Günaydın Kızlar
bugün benim kocişimin doğum günü.. Akşam yemeğe gidicez
ama büyük bi salaklık yaptım eşimin arkadaşı askere gidecek aileside ne zamandır bize gelmek istiyorlar eşim dedi gitmeden çağırsakmı iyi olur dedim ve çarşamba gelsinler dedim. çaya gelecekler ve ben bi gün önceden hazırlık yapmalıyım ve o gün bugün :) mecburen eve erken dönücez kaynanam ben börek yaparım dedi bende kek yapıcam yanına bişii daha düşünüyorum kurabiye demiştim ama yoğurup şekil vermekle uğraşamıcam.
günaydın kızlar
elfi eşinin doğum günü kutlu olsun daha nice birlikte geçireceğiniz yıllara inş.
Günaydin canim ;
Esinin Dogum günü kutlu olsun birlikte nice senelere...
gunaydın kızlar
elfi bugün olsun kasma bir kek çırparsın eve gidince olur biter; zaten çalışan bayansın h içi misafir ağırlıyorsun yanına da pastaneden hazır bi şeyler alabilirsin yada patates salatası da rahat olabilir.
canım bozdurana kadar ben de takıyordum 3 bileziği tek bilezik yapmıştım 52 gr onu takıyordum da şimdi kalan bişe yok :) eşim tak evli olduğun belli olsun diodu ama setimi düğünler dışında takmamıştım.altın takan yok mu dedim bi daha giremedim
başım kalabalıktı yaa
öğrendim ki takan eden yok
ben takıoum valla 3 tane falan set var kolyeli küpeli bilezik var hem takıoum takmazsam da eve bırakıoum
hem de yatak odasında şu kadın askılıklar varya ona bırakıoum ortalığa yani
Allaha emanet
acıktım bende....
yemeğim pişene kadar bir iki dilimbörek vardı dünden onları atayım ağzıma bari..
kızlar bu ikinci kuru yapışım, ilkinde ıslamamıştım zor pişdi....şimdikini ısladım,sıcak suyla...acaba gidince düdüklüde 10 dk daha kaynatsammı pişirmeden:44:
kaynanam böreği yapacakmış dediğin gibi i kek çırparım yanına bende salata tarzı bişeyler düşünmüştüm patates salatası iyi olur gibi
elficim eşinin doğum günü kutlu olsun hep mutlu olun bebişinizle inşallahhh
@Elfiş, eşinin doğum günü kutlu olsun, nice güzel yıllarınız olsun :))
kızlar size bir şey soracam
sabah eşim dedi de; biz kredi kartımızı geçen yıl almıştık bu ay kart kullanım bedeli diye ekstra 55 lira borç çıkıyormuş. Hemen itiraz et almak isterlerse de kartı iptal edelim dedim. Sizde de oluyor mu?
Not: Kartımız yapıkredi world kart
İtiraz edilebiliyor diye biliyorum. kullanım bedelini iade etmek istemezlerde iptal edicez deyin hemen iade ediyorlar
canım eşine nice mutlu yıllar diliyorum. Hep birlikte ve bebeğinizle yeni yaşlar kutlamanız dileğiyle.Günaydın Kızlar
bugün benim kocişimin doğum günü.. Akşam yemeğe gidicez
ama büyük bi salaklık yaptım eşimin arkadaşı askere gidecek aileside ne zamandır bize gelmek istiyorlar eşim dedi gitmeden çağırsakmı iyi olur dedim ve çarşamba gelsinler dedim. çaya gelecekler ve ben bi gün önceden hazırlık yapmalıyım ve o gün bugün :) mecburen eve erken dönücez kaynanam ben börek yaparım dedi bende kek yapıcam yanına bişii daha düşünüyorum kurabiye demiştim ama yoğurup şekil vermekle uğraşamıcam.
benim setler set diilcanım bozdurana kadar ben de takıyordum 3 bileziği tek bilezik yapmıştım 52 gr onu takıyordum da şimdi kalan bişe yok :) eşim tak evli olduğun belli olsun diodu ama setimi düğünler dışında takmamıştım.
canımmm kuru yu soğuk suyla ıslayın daha kolay pişer ve çabuk şişiyor.
günaydın kızlar
hala hastayımmm :2:
gece yarım yarım uyudum eşimde sağolsun çok bunalttı beni
sarılıyım üşüdün mü ısıtıyım
ya yatak 2 metre biz benim tarafımda 1 metre de yatıouz yastığı yastığımın üstünde
bide sabah 6,30 kütttttbi sıçradım
eşim dirseğini burnuma geçirdi
işte öyle bi geceden sonra işteyimmmm
günaydın kızlar
ya yatak 2 metre biz benim tarafımda 1 metre de yatıouz yastığı yastığımın üstünde
canım eşine nice mutlu yıllar diliyorum. Hep birlikte ve bebeğinizle yeni yaşlar kutlamanız dileğiyle.
misafir için k.validen zaten börek yapcakmış hazır rus salatası alıver makarnayı da haşla karıştır birazda sosis koyarsın varsa tmm işte.
keki bu akşam mı yapacaksın yarın akşam yetişmez mi :44:
benim setler set diilyani küpe yüzük kolye takımı zincirli kolyelerden işte
bana düğünde set alınmamıştıpara yok die bende pek istememiştim herhalde ne bilim :26:
diğer eltim evlenirken ona alındı ama ona da bilezik almadılar yani şu kadar var ne istiosan denio işte
bana onun düğününde sana set alamamıştık kredi borcu bitsin alcam dedi ben gelinlikle takamadıktan sonra nerde takabilirim ki
Uff kötü olmuş ya öyle uyanmak nasıl kötüdür.
Benimde boğazım ağrıyor biraz burnum akıyor sabahta tam 7.15 te uyandım normalde 7de uyanmam gerekiyorken saat çalmamış bıraksalar mışıl mışıl uyurdum çookk uykusuzum yine off :106: Bugün hemen akşam olur inşallah.:2: Olurmu ki?
günaydın kızlar
canım eşine nice mutlu yıllar diliyorum. Hep birlikte ve bebeğinizle yeni yaşlar kutlamanız dileğiyle.
misafir için k.validen zaten börek yapcakmış hazır rus salatası alıver makarnayı da haşla karıştır birazda sosis koyarsın varsa tmm işte.
keki bu akşam mı yapacaksın yarın akşam yetişmez mi :44:
benim setler set diilyani küpe yüzük kolye takımı zincirli kolyelerden işte
bana düğünde set alınmamıştıpara yok die bende pek istememiştim herhalde ne bilim :26:
diğer eltim evlenirken ona alındı ama ona da bilezik almadılar yani şu kadar var ne istiosan denio işte
bana onun düğününde sana set alamamıştık kredi borcu bitsin alcam dedi ben gelinlikle takamadıktan sonra nerde takabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?