ondan olabilir beki cnm hiç duymamıştım 4,49 tl aidat o da iiymiş :)))))ben gittim tlfda görüşmeniz gerekio dedi :26:
ya ama benim 4,49 gelmiş
kartım yeni daha 1 aylık
onun için mi acaba
Nekkk, bi belirtim falan yok zaten de ,ablam dedi kan tahlili yaptırsaydın keşke..git test al dedi nolur nolmaz dedi..pinpiriklidir azcık da
Yok yeni bitmedi , önümüzdeki hafta hastalanıcam canım
Dilek dr gitt,
aa evet zuzu, ertesi gün hapı aldın mı sen? O ne oldu :)
zuzum ertesi günü hapı almadıysan tehlikeli olabilir durumlar. Ama testte çıkacağını sanmam bu kadar erken, kan tahlilinde çıkar ancak. Keşke yaptırsaydın kan tahlili.
zuzu bende merak ettim ertesi gün hapını içtin mi diye. Ay içmediysen tuttuysa hemen
Bu kadar erken belirtiler olurmu kii:26:
Bu arada eti yarım saat düdüklüde, yarım saat de tavada pişirdim genede lokum gibi olmadı, yani bi 15 dk kafadan isterdi daha :26:... Saat 8.10 du iice acıktık artık, yedik valla
düdüklüye koymasam heralde9 da yerdik :))) ama bidahakine düdüklüde 30 dk değil, 45 dk falan bekletcem
Ben yaptım aşuremi kızlarr tadıda güzel oldu
Foto çektim size gösteririm diye albüme eklicem birazdan
Bu arada eti yarım saat düdüklüde, yarım saat de tavada pişirdim genede lokum gibi olmadı, yani bi 15 dk kafadan isterdi daha :26:... Saat 8.10 du iice acıktık artık, yedik valla
düdüklüye koymasam heralde9 da yerdik :))) ama bidahakine düdüklüde 30 dk değil, 45 dk falan bekletcem
1 bardak hazır çorbada sıvıdan sayılıyor dimmi :26: Başka bişey içmedim de.
Zuzu bende merak ettim ertesi gün hapını içtin mi diye. Ay içmediysen tuttuysa hemen
olmaz tabiki özgecim çay kahve çorba dahil diil
ben içmesine içioum bu wc olayı beni gıcık edio
bu arada zuzum dr nie gitcem:44:
ben bi ovulasyon tarihlerime bakim
30 dk da et erir düdüklüde zuzu. pek tuzunu atmış mıydın? Tuzu tam ocaktan almadan once atmak gerekiyormuş; yoksa sert sert olurmuş.
bu arada zuzum dr nie gitcem:44:
ben bi ovulasyon tarihlerime bakim
maalesef1 bardak hazır çorbada sıvıdan sayılıyor dimmi :26: Başka bişey içmedim de.
Zuzu bende merak ettim ertesi gün hapını içtin mi diye. Ay içmediysen tuttuysa hemen
hoşgeldin sirken :)selam kızlar ben geldiiii :)))
ertesi gün hapı içtiysen bişi olmaz zuzum, onun yan etkisidir muhtemelen
Içtim hapı, içtikten sonra kasıklarımda batmalar oldu ya sancı gibi, yan etkisi heralde
Kan tahlilini yaptırcaktım ama patronumda ordaydı, o da bebeğini getirmiş,kan aldırcaktı, o yüzden utandımYaptırmadım.....
Ayşam sağol, olabilir bişey dokunmuştur da,üşütmüşümdür de ,zaten diyodum yaa ayaklarım üşüyo diye, birikt birikti böle oldu işet :)
ay bende sorcam sorcam, araya başka muhabbetler girdi....
bende bu akşam ıslatcam, dün aldım malzemeleri.....
sen gene bi tarif edermisin en başından, dikkat etmem gereken bi aşama varmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?