2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar yaa akşam düştüm
kolum kalçam diz kapağım avcumun içi her yer hasarlı
yağmur çişeliodu yerler yaştı çöp dökmüşler onun kalıntısı akan su derken hopppppp

ayyyy çok geçmiş oolsun dilekkk çok fena olmuş cidden yaaa.

bugün kimse pek ii diil gerçekten, sayfalar ilerlememiş bile sanki, iyi oldu ama benim için kolayca okudum :))

zuzuş en azından az buçuk da olsa tavır yapmışsın patronuna o bile seni biraz rahatlatıodur ben olsam sesimi çıkaramazdım heralde. anlamıştır o da hatasını baksana artist falan die gönlünü mü almaya çalışıo nedir...

ben de okuldayım dersim bitti de haftaya hazırlıklarımı yapıyım fotokopiler falan var hazırlamam gereken. buralardayım şimdilik

Canım bende ilk başlarda bişey diyemezdim, ama baktım susdukça onun sesi daha da çıkıyo...bende başladım sesimi çıkarmaya
E bide 6 sene dolcak, onun da verdiği bi yüzsüzlük var aramızda

Kızlar akşama arkadaşlar gelicek aşure yemeye...

Evi toparlamam lazım ama, bi süpürge ister..yemeğimde yok...çayın yanına bide kek yapayım diyorum ama nasıl aaa portakallı yapim :) acaba içine nar da serpsem nasıl olur

Ne yemeği yapcağımı, nasıl hem yemek hem süpürge hemde ikram yapıcam bilmiyom

Süpürgeyi eşime kaktırsam Yemeği koysam ocağa, o arada kekimi yapsam ...tabi evdeki hesap çarşıyada uymaz hiçbizaman ama neysee :44:

canım saol evet 2gündür öyle hareretli bi mevzu bulup sayfaları pek dolduramadık
elfide bebişi öğrendi bi iki yazdı sonra
özgede yoğun aslında bende yoğunum ama hiç içimden gelmio
sen evde misin şimdi eğer öyleyse ne güzel
bende ayaklarımı uzatıp tv izleyerek manikür falan yapmak isterdim
yarında 7ye kadar burdayım

Ne okuyosun özge...

Dilek yarın erken izin vericek galiba patron :) ama bu son dedi

yok be cnm okuldayım ama evden daha rahatım nerdeyse :)) sıcak sııcak oturuom bilg. karşısında

Süpürgeyi eşime kaktırsam

senin oralarda bim var mı eve yakın!
oranın yağlı gevreği epey de çıkıo ondan alsan
ve hazır annemin kurabiyesi modunda büskevitler var ya bi de ondan alsan
ayrıca yemekte mi yapcaksın bunlar çayın yanına mı yoksa sadece çay mı!

en yakın bim, apartmanın karşısında

O susamlı çubukları mı diyon, sevmiyorum onları

büskevitmi çıkarayım sadece...öle de bana tuhaf oluyo yaa, haberli sonuçta dün akşam sölediler yarın geliriz aşure yemeye diye :)

canım yemeği kendimize yapıcam , onlar aşureye gelicek ama önden çay falan içeriz .. Gece 12 den önce gitmez onlar

hıı tmm o zaman kuzum.
ya zaten aşure yemeye geliolarmış
çayın yanına yap o zaman kekini
mısırda patlatırsın belki sonra uzun oturcakları için ben çok severim kışları mısırı

hiç keke kalkışma derim ben, hazır bişiler al çayın yanına :26:

nee Özge mi yoğun, inanmam

birileri mi gelio kaçırmışım ben :))) sadece aşure yemeye geliolarsa ve çayla bişeyler vermek istiosan eğer hazır keklerin tadını da beğeniosan onlardan alabilirsin belki

Dilek yarın erken izin vericek galiba patron :) ama bu son dedi
anlaşıldı yalnızım ben yine burda

yok be cnm okuldayım ama evden daha rahatım nerdeyse :)) sıcak sııcak oturuom bilg. karşısında
evt katılıoum
bende hastayım yaa ark soruo izin alsaydın die yok bee işyerinde daha ii dinlenioum dioum
evde olsam yatamam ki ben aa şurayı bi silim tuvaleti mi ciflesem banyonun aynasını silim
aaa toz olmuş ben bi toz alim derken daha çok hastalanırım

canan tan - iz okuyorum canım.

hmmm, çoğunda duyuyorum o kitabın adını :)

hıı tmm o zaman kuzum.
Ya zaten aşure yemeye geliolarmış
çayın yanına yap o zaman kekini
mısırda patlatırsın belki sonra uzun oturcakları için ben çok severim kışları mısırı

hiç keke kalkışma derim ben, hazır bişiler al çayın yanına :26:

ozamn yetiştirirsem yaparım, yetiştiremezsem sıkmayım kendimi, bimden kurabiye alırım Bisküvü çikolu gofret vs. Hep olur zaten bizde, az az çıkartırım ,bakalım

Yemeğe ne yapıcaksınız siz, barbun ve makarna yapayım diyorum ben

çok sıkılıyorum vakit geçmiyor bu akşam kociş tadilata başlıyor gece yarısı ancak gelir, tekim yarın temizlik yapıcam oooooff düşündükçe daha sıkıcı oluyor

ben de sana tammmmmaaaamen katılıyorum sen evde kendi kendini hasta ediosun cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…