2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tmm eve gidince hemen koysan eti olur yani 8e kadar hafif ateşte o suyunu bırakcak sonra çekmeye başlıcaz son aşamada biraz yavaş çekio suyunu o zaman açarsın altını tuzunu baharatını koyarsın biraz daha suyunu çektirirsin hazır işte

ben öyle yaptım eşimde çok beğendi pamuk gibi harika olmuş die

Selam kızlarrrr

allah kabul etsin zuzuu, avatar da yakıo haaaa

ders programım değişti yaa, p.tesi çarş cuma erken gelicem pöffffff erken kalkmak istemiyorummm çabuk geçsin şu bikaç ay da bi daha değişsin lütfenn

üff kalamar ben de çok severim. H.sonu otelde salatasını yapmışlar ama o güzel diildi kayış gibiydi

bugün uzun zamandan sonra kociş de ben de evdeyiz. Az önce ani bir radevu gerçekleşti, randevu sırasında da bebiş yapalım mı yapmayalım mı onun muhabbetini yaptık :) son olarak eşim daha hazır diilim şu an mantıklı karar veremiyorum diyip vazgeçti :))))

o nasıl bi sos ismi yahu

Kalamarın oruspu su derler :))) ne bilim böle anıyolar :))) beraber yeniyo yaa ,ay ne bilim bende :))))

oki canım...suyunu çekerken domates soğan da atarım,baharatlarını....kapatırım ağzını açarım altını olur dimmii ,kupkuru olmasın azcık su da olsun salçada atayım

ay çok mu karıştı :26:

çok ayıp sos-kalamar tabiri ben hiç bir yerde söyleyemem onu
zuzu eti normal pişirmeye kalkma evdekiler erken geliyorsa, çinkim çok uzun sürüyo

selam kızlar. annemi gönderdik bugün. sabahtan bir Girne'ye götürdük. orda görmesini istediğim bir yer vardı. oraya gidip bir kahve içtik. ordan da hava alanına bıraktık. yarım saat önce konuştum, inmiş uçaktan eve gidiyormuş. su gibi geldi geçti bir hafta ya

eşim de işe gitmedi bugün. beraber gezdik, iyi geldi bana da ona da. yeni bir oyun almıştı kendine şimdi onu deniyor. adaşım az önce bizde de bir randevu gerçekleşti banyo yaptık. şimdi çay demliyorum. sonra film falan izleriz sanırım.

bu arada kızlar benim adetim 2 gün kadar sürdü ya. cumartesi 12,30 gibi geldi, dün öğleye doğru kesildi. nek gibi oldum ben de. sanırım havalardan. tabii eşimin işine geldi yoksa yarın akşama kadar dokunamazdı bana daha.

geçmişi okuyamadım, önemli birşeyler varsa bana söyleyiverin bir zahmet

herkese iyi akşamlaaar benim de bugün çoook şükür midem bulanmadı çok. Sanırım akşam yemek yapabileceğim biraz kabak vardı z.yağlı pişireyim bari hafif olsun

zuzu eti normal pişirmeye kalkma evdekiler erken geliyorsa, çinkim çok uzun sürüyo

biz en geç 8 de oturuyoruz sofraya,

yani önce düdüklüde kaynatayım mı yumuşasın...30 dk yetermi düdüklüde...sonradan mı tavaya alayım :44:

dilekkk kızzz bana söle çabuk kaç saatte oldu seninkiii, saat ver bana

herkese iyi akşamlaaar benim de bugün çoook şükür midem bulanmadı çok. Sanırım akşam yemek yapabileceğim biraz kabak vardı z.yağlı pişireyim bari hafif olsun

canım kabağı haşlayıp, zeytinyağlı limonlu salatasını da yapıyolar....

bilmiyoduysan aklında olsun :) denersin bi ara

1 tane kabağı haşla ama :) belkim tiksinirsin

yarenaycım Allah kavuştursun canımbenim eşim de randevulardan uzaklaştı gitti adam. Doktor sorun olmaz demesine rağmen yok bi doktora gidelim de bi bebeği görelim de zarar veririz bir şey olur deyip duruyor. Ohooo dedim bak ben böyle hamilelik geçiremem haberin olsun haftada 2 dedim jeniffer lopez gibi

canım normal etse düdüklüde 30dakkada çok güzel pişer lokum gibi olur
canım kabağı haşlayıp, zeytinyağlı limonlu salatasını da yapıyolar....

bilmiyoduysan aklında olsun :) denersin bi ara

1 tane kabağı haşla ama :) belkim tiksinirsin

haaa bimiyordum onu?üstüne sadece yağ ve limon mu?

yarenim Allah kavuştursun...

bak halen sölüyorum üstünede görebilirsin, benim arkim öle hamile kaldı...o da reglin öncesinde test yapmıştı çıkmadı, sonrasında test yaptı, çıktııı tabi bitince hemen yapmadı,

canım normal etse düdüklüde 30dakkada çok güzel pişer lokum gibi olur

haaa bimiyordum onu?üstüne sadece yağ ve limon mu?

evet canım ,limon+tuz+z.yağ :) başka bişey yok..

ama sen dediğim gibi 1-2 kabakla dene önce, düdüklüde 7-8 dk da haşlanıyor

canım Allah kavuştursun annenle tekrar en kısa zamanda :/
sen bi test daha alsana, sende 2. çizgi silik çıkmıştı :44:

evet bence önce düdüklüde 30 dk haşla :26:

ay sende diloş gibi

sizin hormonlar daha çok tavan yapıyo hamişlikte demekki

evet canım ,limon+tuz+z.yağ :) başka bişey yok..

ama sen dediğim gibi 1-2 kabakla dene önce, düdüklüde 7-8 dk da haşlanıyor

tamam canım deneyeyim bir ara
ay sende diloş gibi

sizin hormonlar daha çok tavan yapıyo hamişlikte demekki

ama öyle diil mi zuzucuum zaten normalden daha çok ilgi şefkat bekliyor insan bu sefer de suçu kendimde arıom ay kilo mu aldım beğenmiyo mu bilmemne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…