2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydin canim ;

Esinin Dogum günü kutlu olsun birlikte nice senelere...

kaynanam böreği yapacakmış dediğin gibi i kek çırparım yanına bende salata tarzı bişeyler düşünmüştüm patates salatası iyi olur gibi

canım bozdurana kadar ben de takıyordum 3 bileziği tek bilezik yapmıştım 52 gr onu takıyordum da şimdi kalan bişe yok :) eşim tak evli olduğun belli olsun diodu ama setimi düğünler dışında takmamıştım.

canımmm kuru yu soğuk suyla ıslayın daha kolay pişer ve çabuk şişiyor.

@Ayşam madem içine sinmedi o uzun katı aldır canım, uzar nasıl olsa yine :/ güvenmediğin kuaföre de gitme bir daha
@Elfiş, eşinin doğum günü kutlu olsun, nice güzel yıllarınız olsun :))

kızlar size bir şey soracam

sabah eşim dedi de; biz kredi kartımızı geçen yıl almıştık bu ay kart kullanım bedeli diye ekstra 55 lira borç çıkıyormuş. Hemen itiraz et almak isterlerse de kartı iptal edelim dedim. Sizde de oluyor mu?

Not: Kartımız yapıkredi world kart

İtiraz edilebiliyor diye biliyorum. kullanım bedelini iade etmek istemezlerde iptal edicez deyin hemen iade ediyorlar

günaydın kızlar
hala hastayımmm :2:
gece yarım yarım uyudum eşimde sağolsun çok bunalttı beni
sarılıyım üşüdün mü ısıtıyım
ya yatak 2 metre biz benim tarafımda 1 metre de yatıouz yastığı yastığımın üstünde
bide sabah 6,30 küttttt bi sıçradım
eşim dirseğini burnuma geçirdi
işte öyle bi geceden sonra işteyimmmm

canım eşine nice mutlu yıllar diliyorum. Hep birlikte ve bebeğinizle yeni yaşlar kutlamanız dileğiyle.
misafir için k.validen zaten börek yapcakmış hazır rus salatası alıver makarnayı da haşla karıştır birazda sosis koyarsın varsa tmm işte.
keki bu akşam mı yapacaksın yarın akşam yetişmez mi :44:
benim setler set diil yani küpe yüzük kolye takımı zincirli kolyelerden işte
bana düğünde set alınmamıştı para yok die bende pek istememiştim herhalde ne bilim :26:
diğer eltim evlenirken ona alındı ama ona da bilezik almadılar yani şu kadar var ne istiosan denio işte
bana onun düğününde sana set alamamıştık kredi borcu bitsin alcam dedi ben gelinlikle takamadıktan sonra nerde takabilirim ki

bende sorcaktım
kartımda yıllık üyelik aidatı 4,49 die bişi var
ödedim gerçi dün ama
bu o yıllık kart aidatının taksite bölünmüş halimi acaba :44:

ve bu kart garanti bonus iptal edio mu yıllık kart aidatını
diğer hepsi ediolar çünkü bu yasal diilmiş eşim öyle dedi

Uff kötü olmuş ya öyle uyanmak nasıl kötüdür.
Benimde boğazım ağrıyor biraz burnum akıyor sabahta tam 7.15 te uyandım normalde 7de uyanmam gerekiyorken saat çalmamış bıraksalar mışıl mışıl uyurdum çookk uykusuzum yine off :106: Bugün hemen akşam olur inşallah.:2: Olurmu ki?

kötübi gece geçirmişsin tabi dinlemedin yine.

sağol canım

ben akşam 8 de evde oluyorum canım ya geç oluyor 9 da bile gelseler kek sıcak kalır.

bu sormak için erken diil mi kuzum yaa :44:
daha saat 09,47 akşam 19,00

ya hep şöyle düşünmüşümdür gün içinde saatler hatta bazen dakikalar çok zor geçio
ama dönüp baktığımda haftalar aylar bitmiş bu yılın bile sonuna geldik yaa

canım günlk set denenlerden bahsediyorsun sanırım.benm bi takım var ablam almıştı düğünde. onu da cüzdanımda gezdiriyorum. bi alyansım vardı ellerim sanırım şişmeye başladı rahatsız ediyor diye çıkardım ablam takıyor şimdi. eşim doğum günümde tamtura birleşik tektaşlar çıktı ya onlardan aldı bi onu takıyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…