Merhaba Kızlar 12 de geldim ama hemen önüme iş yığdılar bide yemeğe gidip geldim size haberlerimi vereyim devam edicem çalışmaya.
vajinal muayene oldum yine kesemizi gördük herşey normal dedi. liste verdi yememem ve yemem gereken şeyler diye. vitamin yazdı
mesleğimi kan grubumu falan yazdı benim hiç soru sormama gerek kalmadan kendisi bütün cevapları verir gibi sohbet etti benimle. 15 gün sonra verdiği tahlilleri aç karnına yaptırıp muayene olucam kalp atışlarını dinlicez.
ben aslan eşim yay uyuyor valla"ASLAN" eli açık, çok olumlu, sıcak kanlı ,çalışkan ,zorluklarla mücadele eden, karar verince asla fikri değişmeyen karakterlere sahiptir
"YAY" açık sözlü, dobra ,sıcak ,öncülük etmeyi seven, güvenilir , açık fikirli ,gururlu ,macerayı seven, iyimser kişiliktir.
çok güzelmiş ve çok doğruBirgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler....
Saklayalım, zor bulsunlar.... Zor buldukları için belki kıymetini bilirler'' diyerek başlamışlar tartışmaya. Sorun büyükmüş. Mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü. Kimisi '' Everest'in tepesine saklayalım '' demiş, kimisi '' Atlas Okyanusu'nun dibine'' demiş. Tac Mahal'in kubbesi, Mekke sokakları, İtalyan sofrası, bir hastanenin yeni doğan ...odası, dondurma külahı, şarap şişesi, sigara paketi, lale bahçesi...
Pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş...
Derken meleklerden biri '' İÇLERİNE SAKLAYALIM '' demiş. ''
Kimsenin aklına gelmez içine bakmak''
İşte o gün bugündür mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...!
merhaba nur hoşgeldinnn benden 10 gün önce evlenmişsinn
biraz kendini tanıtır mısın bize (yaren yoksun diye görevini devraldım gece bekçisi olarak)
çalışıyor musun nerede yaşıyorsun çoluk çocuk?
EDIT: Çizelgeni görmemişim cnm bebiş bekliyorsun sanırımmmmm
Foto isteriz isterizz :)) Eline sağlık zuzum bu aradakızlar aşuremi yaptım dağıttım apartmanaçok güzel olmuş sadece portakalı keşke bende 1 tane yapsaydım, portakal kabuğu gelince ağzıma çok hafif acılık da hissettim, o hariç çok güzel olmuş beğendim kendimi :)))
farkımın farkındasın yanii
Burçların etkisiymiş demek... :))
İnanırım ben astrolojiye ilk günden beri beni çeken bişey var sende nekitoşum
sebebi belli oldu :))
afiyet olsun canım :) ellerine sağlık..kızlar aşuremi yaptım dağıttım apartmanaçok güzel olmuş sadece portakalı keşke bende 1 tane yapsaydım, portakal kabuğu gelince ağzıma çok hafif acılık da hissettim, o hariç çok güzel olmuş beğendim kendimi :)))
kolay gelsin elfim :))Günaydın Kızlar ben yine yoğun çalışmaya devam ederrrr...
size iyi sohbetler
aaa, burda da güneş var :)))günaydınnn
karlar düşerrrr
düşer düşer ağlarımmmm
*ankarada kar yağışı başladı az önce
Foto isteriz isterizz :)) Eline sağlık zuzum bu arada
Günaydın Kızlar ben yine yoğun çalışmaya devam ederrrr...
size iyi sohbetler
afiyet olsun canım :) ellerine sağlık..
günaydın herkese
bol tatlı muhabbetler kızlar tatile girenlere iyi tatiller ben gelene kadar kimse kalmıyorda
hoşgelmiş akrep (akreple de çok iyi anlaşırım"AKREP" biraz esrarengiz, ilginç ,renkli kişilik , her ortama uyum sağlama, yetenekli ,girişken ve kafasına koydugunu mutlaka yapan burçtur
günaydıın akrep geldiii :83: :128:
Günaydın Zeynepcim :))günaydın herkese
bol tatlı muhabbetler kızlar tatile girenlere iyi tatiller ben gelene kadar kimse kalmıyorda
kızlar yaa akşam düştüm
kolum kalçam diz kapağım avcumun içi her yer hasarlı
yağmur çişeliodu yerler yaştı çöp dökmüşler onun kalıntısı akan su derken hopppppp
ay bebikim geçmiş olsun... naptın peki bişeyler sürdünmü, çokmu ağrıyo :26:
Günaydın herkesee koca bir kahvaltı yapıp geldim yanınızaa
Nekim farkının farkında olduğumun farkındasın sende bence
Zuzum evet fotooo :130:
senle anlaşıyorum (telefonda etkilenmedin benden hiç amaPiki özge
Nekk bi benle anlaşamıyon galibaKoç
ay canım yaa, geçmiş olsun diyelim.. daha kötü bişi olmadığına şükür.. :26:ya maalesef bişiler sürmedim.
zaten ne geldiyse başıma boğazımdan geldi
saat 12ye geliodu canım künefe istedi
çıktık bi alt caddede vardı yapan bi yer oraya gitcektik
giderken düştüm geri dönmedik tabi yürümeye devam ettim
eve de geç geldik yatağa yapıştım direk
bacaklarım ikiye ayrıldı önce sonra eşim çekti kolum çıkıodu :26:
bu sefer öne doğru düştüm nası olduysa çok ilginç bi düşüştü elimi yere koyunca avcumun içine hep bişiler baktı
ve diz kapağım soyulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?