ama öyle diil mi zuzucuumzaten normalden daha çok ilgi şefkat bekliyor insan bu sefer de suçu kendimde arıom ay kilo mu aldım beğenmiyo mu bilmemne
Selam kızlarrrr
allah kabul etsin zuzuu, avatar da yakıo haaaa
ders programım değişti yaa, p.tesi çarş cuma erken gelicem pöffffff erken kalkmak istemiyorummm çabuk geçsin şu bikaç ay da bi daha değişsin lütfenn
üff kalamar ben de çok severim. H.sonu otelde salatasını yapmışlar ama o güzel diildi kayış gibiydi
bugün uzun zamandan sonra kociş de ben de evdeyiz. Az önce ani bir radevu gerçekleşti, randevu sırasında da bebiş yapalım mı yapmayalım mı onun muhabbetini yaptık :) son olarak eşim daha hazır diilim şu an mantıklı karar veremiyorumdiyip vazgeçti :))))
yarenaycım Allah kavuştursun canımbenim eşim de randevulardan uzaklaştı gitti adam. Doktor sorun olmaz demesine rağmen yok bi doktora gidelim de bi bebeği görelim de zarar veririz bir şey olur deyip duruyor. Ohooo dedim bak ben böyle hamilelik geçiremem haberin olsun haftada 2 dedim jeniffer lopez gibi
yarenim Allah kavuştursun...
bak halen sölüyorum üstünede görebilirsin, benim arkim öle hamile kaldı...o da reglin öncesinde test yapmıştı çıkmadı, sonrasında test yaptı, çıktııı tabi bitince hemen yapmadı,
canım Allah kavuştursun annenle tekrar en kısa zamanda :/
sen bi test daha alsana, sende 2. çizgi silik çıkmıştı :44:
evet bence önce düdüklüde 30 dk haşla :26:
ay alemsinn
öyle tabee
neyse ben kaçar yavaştan, iyi akşamlar kızlar..
yarennnn bu hafta cuma yap testibiraz geçsin üstünden....
Selam kızlarrrr
allah kabul etsin zuzuu, avatar da yakıo haaaa
ders programım değişti yaa, p.tesi çarş cuma erken gelicem pöffffff erken kalkmak istemiyorummm çabuk geçsin şu bikaç ay da bi daha değişsin lütfenn
üff kalamar ben de çok severim. H.sonu otelde salatasını yapmışlar ama o güzel diildi kayış gibiydi
bugün uzun zamandan sonra kociş de ben de evdeyiz. Az önce ani bir radevu gerçekleşti, randevu sırasında da bebiş yapalım mı yapmayalım mı onun muhabbetini yaptık :) son olarak eşim daha hazır diilim şu an mantıklı karar veremiyorumdiyip vazgeçti :))))
kızlar size bir şey soracam
sabah eşim dedi de; biz kredi kartımızı geçen yıl almıştık bu ay kart kullanım bedeli diye ekstra 55 lira borç çıkıyormuş. Hemen itiraz et almak isterlerse de kartı iptal edelim dedim. Sizde de oluyor mu?
Not: Kartımız yapıkredi world kart
allah kavuştursun cnmmmmmselam kızlar. annemi gönderdik bugün. sabahtan bir Girne'ye götürdük. orda görmesini istediğim bir yer vardı. oraya gidip bir kahve içtik. ordan da hava alanına bıraktık. yarım saat önce konuştum, inmiş uçaktan eve gidiyormuş. su gibi geldi geçti bir hafta ya
eşim de işe gitmedi bugün. beraber gezdik, iyi geldi bana da ona da. yeni bir oyun almıştı kendine şimdi onu deniyor. adaşım az önce bizde de bir randevu gerçekleştibanyo yaptık. şimdi çay demliyorum. sonra film falan izleriz sanırım.
bu arada kızlar benim adetim 2 gün kadar sürdü ya. cumartesi 12,30 gibi geldi, dün öğleye doğru kesildi. nek gibi oldum ben de. sanırım havalardan. tabii eşimin işine geldiyoksa yarın akşama kadar dokunamazdı bana daha.
geçmişi okuyamadım, önemli birşeyler varsa bana söyleyiverin bir zahmet
benimki de öle diyor. tamam ben de çok bayılmıom zırt pırt yapmaya ama o kadar da uzaklaşsın istemem yaaaa :))yarenaycım Allah kavuştursun canımbenim eşim de randevulardan uzaklaştı gitti adam. Doktor sorun olmaz demesine rağmen yok bi doktora gidelim de bi bebeği görelim de zarar veririz bir şey olur deyip duruyor. Ohooo dedim bak ben böyle hamilelik geçiremem haberin olsun haftada 2 dedim jeniffer lopez gibi
insanda o noktada nası mantıklı olabilir ki senden de bi kaza haberi almayalım
Bence bebiş yok ya. olsa kırmızı renginde kan görmüş pembe yada kahverengi tehlikeli olmayan ama kırmızı tehlikeli olan sinyaller.
yarenim allah kavuştursun sen bence daha fazla bekleme yarın al testini yap nolur nolmaz
canım nette araştırdım biraz, çoğunlukla ayırt edilemez diyorlar. bir de insan pedde rengi tam seçemiyor ki. ben bir test yaparım yine, yoksa da içim rahat olur. biz eşimle genelde cumartesi akşamları film izlerken biraz alkol alırız. en azından içim rahatlasın. hayatımda ilk defa 2 günde kesildi reglim.
tatlım, dün kesildi reglim, biraz zaman geçsin, normale dönsün diyorum. ondan Cuma günü düşünüyorum testi.
yarenim izinde değilmisin yarın öğrenirsen eğer kanaman oldu diye perşembe gününe hemen hastaneye gidersin. cuma öğrenirsen eğer izin alman gerekecek yine.
hımm bu da mantıklı da, tam olarak temizlenmiş olur muyum ki yarına? yani leke falan az az var kahverengi gibi. ondan diyorum cuma yapayım diye.
hıı sirken o kredi kartı konusunu ben de sölicektim. eşimin kartına da 50 tl gelmiş kart aidatı, hsbc.
eşim gitti kapatın kartımı dedi, neden die sormuşlar kart aidatı var ödemek istemiyorum her sene demiş eşim de. o zaman şöyle yapalım size 20 tl puan verelim demişler.yok demiş eşim kapatanızı istiyorum. o zaman tamam demiş kadın da kart ücretini gelecek ay geri yatırıcaz. eşim de tamam demiş :))) bence kesin gidin siz de düzeltiolar hemen müşteri kaybetmemek için.
eczaneden bi test alsaydın keşke bugün. sabahki ilk idrarda yapardın yine silik varsa o zaman üstüne gördün hemen doktora giderdin
yarın akşam alırım canım olmazsa, perşembe sabah yaparım testi. aslında benim hiç aklıma gelmedi, üşüttüm sanırım ondan bu ay bu kadar dengesizleşti reglim diye düşünüyordum, bugün annemle konuşunca aklıma düştü üstüne görme durumu falan. bakalım hayırlısı artık. kan testi mi yaptırsam diye düşündüm aslında ama, burda pahalıdır sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?