2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dimmi çıkınca "noluyo ulenn " oluyo insan

Ya öle bi durumda tabisi oturulup konuşulur, kendi başına karar vermez :)

nekk tabisi ilk bize haber vercen Bi de kocana verebilirsin :) izin verdik :)))
tabisi önce sizee

New - mühürlü kaderim , bu şarkı bana lise yıllarımı hatırlatıyor, liseydim bu şarkı çıktığında Seviyorum bu şarkısını özellikli olaraktan nevi Nasıl bi cümledir :44:
ben de çok severim Nev'i

selam kızlar çrşambaya kadar raporluyum ben evdeyim bulantılar mahvediyor... sizden ne var ne yok?

Güle güle giy dilekcim :)))
..
Kadın Olmak Masallarda Bile Zor... Ya 7 Tane Minicik Adamla Yaşarsın, Ya Kurbağa Öpersin, Ya En Sevdiğin Meyveden Zehirlenirsin, Ya Kuleye Kapatılırsın, Ya Saçlarını Elin Adamı Tırmansın Diye Uzatırsın, Ya Gece 12'de Külkedisine Dönersin Elbiselerin Yırtılır... Ve En Kötüsü Bazen Seni Sadece Ayak Numarandan Tanıyan Bi Salağa Aşık Olursun...

güle güle giy dilekcim

benimde elbise almam lazım ya. Göbek çıkıyor yavaş yavaş :))

yok artık kız, dur daha :)))

sen benim 2 gündür göbeğimi görsen hamile sanırsın hem şiş hem taş gibi, wc ye çıkamadıydım da

selam kızlar çrşambaya kadar raporluyum ben evdeyim bulantılar mahvediyor... Sizden ne var ne yok?

selam canım, kıyamam yaa

...

Kızlar 11 kişiyiz şuan Perşembe öğleden önce çekilişi yapıcaz ona göre burda olsun herkess

Hayırdır canım bi sıkıntın yok ya...

Benimde başladı bulantılar sabah çok kötü oluyorum

bulantım dışında birşeyim yok canım çolk şükür kalp atışlarını duyduk meleğimin 9. haftama girdim bugün itibari ile doktor ilaç verdi bir de bulantı için onu içince bir 4 saat kadar rahat ediyorum ama o da inanılmaz uyku veriyor. Senin ne güzel sadece sabahmış benim tüm gün sürüyor. Umarım başka sıkınıtı yaşamadan atlatırız hamileliği elficim

canım ben o anda bulunamasam da aynı gün içinde mutlaka bakarım özelime mesaj atarsın emi?

Herkesi öptüm kızlar biraz uzanacağım selam vereyim dedim hoşçakalın

maşallah size geçecek inş bu sıkıntılı dönem, meleğin sağlıkla büyüsün de :)))

Günün rengi: Kırmızı
(heyyoo tutturdum tişörtüm kırmızı, hırkamın düğmeleri de kırmızı)
Bugün Ay Yengeç burcunda. Bugün duygusal yoğunluğunuz artabilir. Anı yaşamaya özen gösterin ve karamsar olmayın.
(bir de yengecim )

Güle güle giy dilekcim
Benimde elbise almam lazım ya. göbek çıkıyor yavaş yavaş :))

Dilekkk fotooo
Güle güle giyyyy

teşekkurler kızlar
ayy foto çekmeye çalışıyım ama söz veremem :26:
elbise çok istiodum çünkü kışlık çizmelerimi giyemioum kotlar dar paça ama yinede diz kapakları buruşuk duruo sevmioum dar olduğu için çizmeyi paçanın içine sokamıoum kısa çizmelerim platform ve yüksek topuk pek giyemioum yağmur da falan bazen buz tutan yerler bile olmuo onun için tayt çoraplarla bu elbiseleri çok istemiştim ve gerçekten çok şanslıymışım 20tl birinde yazıodu 15 birinde yazıodu kasada 10tl okudu diğer 15likleri yine 15e aldım
kredi kartımı ofiste unutmuşum Allahtan nakit vardı yoksa oturur ağlardım mağazanın önüde

nek yazı mükemmel

ben geldimmm, offf işyerine gelir gelmez stres, sıkıntı valla. İzmir'e dönsek de kurtulsam şu işyerinden...

Kızlar 11 kişiyiz şuan Perşembe öğleden önce çekilişi yapıcaz ona göre burda olsun herkess
:87:

canım maşallah
ne güzel duymuşsun kalp atışlarını bebeşin herşey sonuna kadar olması gerektiği gibi olur inş.
ilacın bulantıyı kesmesi ii ama uyku yapıosa biraz kötü tabii ama herhalde geçer bir süre sonra dimi?

bende seni çok öpüoum ii uykular

akşama ablamın d.günü.... geçen hafta beğendiği bi elbise vardı kışlık, onu aldım

ben de tutturmuş muyumdur bordo hırkam var

dilekcim güle güle kullan ne kadar da uygun fiyata almışsın.
ben de bugün ilk defa uzun çizmelerimi giydim kumaş pantolonla. beni de kotlarımda diz bölümü bol bol durduğu için çizmelerimin içine sokamıyorum çok da hoşuma gidio ama bende olmuooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…