2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilşad eşim diyo, doğum hediyesi sana pırlanta alıcam, ama vazgeçircem ,bana o kalın trabzon bilezikleri varya ondan + böle bi kolye alsın :))
hay maşallah canım trabzon bileşik + kolyeye topaç gibi bi bebiş doğurursun artık
dilekben bilezik hiç sevmiyorum, ama ince bileklikler var çok hoş...onlar güzel oluyo
bende kelepçeli zarif bilezikleri sevioum so çıkanlar o klasikleri diil
evet 1. çok güzel
evt ama napım öylede bırakılmıo sen ii etmişsin dinlenerek
aaa nie hiç heves etmedin mi yaa :44:
benim 2 yaşında falan deldirmiş annem bizde hep öyle olur
sonra ben ortaokul ve lise de devamını getirdim toplam 10 delik var kulağımda 6 birinde 4 birinde ama artık takamıoum bazen kıkırdaktakilere tek taşlı takıoum

elfi patatesleri bugünden haşlaran kötü olur yarın haşlasana kabuklarını soyarak haşlarsan çabuk haşlanır.

Dilşad kardeşime söyledim ben prima için de onun face'i yok ben onun adına doldurup yollasam kardeşim alsa kargodan olurmu? Yoksa yeni face mi açsınlar.
Bu arada 1.ye bayıldım:))

Kızlar çok kötüyüm kahvaltıda ne yediysem çıkardım çok kötü oldum (

KIYAMAM YAA, SENİNDE KUSMALI GEÇİCEK DESENE

Bİ ARKADAŞIM VAR O HAMİLEYKEN DİYODU, BAZEN HAMİLE OLDUĞUMU UNUTUYOM, HİÇMİ BELİRTİ OLMAZ DİYODU NE KUSMA NE BAŞKA BİŞEY ,OKADAR RAHAT GEÇİRDİKİ
İNŞALLAH BENDE RAHAT GEÇİRİRİM

ağustos annelerini takip ediyorum hepsi iyiler. ben erken başladım galiba. inş. kötü olmaz böle ya. içim dışıma çıktı resmen gözlerimden yaşlar aktı

ay bu işyerindekiler deli ya. benle uğraşmayı çok seviyorlar bi abi var sürekli benim midemi bulandırmakla uğraşıyor askerlik anılarını anlatıyo (yemeklerle alakalı) çok severim kendisini anlatma dedikçe anlatıyo yukarı çıktım yine başladı. gelsene bi dedim kapı önüne çıktık ya çetin abi perşembe doktora gidicem bi durumum var dedim. harbi mi dedi napıcağını şaşırdı ya tmm söz bi daha yapmam dedi. :))

dilşad kardeşime söyledim ben prima için de onun face'i yok ben onun adına doldurup yollasam kardeşim alsa kargodan olurmu? Yoksa yeni face mi açsınlar.
Bu arada 1.ye bayıldım:))

canım kendi adına olması gerekir galiba. Ben eşimin no vermiştim doldurduğum zaman benm tel tamirdeydi ille benm no istmişler ulaşmak için.

dilşadcım ben kargo istemedim e-bebekten hediye çeki istedim forum avmlere gider lazım olanları alırım diye düşündüm.
bizim burda öle mağazalar olmadığı için bn gelne razıyım canım
ben yemeğe kaçıyorum hanımlar grşrs

slm kızlAr herkese kolay geldin..iyi çlışmalar

nasılsınız? ne var ne yok?

bende şöyle:)) iş degiştrdim yine :) kendi semtimdeyim..5 dakikalık yol hatta servisim bile var buna ragmen bir hfta oldu yeni işim..onun dışında korunmayı bıraktık..kısmet bakalım:))))))))flaşşş

Son düzenleme:
süper seni takip edemiyorum kızz :))

her geldiğinde yeni bi işle geliyosun

bebek için de hayırlısı olsun....

evine yakın he ,ne güzel...şartlar ne yemek maaş falan c.ertesi çalışıyomusun....

bide bundan önceki işyerin, o kahvaltı hazırlatan patronunmuydu :44: karıştırdımmı yoksam

:)) AYNEN 2011 de kimse hızıma yetişemedi benim :) hahay iş allak bullak tı kopuk kopuk gecti bu yılım inş.2012 ii olur

yok o degildi.zuzu n son ayrıldıgım yer.kültür zayıflıgıydı agzı bozuk ve bagıran bir kadınnvardı..patronun kardeşi idi.panikti falan ..patron sapıktı demişti hatta dger kız çıktı iki kişi onlar çıkınca bende gttim hemen çıktım

servs var burda yemek var maaş da deneme var..

akşam 6,30 tık paydos seviyeli ortam.resmi gyniliyor şart..cmtsi 13.00 kadar ama 12.30 çıktık

mesela 6,30 paydos ama 6,20 gece bilgisyarlar kapnaıyor :)) çok severim böyle düzeni ben :))
sistemmdestek sekreteri pozisyonum..iş ögretiyırlar prograM ÖGREndim gerci..yogun çok yogun ama bakalım zamanla ne olur..

Hoşgeldin super.. hadi inşallah seninde benim gibi ilk aydan tutar :))

Yeni işinde hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…