancak çamaşırlar vardı onları toıplamış, katlamış...makinada asılcaklar vardı, onları asmış... bi makina daha yıkatmış vee 10 da kalkmış bütün bunları yapmışşş
sağolun kızlar
bende c.ertesi eve gittim , sütlü irmik tatlısı yaptım, arkadaşa gidicektik pizza yemeye...akşam ona gittim birlikte yaptık....yedik içtik bayaa gülmeli bi gece geçirdik, gece diyorum çinkim saat 2ydi eve geldiğimiz, onlara kalsa bırakmıcaklardı sabahı edicektik ama pazar keyfimizi bozmayalım dedik
iyi yapmişsin canem sonra pişman olucaktin yoksa yegenim ne durumda iyi bakmiyorsun gibi geldi:)Arzumu iade ettik canım 90 gün para iadeliydi hemen yolladık.
canım hayırlısı olsun kısmet. Ama eşinle bazı kararlar almışssınız planlar yapmaya başlamışssın amacına ulaştın galibakızlar az önce hastalandım ben. siz çıkmadan yetişeyim dedim. bu sefer ağrısız geldi hayret. hayırlısı değilmiş demek ki.Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
canım bi nebze bu da ii olmuş gece 3te gelmesinden. ben saat 10a alıştım yine de çok şey yapılabiliosun 1de falan yatana kadar annende geliomuş hadi gözün aydın ama kardeşin için üzüldüm tabii. Allah tekrar kavuştursun.yarenim hayırlısı olsun canım, ama bak eşin de heves etmiş o güzel oldu en azından.. gerçekten başlıyomusunuz çalışmalara
..
yarın annem geliyooor, çok mutluyum.
birde şey demedim ben size dimmi.. eşim artık karşıya, trakyaya felan gitmiycek..
eskisi gibi her gece 10-11 arası evde olucak.. gitmiş konuşmuş, biraz rahatladım.. bu da iyi napalım :/
ama tek kötü yanı, artık cumartesi izin yapmiycakhafta içi izinli olucak, ben hafta sonu
birlikte bişi yapamiycaz.. of ya :/ ama en azından her gece birlikte uyucaz.. o yatağa tek girmiycem..
neyse bu kış böyle idare edelim diyoruz, borçlar hafifleyene kadar..
iyice pis boğaz mı oldun seennya dün gece saat 11 de acıktım eşime dedim kavurmamı yesek ısıttı getirdi ikimizde yedik o saatte. ben yine koltukta film izlerken uyuyakaldım eşimde ballı süt yapmış uyandırdı iç yatağına götüreyim dedi içtim sonra film bitince eşim geldi o gelince uyandım nasıl kötüyüm sanki regl olucam karnım belim inanılmaz ağrıyor midemde çok kötü ağzım ekşi dedim süt zehirledi galiba o yemeğin üstüne. yarım limon yedim yattım sabahta istifra ettim rahatladım :))
Günaydınlar güzel bir hafta geçirmenizi dilerim
bu arada arkadaşlar bnim bulantılarım başladı beklenen an geldi yani. Çok şükür çıkartmıyorum ama bütün iştahım gitti ve gün içinde yiyebildiklerim galeta çubukları ve leblebiden ibaret. Çook bulanıyor hele sokakta var ya sigara içen birilerinin yanından geçerken öğürüyorum o derece. Sigaradan tiksindiğime çok seviniyorum
o bulantılarr... çok zor canım inş çabuk biter.çook mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahbenim 6. haftada bulantım başladı çok feenayım bu aralar. aldığım 1 kiloyu da geri vericem sanırım
ay açtlıcammm
bu saat buçuklara iniyo ama tamlara çıkamıyo yaa....yokuş çıkamıyo herallllbuçuk oldu, bir saattir 6 olamadı
ıslatmak terbiyesizlikmiymiş yaa :26:
elfi açıklamış ama tatlı falan die
ben ıslatma deyince daha sıvı içecek türü düşünmüştüm
biz eşimle hep öyle ıslatırız bişiyi
zuzucum sen nası kasttetmiştin :44:
inşallah kuzum
maaş olayına da gıcık oldum, yarım haftalık alıyomuşuz
olaya bak yaa 3 günlük para yani
..
kızlar yaa ben sadece 2 gün reg oldum bu durum normal mi :44:
normalde de 4 gün sürüyor ve az oluyor ama bu çok az oldu..
hep aklıma erken menepoz şeysi geliyo, Allahım sen koru :26:
para yokmuş
ben hamiş değilim canım, hiç kaza felan olmadı eminim yanisi o konuda
nektarcım ihtimal yok diosun ama yerleşme kanaması gibi sankiyarenim hayırlısı olsun canım, ama bak eşin de heves etmiş o güzel oldu en azından.. gerçekten başlıyomusunuz çalışmalara
..
yarın annem geliyooor, çok mutluyum.
birde şey demedim ben size dimmi.. eşim artık karşıya, trakyaya felan gitmiycek..
eskisi gibi her gece 10-11 arası evde olucak.. gitmiş konuşmuş, biraz rahatladım.. bu da iyi napalım :/
ama tek kötü yanı, artık cumartesi izin yapmiycakhafta içi izinli olucak, ben hafta sonu
birlikte bişi yapamiycaz.. of ya :/ ama en azından her gece birlikte uyucaz.. o yatağa tek girmiycem..
neyse bu kış böyle idare edelim diyoruz, borçlar hafifleyene kadar..
eşinesağolun kızlar
Arzumu iade ettik canım 90 gün para iadeliydi hemen yolladık.
Az ye pis bogaz olmaz :)Aytencim yeğenine iyi bakıyorum ama kendime iyi bakmıyorum galiba. bi daha geceleri çok hafif şeyler yiyip yatıcam :))
n
ben kullanmadım da arki memnun, nie beğenmedin canım arzumu sırf meraktan soruyorum
Az ye pis bogaz olmaz :)
günaydın kızlar. hayırlı haftalar herkese.
adaşım canım, çok sevindim böyle güzel bir hafta sonu geçirmiş olmanıza. küvet süper birşey oluyor canım. biz zamanımız yettiği kadar keyfinin çıkarıyoruz bu evdeki küvetimizinhele böyle mumlarla aydınlattın mı fevkaledenin fevkinde oluyor
canım aşı olayı karışıkmış ya, annem olmadınız ikiniz de diyor kızamıkçık. ablamın çok şükür sağlıklı bir durumu var, biri de şuan göbişinde. hamileyken kızamıkçık çıkarırsan çok tehlikeliymiş ama eminim kadınların %70'inin böyle birşeyden haberi bile olmamıştır. annelerimizin zamanında da böyle birşey yoktu. tabii şimdi imkan varken önlemini almak en iyisi, ama şahsen eşim böyle gaza gelmişken, heveslenmişken 3-4 ay korunmak benlik birşey değil şuan. adamın hevesi kaçmasın
canım kardeşini çok iyi anlayabiliyorum ya, Allah'ım kimseyi ailesine uzak kılmasın. burda geçirdiğim zamanlarda anladım ki annemden ayrı kalmak benlik değil hiç. kardeşinin Türkiye'ye taşınma gibi bir durumu yok anladığım kadarıyla
ya dün gece saat 11 de acıktım eşime dedim kavurmamı yesek ısıttı getirdi ikimizde yedik o saatte. ben yine koltukta film izlerken uyuyakaldım eşimde ballı süt yapmış uyandırdı iç yatağına götüreyim dedi içtim sonra film bitince eşim geldi o gelince uyandım nasıl kötüyüm sanki regl olucam karnım belim inanılmaz ağrıyor midemde çok kötü ağzım ekşi dedim süt zehirledi galiba o yemeğin üstüne. yarım limon yedim yattım sabahta istifra ettim rahatladım :))
sağolun kızlar
günaydın kızlar
çok kötü hasta oldum feci gribim tüm kemiklerim falan kırılıo resmen burnum boğazım cmt sabah nefes alamayarak uyandım gün boyu kırgınlık vardı zaten.
Servis bekledim bulaşık makinesi için gelmedi pislikler misafirler için hazırlık yaptım biraz temizlik hiçte dinlenemeyince iice kötü oldum pazar gününe.
bugün hiç işe gelmek istemedim ama cmtde çalışmamıştım mecbur geldim valla
bi an önce akşam olsun istioum.
canım hayırlısı olsun kısmet. Ama eşinle bazı kararlar almışssınız planlar yapmaya başlamışssın amacına ulaştın galiba
canım bi nebze bu da ii olmuş gece 3te gelmesinden. ben saat 10a alıştım yine de çok şey yapılabiliosun 1de falan yatana kadar annende geliomuş hadi gözün aydın ama kardeşin için üzüldüm tabii. Allah tekrar kavuştursun.
iyice pis boğaz mı oldun seenn
geceleri kavurma yiosun yaa dikkat etmelisin bundan sonra
haftanın hiç ii gececegini düsünmüoum zaten bu hft cmt de çalışcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?