bu sormak için erken diil mi kuzum yaa :44:
daha saat 09,47 akşam 19,00
ya hep şöyle düşünmüşümdür gün içinde saatler hatta bazen dakikalar çok zor geçio
ama dönüp baktığımda haftalar aylar bitmiş bu yılın bile sonuna geldik yaa
kötübi gece geçirmişsin tabi dinlemedin yine.
canım günlk set denenlerden bahsediyorsun sanırım.benm bi takım var ablam almıştı düğünde. onu da cüzdanımda gezdiriyorum. bi alyansım vardı ellerim sanırım şişmeye başladı rahatsız ediyor diye çıkardım ablam takıyor şimdi. eşim doğum günümde tamtura birleşik tektaşlar çıktı ya onlardan aldı bi onu takıyorum şimdi.
GÜNAYDIN CANLAR...
ELFİŞ EŞİNİN D.GÜNÜ KUTLU OLSUN, NİCE SENELERE ÜÇÜNÜZLE BERABERR
BENCE HAZIR PASTANEDEN AL CANIM...Bİ TATLI Bİ TUZLU YETER
evet sanırım öyle deniodur ama ben hiç çıkarmıoum yani yıllardır var
önceden hergün bi küpe alırdım 1 lira 2 lira 3 lira her neyse hergün farklı farklı takardım
şimdi hep o setleri kullanıoum en son bayramda kendime kalp küpe almıştım hediye
Yani ben altını sevioum
önceden de altın rengi takıllar takardım
şimdi kelepçeli şık bi bilezik istioum ama tam istediğimi bulamadım
Nektar zuzu yarenayyy nerdesiniz
luxxor elfi, face den prima dünyası nı beğenin ilk hediyem formunu doldurun bebek kıyafeti, bez paketi ve anne eğitim cd si yolluyorlar beni aradılar şimdi ayın 9unda mng kargu şubesinden alıcam
bnim arkiye geldi, kutunun içinde babalara özel bide takı katoloğu varHani doğum hediyesi gibilerinden
1500,00 tl lik olan kolye çok güzel...anne diz çökmüş bebeğini kaldırıyo kucağına o kolye çok hoşuma gitti
Luxxor elfi, face den prima dünyası nı beğenin ilk hediyem formunu doldurun bebek kıyafeti, bez paketi ve anne eğitim cd si yolluyorlar beni aradılar şimdi ayın 9unda mng kargu şubesinden alıcam
Dilşad bende deimki sıcak suya koyum ,çabuk şişsinYanlış düşünmüşüm, düdüklüde yaptım dilek çok da güzel oldu Zaten normal tencere kullanmıyorum makarna dolma haricinde :) düdüklüde yapıyorum her yemeği
Elfim ozamn kaynanam börek yaparken ,bi zahmet pattisleride haşlasın gelince salata yaparsın...gelirkende tatlı kurabiye alırsın...
Börek, pattis salata ve tatlı kurabiye olur menün...nasıl olmamıı
dilşad eşim diyo, doğum hediyesi sana pırlanta alıcam, ama vazgeçircem ,bana o kalın trabzon bilezikleri varya ondan + böle bi kolye alsın :))
canım akşam 11 gibi evde olsak hemen bi kek yapar atarım fırına. O sırada da patates haşlarım kaynanam böreği yapmış olur. çarşamba eve gider gitme böreği fırınlarım patateside yaparım kek te hazır. Tamam işte
canım akşam 11 gibi evde olsak hemen bi kek yapar atarım fırına. O sırada da patates haşlarım kaynanam böreği yapmış olur. çarşamba eve gider gitme böreği fırınlarım patateside yaparım kek te hazır. Tamam işte
burdayımmm :101:nektar zuzu yarenayyy nerdesiniz
2. en güzel, 3. de hoş, 1. beğenmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?