2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ama öyle diil mi zuzucuum zaten normalden daha çok ilgi şefkat bekliyor insan bu sefer de suçu kendimde arıom ay kilo mu aldım beğenmiyo mu bilmemne

ay alemsinn

öyle tabee

neyse ben kaçar yavaştan, iyi akşamlar kızlar..

yarennnn bu hafta cuma yap testi biraz geçsin üstünden....

insanda o noktada nası mantıklı olabilir ki senden de bi kaza haberi almayalım

e tabii canım, uzaklaşmasınlar öyle hemen. koskoca 9 ay var önünüzde. şimdiden uzaklaşırsa göbiş büyüdükçe daha fena olur. sen daha gitmedin mi doktora ya, görmedin mi keseyi?

canım Allah kavuştursun annenle tekrar en kısa zamanda :/
sen bi test daha alsana, sende 2. çizgi silik çıkmıştı :44:

evet bence önce düdüklüde 30 dk haşla :26:

ay alemsinn

öyle tabee

neyse ben kaçar yavaştan, iyi akşamlar kızlar..

yarennnn bu hafta cuma yap testi biraz geçsin üstünden....

annem de öyle birşey olabilir dedi. o gün temizlik yapmıştık, bir sürü şeyi indirdim kaldırdım, çektim falan, ondan gelmiş olabilir kanama dedi. cuma günü alırım test. ya bi de ben nasılsa bebiş yok diye hastalandığım akşam rahat rahat alkol almıştım şimdi hamileysem vicdan azabı çekerim

Bence bebiş yok ya. olsa kırmızı renginde kan görmüş pembe yada kahverengi tehlikeli olmayan ama kırmızı tehlikeli olan sinyaller.

ikinci baskı olmuş pardonn

Son düzenleme:

benim bildiğim her kartın var kullanım bedeli ama arayıp bankayı itiraz edebilirsin iptal etmezlerse kartı kapattıracağım dediğin zaman almıyolar

allah kavuştursun cnmmmmm
eşin bu ay çok şanslıymış ama :)))
benimki de öle diyor. tamam ben de çok bayılmıom zırt pırt yapmaya ama o kadar da uzaklaşsın istemem yaaaa :))

işte o yüzden beni sıkıştırma diyip vazgeçti bebişten

hıı sirken o kredi kartı konusunu ben de sölicektim. eşimin kartına da 50 tl gelmiş kart aidatı, hsbc.
eşim gitti kapatın kartımı dedi, neden die sormuşlar kart aidatı var ödemek istemiyorum her sene demiş eşim de. o zaman şöyle yapalım size 20 tl puan verelim demişler.yok demiş eşim kapatanızı istiyorum. o zaman tamam demiş kadın da kart ücretini gelecek ay geri yatırıcaz. eşim de tamam demiş :))) bence kesin gidin siz de düzeltiolar hemen müşteri kaybetmemek için.

Bence bebiş yok ya. olsa kırmızı renginde kan görmüş pembe yada kahverengi tehlikeli olmayan ama kırmızı tehlikeli olan sinyaller.

canım nette araştırdım biraz, çoğunlukla ayırt edilemez diyorlar. bir de insan pedde rengi tam seçemiyor ki. ben bir test yaparım yine, yoksa da içim rahat olur. biz eşimle genelde cumartesi akşamları film izlerken biraz alkol alırız. en azından içim rahatlasın. hayatımda ilk defa 2 günde kesildi reglim.

yarenim allah kavuştursun sen bence daha fazla bekleme yarın al testini yap nolur nolmaz

tatlım, dün kesildi reglim, biraz zaman geçsin, normale dönsün diyorum. ondan Cuma günü düşünüyorum testi.

zuzum
bişiler sormuşsun ama yetişemedim sana

ama 1 1,5 saat işte sende 6,30da koysan 8de hazır olur dedim 1,5 saat yani güzelce
ama vazgeçmişsin ben burda boşuna mı konuştum acaba

yarenay
canım hoşgeldin
anneni Allah kavuştursun

hastalığın kısa sürmüş acaba kızların dediği gibi olabilir mi sen yine de yap bari hft sonu bir test daha :26:

yarenim izinde değilmisin yarın öğrenirsen eğer kanaman oldu diye perşembe gününe hemen hastaneye gidersin. cuma öğrenirsen eğer izin alman gerekecek yine.

Son düzenleme:
sirkencim, geçen sene eşim de aynı kart için ücret iadesi istedi. ücreti iade ettiler yalnız 2 şartla, birincisi kartını 1 yıl boyunca kapatamıyorsun, ikincisi de yıl içinde kazandığın tüm puanları banka kendine alıyor ve yıl sonunda 55 tl değerinde puan toplayamadıysan, ücretin kalan kısmını yine alıyorlar senden. maalesef o banka sorunlu bu konuda. ben axess karta 40 tl ücret ödeyip sonra da kartı üyelik aidatı ödemek istemediğimden iptalini istedim, bir sonraki ay bana 50 tl. değerinde chippuan yüklemişlerdi

yarenim izinde değilmisin yarın öğrenirsen eğer kanaman oldu diye perşembe gününe hemen hastaneye gidersin. cuma öğrenirsen eğer izin alman gerekecek yine.

hımm bu da mantıklı da, tam olarak temizlenmiş olur muyum ki yarına? yani leke falan az az var kahverengi gibi. ondan diyorum cuma yapayım diye.

hımm bu da mantıklı da, tam olarak temizlenmiş olur muyum ki yarına? yani leke falan az az var kahverengi gibi. ondan diyorum cuma yapayım diye.

eczaneden bi test alsaydın keşke bugün. sabahki ilk idrarda yapardın yine silik varsa o zaman üstüne gördün hemen doktora giderdin

ben gittim tlfda görüşmeniz gerekio dedi :26:
ya ama benim 4,49 gelmiş
kartım yeni daha 1 aylık
onun için mi acaba

eczaneden bi test alsaydın keşke bugün. sabahki ilk idrarda yapardın yine silik varsa o zaman üstüne gördün hemen doktora giderdin

yarın akşam alırım canım olmazsa, perşembe sabah yaparım testi. aslında benim hiç aklıma gelmedi, üşüttüm sanırım ondan bu ay bu kadar dengesizleşti reglim diye düşünüyordum, bugün annemle konuşunca aklıma düştü üstüne görme durumu falan. bakalım hayırlısı artık. kan testi mi yaptırsam diye düşündüm aslında ama, burda pahalıdır sanki.

bence boşuna para verme önce idrar testi yap orda yine silik bile çıkarsa öyle git kan testi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…