2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fax onun odasında ,öle tartışınca sinir olup çektim gittim odasından bi hışımla...

geldi az önce, artist diyo bana, onun kızması gerekirken ben kızıyomuşum, neden lafını dinlemiyomuşum...

hiç cevap vermedim işimi yaptım

..

yemeğe çıkmıyorum nek, eleman yok, kendiside cumaya+yemeğe çıkıyo şimdi, yalnızım

kerem :44: bilmemki ,albenisi yok :26:

eşinin yada senin ismine uygun araştırdın mı hiç

canım benm ismime uygun kürşat var onu sevmedik, eşimin ismine uygun da yok, ya da aklımıza gelmedi <kerem> koyalım dedik ama hala bi karar yok ortada

Son düzenleme:
sabah ev ve büroda olmak üzere 1 bardak nescafe 1 bardak çay içtim şu saate kadar 3 kere wc ye gittim :)
demin yarım bardak su içtim gene wcm geldi

altta biyerler delindi herall, tutmuyo yediğimi içtiğimi

gelmiştir o şindi, hadi git ye yemeğini.. azcık hava al

Dilşad
Derim
Derman
canım bak isimlerin ilk hecesi hem eşinin isminin son hecesi hem de senin harfinle başlıyor, belki hoşuna gider :)

sabah ev ve büroda olmak üzere 1 bardak nescafe 1 bardak çay içtim şu saate kadar 3 kere wc ye gittim :)
demin yarım bardak su içtim gene wcm geldi

altta biyerler delindi herall, tutmuyo yediğimi içtiğimi

burda arada bir kapanıyor hava. sürekli yağmur var, güneşin altında yağınca güzel oluyor. ama arada bir bulutlar kapatıyor, sonra birden bir şimşek çakıyor. az önce apartmanı titretti resmen ya. iznimin son günlerinde bu bana reva mı yani şimdi

gelmiştir o şindi, hadi git ye yemeğini.. Azcık hava al

yemeğimi yedim yiyemedim daha doğrusu, ben mayonez koymayın dedim, koymuşlar...yarısı çöpe gitti :26: 2 tane halley yedim..
Dışarı da çıkamadım daha ...

kızlar bende sinirliyim iş konusunda ve yoğunuz pek yazamadım size yemekte yemedim. Iş yapıcam şimdi

bugün kimse iyi değil galiba :18:

bilmiorum ki canım yaa. içim ısınmıo hiç bi isme.
kürşat koyma ama :101:
du buluruz elbet :))

Taha- Taha Kur'an-ı Kerim'in 20. suresi. Hz. Ömer'e müslüman olmadan önce okunan ilk sure. Hz. Ömer bu sureden etkilenmiş ve müslüman olmuştur.

Özer
- Özer 'yiğit, doğru biri' demektir, Türkçe kökenli

biri de şey yazmış bir yerde hoşuma gitti.. :)
Erdem Ihsan, hem erdem hem ihsan sahibi olsun diye :))

..
Dilaver
Dilazat
zuzunun oğlu olursa bunları önericem eşi bunlardan istiyordu diye hatırlıyorum

Kızlar bende sinirliyim iş konusunda ve yoğunuz pek yazamadım size yemekte yemedim. İş yapıcam şimdi

yemeğimi yedim yiyemedim daha doğrusu, ben mayonez koymayın dedim, koymuşlar...yarısı çöpe gitti :26: 2 tane halley yedim..
Dışarı da çıkamadım daha ...

bugün kimse iyi değil galiba :18:
ay evet

kızlar ben oğlum olursa adına karar verdim gibi gibi miray gibi gizemmi yapsam napsam hamiş kalana kadar söylemeeeem mi desem eşimi ikna etmek kalıyor tabisi

ay evet

kızlar ben oğlum olursa adına karar verdim gibi gibi miray gibi gizemmi yapsam napsam hamiş kalana kadar söylemeeeem mi desem eşimi ikna etmek kalıyor tabisi

taha güzel canım :13: geçen eşim de taha mı olsa diyordu. miraç var bi de.

merhabaaaaa,,,

bu hafta ilk defa giriyorum, özledim sizleri kızlar

dilşad belki cok sıradan olacak ama fatih ismini cok severim

Son düzenleme:
fatih de güzel canım bence ismin sıradan olması ya da olmaması değil zaten önemli olan, anlamı,içime sinmesi,kulağa hoş gelmesi

ankarada öyle sabah kar yağdı
sonra hava açtı sonra yağmur çiseledi
az önce güneş açtı
ama soğuk yani

aşure dağıttılar, çok güzeldi bayıldım :)
belediyemiz çalışıyor(mideme de) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…