2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bence boşuna para verme önce idrar testi yap orda yine silik bile çıkarsa öyle git kan testi yaptır

doğru söylüyon canım, yarın alayım testi, perşembe sabah yaparım. ondan sonra duruma göre, gerekirse yaptırırım.

kaçtım ben kızlar, eşim çağırıyor iyi akşamlar herkese

cnm allah kavuştursun. bende kızlar gibi düşünüyorum üstüne görmüş olabilirsin. yarın test alıp perşembe sabah yaparsın en azından içindeki kuşku kalkmış olur

günaydın kızlar....

iyi değilim ben sabaha karşı mide yanmasıyla fırladım yataktan...daha doğrusu midem de değil, boğazımda ateş topu yükseliyo sanki, kulaklarımdan çıkıcakmış gibi... hani mide yanarken özsütü ağza gelir yaa, öle oldu...yatamadım yattıkça şiddetlendi...zar zor parmağımı boğazıma soka soka azcık kustum, genede rahatlamadım acaba zehirlendimmi dedim, 1-2 kaşık yoğurt yedim, geçmedi...mide hapı içirtti eşim nane limon kaynattı...genede yok sızmışım uyumuşum,

şimdi hastaneye gidiyorum

Geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur

Zuzum geçmiş olsun geçen bana da öyle olmuştu tam da tarif ettiğin gibi sade soda iyi gelir demişti nek. Çok kötü bişe o bilirim.
Neyse doktora gidiyorsun zaten güzel bir ilaç versin bari.

Gecmis Olsun Canim

zuzum geçmiş olsun. İnş. önemli bişey yoktur gece yediğin bişeymi dokundu acaba?

günaydın herkese.

zuzum geçmiş olsun, umarım kötü birşey yoktur.

bende grip olmusum off yaa okuldakilerden bulasti hapsirdikca sanki bogazim yirtiliyor.:2:

sinemcim doğuma kadar okula ara verme imkanın yok mu? ilaç kullanamıyorsun, hastalık falan kapmaman lazım. sen daha zor atlatırsın gribi şimdi. çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…