hay maşallah canım trabzon bileşik + kolyeye topaç gibi bi bebiş doğurursun artıkdilşad eşim diyo, doğum hediyesi sana pırlanta alıcam, ama vazgeçircem ,bana o kalın trabzon bilezikleri varya ondan + böle bi kolye alsın :))
bende kelepçeli zarif bilezikleri sevioum so çıkanlar o klasikleri diildilekben bilezik hiç sevmiyorum, ama ince bileklikler var çok hoş...onlar güzel oluyo
evet 1. çok güzel
evt ama napım öylede bırakılmıodilek sen eve gidince durmamışsın ki... kim olsa kötü olur
benim de aftlarım uçuklarım coşmuş :26::26: akşam annemdeydim eve erken geldik hemen limon sıkıp içtim 11 gibi de uyudum. Sabah dinlenmiş olarak kalktım
aaa nie hiç heves etmedin mi yaa :44:ben bekarken hiç bişe takmazdım saatten başka, bi de nişanlıyken set aldık die eşimle ablam zorla eczaneye götürdüler beni kulağımı deldirmeye küpesiz gelin olmazmışş, adamla pazarlık yapa yapa ağlaya ağlaya deldirdim kulağımı, ama küpeyi düğünde bile takmadım benm canım çok az, acıyooo diye diye atlattım düğünü :)
Sağol canım hemen doldurdum formu :))
canım hadi bakalım hangimize daha güzel gelecek :)
Kızlar çok kötüyüm kahvaltıda ne yediysem çıkardım çok kötü oldum(
Kızlar çok kötüyüm kahvaltıda ne yediysem çıkardım çok kötü oldum(
ilk aylar seninkisi de bol'un gibi ağır geçecek desene :26:Kızlar çok kötüyüm kahvaltıda ne yediysem çıkardım çok kötü oldum(
ilk aylar seninkisi de bol'un gibi ağır geçecek desene :26:
dilşad kardeşime söyledim ben prima için de onun face'i yok ben onun adına doldurup yollasam kardeşim alsa kargodan olurmu? Yoksa yeni face mi açsınlar.
Bu arada 1.ye bayıldım:))
bizim burda öle mağazalar olmadığı için bn gelne razıyım canımdilşadcım ben kargo istemedim e-bebekten hediye çeki istedim forum avmlere gider lazım olanları alırım diye düşündüm.
süper seni takip edemiyorum kızz :))
her geldiğinde yeni bi işle geliyosun
bebek için de hayırlısı olsun....
evine yakın he ,ne güzel...şartlar ne yemek maaş falan c.ertesi çalışıyomusun....
bide bundan önceki işyerin, o kahvaltı hazırlatan patronunmuydu :44: karıştırdımmı yoksam
slm kızlAr herkese kolay geldin..iyi çlışmalar
nasılsınız? ne var ne yok?
bende şöyle:)) iş degiştrdim yine :) kendi semtimdeyim..5 dakikalık yol hatta servisim bile var buna ragmen bir hfta oldu yeni işim..onun dışında korunmayı bıraktık..kısmet bakalım:))))))))flaşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?