2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nekkk, bi belirtim falan yok zaten de ,ablam dedi kan tahlili yaptırsaydın keşke..git test al dedi nolur nolmaz dedi..pinpiriklidir azcık da

Yok yeni bitmedi , önümüzdeki hafta hastalanıcam canım

Dilek dr gitt,

ben gittim tlfda görüşmeniz gerekio dedi :26:
ya ama benim 4,49 gelmiş
kartım yeni daha 1 aylık
onun için mi acaba
ondan olabilir beki cnm hiç duymamıştım 4,49 tl aidat o da iiymiş :)))))
Nekkk, bi belirtim falan yok zaten de ,ablam dedi kan tahlili yaptırsaydın keşke..git test al dedi nolur nolmaz dedi..pinpiriklidir azcık da

Yok yeni bitmedi , önümüzdeki hafta hastalanıcam canım

Dilek dr gitt,

zzuş geçmiş olsunnn. üşütüyor musun acaba yaaa, nekin dediğin gibi yedklerin de yapar bazen. eşim de bazen öyle olur özllikle kızartma falan çok yağlıysa,ya da değişik bi yağlı bi şey yediyse..

geç oldu ama günaydın bu arada herkeseeeeee.

ben de yarım bardak anca içmişimdir (((

Son düzenleme:
zuzum ertesi günü hapı almadıysan tehlikeli olabilir durumlar. ama testte çıkacağını sanmam bu kadar erken, kan tahlilinde çıkar ancak. keşke yaptırsaydın kan tahlili.

1 bardak hazır çorbada sıvıdan sayılıyor dimmi :26: Başka bişey içmedim de.
Zuzu bende merak ettim ertesi gün hapını içtin mi diye. Ay içmediysen tuttuysa hemen
Bu kadar erken belirtiler olurmu kii:26:

aa evet zuzu, ertesi gün hapı aldın mı sen? O ne oldu :)

zuzum ertesi günü hapı almadıysan tehlikeli olabilir durumlar. Ama testte çıkacağını sanmam bu kadar erken, kan tahlilinde çıkar ancak. Keşke yaptırsaydın kan tahlili.

zuzu bende merak ettim ertesi gün hapını içtin mi diye. Ay içmediysen tuttuysa hemen

Içtim hapı, içtikten sonra kasıklarımda batmalar oldu ya sancı gibi, yan etkisi heralde

Kan tahlilini yaptırcaktım ama patronumda ordaydı, o da bebeğini getirmiş,kan aldırcaktı, o yüzden utandım Yaptırmadım.....

Ayşam sağol, olabilir bişey dokunmuştur da,üşütmüşümdür de ,zaten diyodum yaa ayaklarım üşüyo diye, birikt birikti böle oldu işet :)

Bu arada eti yarım saat düdüklüde, yarım saat de tavada pişirdim genede lokum gibi olmadı, yani bi 15 dk kafadan isterdi daha :26:... Saat 8.10 du iice acıktık artık, yedik valla

düdüklüye koymasam heralde9 da yerdik :))) ama bidahakine düdüklüde 30 dk değil, 45 dk falan bekletcem

ben tencerede 1,5 saatte falan yaptım işte belki 10-15 dk daha fazla :44:

Ben yaptım aşuremi kızlarr tadıda güzel oldu
Foto çektim size gösteririm diye albüme ekledimm

Son düzenleme:
Ben yaptım aşuremi kızlarr tadıda güzel oldu
Foto çektim size gösteririm diye albüme eklicem birazdan

ay bende sorcam sorcam, araya başka muhabbetler girdi....

bende bu akşam ıslatcam, dün aldım malzemeleri.....

sen gene bi tarif edermisin en başından, dikkat etmem gereken bi aşama varmı :)

30 dk da et erir düdüklüde zuzu. pek tuzunu atmış mıydın? Tuzu tam ocaktan almadan once atmak gerekiyormuş; yoksa sert sert olurmuş.

Zuzu bende merak ettim ertesi gün hapını içtin mi diye. Ay içmediysen tuttuysa hemen

olmaz tabiki özgecim çay kahve çorba dahil diil
ben içmesine içioum bu wc olayı beni gıcık edio

bu arada zuzum dr nie gitcem:44:

ben bi ovulasyon tarihlerime bakim

30 dk da et erir düdüklüde zuzu. pek tuzunu atmış mıydın? Tuzu tam ocaktan almadan once atmak gerekiyormuş; yoksa sert sert olurmuş.

tava aldıktan sonra pişmeye yakın attım tuzunu

bu arada zuzum dr nie gitcem:44:

ben bi ovulasyon tarihlerime bakim

canım senin problemli çok,

bi kan tahlili yaptır diye, ne bilim bulantıların acıkmalar karnının şişi :26:

maalesef ona bakarsan ben de 3 bardak çay içtim

selam kızlar ben geldiiii :)))
hoşgeldin sirken :)

ertesi gün hapı içtiysen bişi olmaz zuzum, onun yan etkisidir muhtemelen )

o lokum etleri ben de hiçç beceremiom zuzum yapmıcam artık et falan da

ay bende sorcam sorcam, araya başka muhabbetler girdi....

bende bu akşam ıslatcam, dün aldım malzemeleri.....

sen gene bi tarif edermisin en başından, dikkat etmem gereken bi aşama varmı :)

Zuzu ben bu tarife göre yaptım.
Mısırda ekledim azıcık şekeride 1 kgdan 1 bardak az koydum suyunuda sen ayarlıyorsun kıvamına göre sıcak suyun hazır bulunsun yanında soğuk ekleme sakın.

Hazırlanışı:

1.Nohut, kuru fasulye, kuru üzüm ve kuru kayısıları akşamdan ıslatılır

2. Aşurelik buğdayı yıkanır ve bir gece önceden 15,20 dk. haşlanır, sabaha kadar demlendirilir.

3. Sabah buğdayı pişirmeye başlanır.
4. Pirinci ıslatıp biraz bekletilir ve kaynayan buğdaya eklenip birlikte pişirilir.

5. Diğer taraftan bakliyatları da düdüklü tencerede pişirilir.

6. Aşurenin başında durmakta fayda var, sürekli karıştırmanız gerekli tahta kaşıkla devamlı karıştırın. ve sıcak suyunuz hazır olsun, buğdaylar suyu çektikçe sıcak kaynar su eklemeye devam edin.

7. Buğdaylar pişip, suyun kıvamı koyulaşmaya başladığında düdüklüde pişmiş olan bakliyatları aşureye ekleyiniz.
8. Hepsi özleşmeye başlayınca, kuru üzüm, kuş üzümü, küp kesilmiş kayısıları, karanfil ve portakal kabuklarını ekleyip pişirmeye devam edin.

9. Hemen ardından şekeri ilave edip eriyene kadar tencerenin başından ayrılmayalım,

10. Şekeri ekledikten yaklaşık 20 -30 dk. Daha kaynattıktan sonra kıvamını almış oluyor, ocağımızı kapatıp aşurenin soğumasını bekleyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…