2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tamm canım , deneyim tarhanada ,sağol

sağol canımmm

Iyi öğlenler...

Hafif bişeyler yiyim bugün...akşama da yemek yapmıcam evdekiler yeter ikisine, benim canım akşama yoğurdun içine ekmek doğrayıp biraz şeker serpip yemek istedi

eşim 3 gecedir 9 da evde oluyor nasıl güzel bişi yaaa
dün akşam gelirken bana koocaman bi kalp şeklinde elma şekeri getirmiş

canım çok sevindim senin adına ya. inşallah böyle gider artık. insanın eşinin yanında olması kadar güzel birşey yok

Aynı apartmanda otursak eminim bizim sabah alarmlarımızdan şikayetçi olurdunuz

sirken geçen gün kartla ilgili sen sormuştun değil mi? hoş hepimizi ilgilendiren birşey bu, aşağıdaki haberi okuyun kızlar.

Kredi Kartı Yıllık Ücreti Geri Almanın Yolu

teşekkürler yarenay dünden beri araştırıyoruz evet 10 yıllık kart ücretleri ile ilgili yargıtay yolu açılmış ama bankalar çok dişliler. Geçen yıl .BDDK başkanı bangır bangır bağırmış vermeyin o kart ücretlerini diye. Ama hayret ettiğim konu babam dahil etrafımdaki bir çok kişi kartlarından üyelik masrafı alınıp alınmadığını bile bilmiyor; insanlar uğraşmak istemiyorlar... Kimi banka müşteriler arasında eşit hizmet ilkemize aykırı diye yine vermiyorlarmış. bir kredi kartının bankaya maliyeti 3 lira 79 kuruşmuş. Almak istedikleri 55 lira nın yanında hiç sayılır. Eşim bugün gidip şubeyle görüşecek eğer bir şey yapamayız biz bunu kesmek zorundayız derlerse kart kullanımını iptal ettirecek. Böylece sırf tv almak ve ufak tefek internetten yaptığımız alışverişler için kullandığımız tek kredi kartı da tarih olacak Dün akşam konuştuk bu konuda kararlı davranmamız gerekiyor.

Elfiii dilekk bugün misafir gelecek yardım edin banaa :))
Elfinin görümcesini de binaya girer girmez pusu kurardık

evet güzel olurdu beni temizlik bölümüne atamışsın ama neyse :26:
hem benim eşim yardımcı olmayınca elfinin görümce gibi ona da pusu kurardınız ama tabii benim ki sinir küpü olduğu için
sonra sizi bıçakla kovalayabilirdi

Ama senle elfi öyle değilmisiniz tek başına koltukları kaldırıp evi temizleyen hatun olarak seni atadım yavyum...
Eşin için bişi diyemiciim kızlarla görüşmek lazım o konuda koalisyon kurmak lazımm

peki tmm ben köşe girerim merak etme
destek için sirken katılır o geçen gün çok kızmıştı eşime

ya kızlar ben bu hamilelik riski var mı olayından nası kurtulcam yaa her ay!

peki tmm ben köşe girerim merak etme
destek için sirken katılır o geçen gün çok kızmıştı eşime

ya kızlar ben bu hamilelik riski var mı olayından nası kurtulcam yaa her ay!

evet çok kızmıştım. annemi aradım neden dün eşimin ananesine uğramadım diye fırçaladı diyorum ki yemekten sonra direk derse daldık bu aralar yogunuz biliyorsun ... ben biliyorum ama o bilmez uğrasaydın da daha sonra kendini anlatmakla uğraşıp durmasaydın keşke diyor.

Ay kızlar bi yedimki sormayın sanki 3 gündür yemek yemiyormuşum gibi. ellerim bile nasıl titriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…