ya maalesef bişiler sürmedim.
zaten ne geldiyse başıma boğazımdan geldi
saat 12ye geliodu canım künefe istedi
çıktık bi alt caddede vardı yapan bi yer oraya gitcektik
giderken düştüm geri dönmedik tabi yürümeye devam ettim
eve de geç geldik yatağa yapıştım direk
bacaklarım ikiye ayrıldı önce sonra eşim çekti kolum çıkıodu :26:
bu sefer öne doğru düştüm nası olduysa çok ilginç bi düşüştü elimi yere koyunca avcumun içine hep bişiler baktı
ve diz kapağım soyulmuş
kız gözün mü döndü...bolbol yeseydin barii..ne badereler atlatmışsın bi künefe için
geçmiş olsun, gidince keşke kantron yağı sürseydin iyi gelirdi ... varsa akşam sür
offf aynen yaa eşimde öyle dedi faciasın hayatım dio yedin yattın dio titreşimli kemere başlıcam inş. su da içioum aslında o zayıflatmaz mıay canım yaa, geçmiş olsun diyelim.. daha kötü bişi olmadığına şükür.. :26:
gece gece künefe ye sonrada göbeeem çıktı ohh
ayy nası panik oldu bide ben tutamadın sen beni dedim topukluyla çıkmışsın ama suçlu benim öyle mi dio
Geçmiş olsun diloo, pis boğazlıı seni
Ay gözümün önünde canlandınız bi an, eşin ve sen haee.
kızlar yaa akşam düştüm
kolum kalçam diz kapağım avcumun içi her yer hasarlı
yağmur çişeliodu yerler yaştı çöp dökmüşler onun kalıntısı akan su derken hopppppp
dilekciiim geçmiş olsun canıım.
senle anlaşıyorum (telefonda etkilenmedin benden hiç ama) zuzum hayret ki, hakkaten koçla anlaşamıyorum.. annem koç misal, inatçıı, dediğim dedik, baskınn ama sen sevimlisin
bi benle demiş yaa boğa, balık ve akreple anlaşıyoum dediydim
hıh ben sana ne dicektim bu ertesi gün hapı vardı ya üzerinde 72 saat yazıo falan demiştiniz
eltimle konuştum oda bazı badireler atlatmıştı hatırlıosan çocuk karnında ölmüştü falan
o zaman çok ii bi kadın doğumcuya gitmişti 12 saati geçince risk artar demiş
şu okuduğun yorumlar vardı ya hap işe yaramamış hamile kalmışlar belkide geç içtiler
sen kaç sonra içtin :44:
dilek geçmiş olsun canım, yine de dönmemiş gitmişsin ya künefeciye aynı kafadanızah ah memleketimin gözünü seveyim. ne zaman canın ne istese bulabiliyorsun. eşim de hamileliğimi İzmir'de geçirmemi bu yüzden istiyor. canım ne isterse bulabilirmiş, ya burda canının istediğini bulamazsam çocuğumuzda leke falan olursa diyor
şimdi hesapladım da 21 saat yapıyo :26:
p.ertesi gece yatarken içtim... ve içince kasıklarımda batmalar ağrı hissettim....
sanki psikolojikmen adet olucakmışım gibi hissediyorum kendimi
normal adetim haftaya bugün
inatlaşmayalım da
hayırr ,heyecan yaptım sende, bu da senden etkilendiğimi gösterir
bende inatçıyımdır, ama senle hiç inatlaşmadık :))
inatlaşmayalım da
inatlaşmayalım da
2 gündür de herkese boncuk dağıtıosun ama bize yokk
piki
çok acıktımmmm
patronlada atıştık, sinirden kolarım tutmuyo,titriyo sankim
ahh sarı şekerim benimmm2 gündür de herkese boncuk dağıtıosun ama bize yokk
aaa niye :26: ne istiyomuş yinepiki
çok acıktımmmm
patronlada atıştık, sinirden kolarım tutmuyo,titriyo sankim
saol canım yaa neyseki ucuz atlattım
sen napıosun kaç gündür çok az katılıosun :44:
Hayırdır arzu sorun ne, niye atıştınız?
aaa niye :26: ne istiyomuş yine
..
ben de yön. kurulu toplantısın vardı dün avukata haber vermemişim laf işittim bugünmoralim bozuldu
noldu ki :44: sakin ol hepsi bi hava zaten hiç takma ben eskiden nası üzülürdüm şimdi amannn sallaapatronlada atıştık, sinirden kolarım tutmuyo,titriyo sankim
boncuk köpeğin olsun al
gelioummahh sarı şekerim benimmmgel gel bana
ben de yön. kurulu toplantısın vardı dün avukata haber vermemişim laf işittim bugünmoralim bozuldu
anladım canım ii olda gerisi önemli diilpek düzenim yok bikaç gündür canım.
kerem ismi nasıl kızlar?
ne güzel bi dosyaya başlıcaktım, şimdi hevesim kaçtı, önümde duruyo, yapasım yok
hemde sevdiğim bi iş :26:
biraz kızdılar :/ya bi fax çekicem, işime karışıp duruyo, yok niye o numarayı aramamışım ,yok niye öle çekmemişim, yaa hiç fark yokki kendi debeleniyo, fax gitmedi karşı taraf sinyal vermedi (bizim yazıcı+fax, gitmeyince otomatik tekrar arama yapıyo) adama haber vericem cepten arıcaktım, yok işyerini ara ,yaa ne farkediyo Allah aşkınaaaönemli olan haber vermek değilmiii
bağrış çağrış sinir etti beni, çekmedim faxı aldım evraklarıda koydum dosyaya, çok istiyosa alsın kendi çeksin ...
canm kıyamam, çok mu problem oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?