kerem :44: bilmemki ,albenisi yok :26:
eşinin yada senin ismine uygun araştırdın mı hiç
gelmiştir o şindi, hadi git ye yemeğini.. azcık hava alfax onun odasında ,öle tartışınca sinir olup çektim gittim odasından bi hışımla...
geldi az önce, artist diyo bana, onun kızması gerekirken ben kızıyomuşum, neden lafını dinlemiyomuşum...
hiç cevap vermedim işimi yaptım
..
yemeğe çıkmıyorum nek, eleman yok, kendiside cumaya+yemeğe çıkıyo şimdi, yalnızım
canım benm ismime uygun kürşat var onu sevmedik, eşimin ismine uygun da yok, ya da aklımıza gelmedi <kerem> koyalım dedik ama hala bi karar yok ortada
sabah ev ve büroda olmak üzere 1 bardak nescafe 1 bardak çay içtim şu saate kadar 3 kere wc ye gittim :)
demin yarım bardak su içtim gene wcm geldi
altta biyerler delindi herall, tutmuyo yediğimi içtiğimi
eşinin ismine uygun ender var
ender saraçoğlu gibi ünlü olur belki senin oğlan
Dilşad
Derim
Derman
canım bak isimlerin ilk hecesi hem eşinin isminin son hecesi hem de senin harfinle başlıyor, belki hoşuna gider :)
gelmiştir o şindi, hadi git ye yemeğini.. Azcık hava al
kızlar bende sinirliyim iş konusunda ve yoğunuz pek yazamadım size yemekte yemedim.Iş yapıcam şimdi
kürşat koyma ama :101:bilmiorum ki canım yaa. içim ısınmıo hiç bi isme.
Kızlar bende sinirliyim iş konusunda ve yoğunuz pek yazamadım size yemekte yemedim.İş yapıcam şimdi
ay evetyemeğimi yedim yiyemedim daha doğrusu, ben mayonez koymayın dedim, koymuşlar...yarısı çöpe gitti :26: 2 tane halley yedim..
Dışarı da çıkamadım daha ...
bugün kimse iyi değil galiba :18:
kürşat koyma ama :101:
du buluruz elbet :))
Taha- Taha Kur'an-ı Kerim'in 20. suresi. Hz. Ömer'e müslüman olmadan önce okunan ilk sure. Hz. Ömer bu sureden etkilenmiş ve müslüman olmuştur.
Özer - Özer 'yiğit, doğru biri' demektir, Türkçe kökenli
biri de şey yazmış bir yerde hoşuma gitti.. :)
Erdem Ihsan, hem erdem hem ihsan sahibi olsun diye :))
..
Dilaver
Dilazat
zuzunun oğlu olursa bunları önericemeşi bunlardan istiyordu diye hatırlıyorum
ay evet
kızlar ben oğlum olursa adına karar verdim gibi gibi miray gibi gizemmi yapsam napsamhamiş kalana kadar söylemeeeem mi desem eşimi ikna etmek kalıyor tabisi
dilaver
dilazat
zuzunun oğlu olursa bunları önericemEşi bunlardan istiyordu diye hatırlıyorum
burda arada bir kapanıyor hava. sürekli yağmur var, güneşin altında yağınca güzel oluyor. ama arada bir bulutlar kapatıyor, sonra birden bir şimşek çakıyor. az önce apartmanı titretti resmen ya. iznimin son günlerinde bu bana reva mı yani şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?