Hoşgeldin super.. hadi inşallah seninde benim gibi ilk aydan tutar :))
Yeni işinde hayırlı olsun
slm kızlAr herkese kolay geldin..iyi çlışmalar
nasılsınız? ne var ne yok?
bende şöyle:)) iş degiştrdim yine :) kendi semtimdeyim..5 dakikalık yol hatta servisim bile var buna ragmen bir hfta oldu yeni işim..onun dışında korunmayı bıraktık..kısmet bakalım:))))))))flaşşş
SAGOL CNM özlemişim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya delü kocam hemen 2 hftada kan testi yaptırdı..hemen olmaz ki dimi..elfi sen ne zamn hamiş kaldın aaa
canım ovulasyon günlerini takip et. Benimde yeni daha perşembe kontrole gidice. Sat a göre 5 haftalık daha
yeni işini sevmişin sendevamıda iyi olur inşallah :)
..
avatarımı değiştimbeğendiğim olmadı, şimdilik bunu kullanıyım napiimm
yeni işin de bebiş kararınız da hayırlı olsun süper :)))))))slm kızlAr herkese kolay geldin..iyi çlışmalar
nasılsınız? ne var ne yok?
bende şöyle:)) iş degiştrdim yine :) kendi semtimdeyim..5 dakikalık yol hatta servisim bile var buna ragmen bir hfta oldu yeni işim..onun dışında korunmayı bıraktık..kısmet bakalım:))))))))flaşşş
avatarımı değiştimbeğendiğim olmadı, şimdilik bunu kullanıyım napiimm
2 ziyaretçi yine burda, herkes nerdee????
heyy millet
burnum koptu yaa hastalıktan gözlerim akıo resmen
Ama ögle arasında dışarı çıkmıştım hava alim die boş dönemedim kaban aldım kendime
inanmıoumZuzu avatarını değişmişşşşş
kızlar benm koltuk takımı sorunluydu ya, servisten aradılar eve geçiyorum görüşürüz.
güle güle giy canımama ögle arasında dışarı çıkmıştım hava alim die boş dönemedim kaban aldım kendime
Hatta sana yazmıştım, sen beğen bitane senin için bikaçgün o avatarı kullanyım , ama tınlamadın beni
aşk olsun kuzum
Ben sana dedim ya ben kendime bile bulamıoum nigar buldu banada zati
ben sana ateşli bi kadın avatarı aradım ama bulamadım
zuzu hayırdır
zuzu bu avatarı mirayın topikinden birsen kullanıyor, görünceAa buraya mı gelmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?