2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

GÜNAYDIN CANLAR...

ELFİŞ EŞİNİN D.GÜNÜ KUTLU OLSUN, NİCE SENELERE ÜÇÜNÜZLE BERABERR

BENCE HAZIR PASTANEDEN AL CANIM...Bİ TATLI Bİ TUZLU YETER

kötübi gece geçirmişsin tabi dinlemedin yine.

ya inan eve dinlenmiş gittim hatta anneme gittim 9a kadar oturdum orda annem puzzle bitirmiş çerçevesini falan yaptık
eve indim makinemi yapıp çalıştırmışlar onu yerleştirmem gerekiodu eşim geldi yardım eder misin dedim.

-napcam
-makineyi boşaltcaz
- of hayatım yapma
-ama napim canım eğilip kalkamıoum kafamı zor tutuoum
- tmm

ve çıkardı mermerin üzerine yine dolaplara ben yerleştirdim sonra bi baktım yok
gitmiş yemek hazırladım yedik bişiler
valla hfta sonunun tenceresi duruodu çorbada bitti o çaydanlıklar vardı 4 tanesini de cifledim tencereleri cifledim o arada çay sordu onu demledim ocak mermer o hizadaki fayansları sildim
çayı alıp odaya gittim saate bi baktım 12 bi bardak içtim banyoya girdim biraz rahatlayım die ateşlenip terlioum çünkü yıkandım gittim yattım hiç bişi sölemedim eşime de geldi dibime girdi işte ve sonrasını da anlatmıştım.

yani işte hep oturuoum ve dinlenioum valla ama evde daha kötü oluoum resmen

evet sanırım öyle deniodur ama ben hiç çıkarmıoum yani yıllardır var
önceden hergün bi küpe alırdım 1 lira 2 lira 3 lira her neyse hergün farklı farklı takardım
şimdi hep o setleri kullanıoum en son bayramda kendime kalp küpe almıştım hediye
yani ben altını sevioum
önceden de altın rengi takıllar takardım

şimdi kelepçeli şık bi bilezik istioum ama tam istediğimi bulamadım

nektar zuzu yarenayyy nerdesiniz

dilek sen eve gidince durmamışsın ki... kim olsa kötü olur

benim de aftlarım uçuklarım coşmuş :26::26: akşam annemdeydim eve erken geldik hemen limon sıkıp içtim 11 gibi de uyudum. Sabah dinlenmiş olarak kalktım

Luxxor elfi, face den prima dünyası nı beğenin ilk hediyem formunu doldurun bebek kıyafeti, bez paketi ve anne eğitim cd si yolluyorlar beni aradılar şimdi ayın 9unda mng kargu şubesinden alıcam

Dilşad bende deimki sıcak suya koyum ,çabuk şişsin Yanlış düşünmüşüm, düdüklüde yaptım dilek çok da güzel oldu Zaten normal tencere kullanmıyorum makarna dolma haricinde :) düdüklüde yapıyorum her yemeği

Elfim ozamn kaynanam börek yaparken ,bi zahmet pattisleride haşlasın gelince salata yaparsın...gelirkende tatlı kurabiye alırsın...

Börek, pattis salata ve tatlı kurabiye olur menün...nasıl olmamıı

ben bekarken hiç bişe takmazdım saatten başka, bi de nişanlıyken set aldık die eşimle ablam zorla eczaneye götürdüler beni kulağımı deldirmeye küpesiz gelin olmazmışş, adamla pazarlık yapa yapa ağlaya ağlaya deldirdim kulağımı, ama küpeyi düğünde bile takmadım benm canım çok az, acıyooo diye diye atlattım düğünü :)

luxxor elfi, face den prima dünyası nı beğenin ilk hediyem formunu doldurun bebek kıyafeti, bez paketi ve anne eğitim cd si yolluyorlar beni aradılar şimdi ayın 9unda mng kargu şubesinden alıcam

bnim arkiye geldi, kutunun içinde babalara özel bide takı katoloğu var Hani doğum hediyesi gibilerinden

1500,00 tl lik olan kolye çok güzel...anne diz çökmüş bebeğini kaldırıyo kucağına o kolye çok hoşuma gitti

:) onu bilmiyordum canım :) güzelmiş

dilekben bilezik hiç sevmiyorum, ama ince bileklikler var çok hoş...onlar güzel oluyo

dilşad eşim diyo, doğum hediyesi sana pırlanta alıcam, ama vazgeçircem ,bana o kalın trabzon bilezikleri varya ondan + böle bi kolye alsın :))

canım akşam 11 gibi evde olsak hemen bi kek yapar atarım fırına. o sırada da patates haşlarım kaynanam böreği yapmış olur. çarşamba eve gider gitme böreği fırınlarım patateside yaparım kek te hazır. tamam işte

dilşad eşim diyo, doğum hediyesi sana pırlanta alıcam, ama vazgeçircem ,bana o kalın trabzon bilezikleri varya ondan + böle bi kolye alsın :))

ooo sen işi büyük tutuyosun canım.

bence patatesi yiyeceğiniz zaman yap bekleyince güzel olmuyor canım yaaa.

şimdi bidakka eşinin d.günü buakşam, onlar yarın akşammı gelicek

ben buakşam gelcekler sandım bian :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…