tabisi önce sizeeDimmi çıkınca "noluyo ulenn " oluyo insan
Ya öle bi durumda tabisi oturulup konuşulur, kendi başına karar vermez :)
nekk tabisi ilk bize haber vercenBi de kocana verebilirsin :) izin verdik :)))
ben de çok severim Nev'iNew - mühürlü kaderim , bu şarkı bana lise yıllarımı hatırlatıyor, liseydim bu şarkı çıktığındaSeviyorum bu şarkısını özellikli olaraktan nevi Nasıl bi cümledir :44:
kız dur daha ne göbeğiGüle güle giy dilekcim
Benimde elbise almam lazım ya. göbek çıkıyor yavaş yavaş :))
selam kızlarçrşambaya kadar raporluyum ben evdeyim bulantılar mahvediyor... sizden ne var ne yok?
kız dur daha ne göbeğidaha 1,5 aylıksınız siz
hemde sen çok zayıfsın senin göbiş çabuk çıkmaz
güle güle giy dilekcim
benimde elbise almam lazım ya. Göbek çıkıyor yavaş yavaş :))
selam kızlarçrşambaya kadar raporluyum ben evdeyim bulantılar mahvediyor... Sizden ne var ne yok?
..
Kadın olmak masallarda bile zor... Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın, ya kurbağa öpersin, ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin, ya kuleye kapatılırsın, ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın, ya gece 12'de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır... Ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa aşık olursun...
Hayırdır canım bi sıkıntın yok ya...
Benimde başladı bulantılar sabah çok kötü oluyorum
Güle güle giy dilekcim :)))
..
Kadın Olmak Masallarda Bile Zor... Ya 7 Tane Minicik Adamla Yaşarsın, Ya Kurbağa Öpersin, Ya En Sevdiğin Meyveden Zehirlenirsin, Ya Kuleye Kapatılırsın, Ya Saçlarını Elin Adamı Tırmansın Diye Uzatırsın, Ya Gece 12'de Külkedisine Dönersin Elbiselerin Yırtılır... Ve En Kötüsü Bazen Seni Sadece Ayak Numarandan Tanıyan Bi Salağa Aşık Olursun...
yok artık kız, dur daha :)))
sen benim 2 gündür göbeğimi görsen hamile sanırsın hem şiş hem taş gibi, wc ye çıkamadıydım da
selam canım, kıyamam yaa
...
Kızlar 11 kişiyiz şuanPerşembe öğleden önce çekilişi yapıcaz ona göre burda olsun herkess
maşallah sizebulantım dışında birşeyim yok canım çolk şükür kalp atışlarını duyduk meleğimin 9. haftama girdim bugün itibari ile doktor ilaç verdi bir de bulantı için onu içince bir 4 saat kadar rahat ediyorum ama o da inanılmaz uyku veriyor. Senin ne güzel sadece sabahmış benim tüm gün sürüyor. Umarım başka sıkınıtı yaşamadan atlatırız hamileliği elficim
Güle güle giy dilekcim
Benimde elbise almam lazım ya. göbek çıkıyor yavaş yavaş :))
Dilekkk fotooo
Güle güle giyyyy
Güle güle giy dilekcim :)))
..
Kadın Olmak Masallarda Bile Zor... Ya 7 Tane Minicik Adamla Yaşarsın, Ya Kurbağa Öpersin, Ya En Sevdiğin Meyveden Zehirlenirsin, Ya Kuleye Kapatılırsın, Ya Saçlarını Elin Adamı Tırmansın Diye Uzatırsın, Ya Gece 12'de Külkedisine Dönersin Elbiselerin Yırtılır... Ve En Kötüsü Bazen Seni Sadece Ayak Numarandan Tanıyan Bi Salağa Aşık Olursun...
:87:Kızlar 11 kişiyiz şuanPerşembe öğleden önce çekilişi yapıcaz ona göre burda olsun herkess
bulantım dışında birşeyim yok canım çolk şükür kalp atışlarını duyduk meleğimin 9. haftama girdim bugün itibari ile doktor ilaç verdi bir de bulantı için onu içince bir 4 saat kadar rahat ediyorum ama o da inanılmaz uyku veriyor. Senin ne güzel sadece sabahmış benim tüm gün sürüyor. Umarım başka sıkınıtı yaşamadan atlatırız hamileliği elficim
canım ben o anda bulunamasam da aynı gün içinde mutlaka bakarım özelime mesaj atarsın emi?
Herkesi öptüm kızlar biraz uzanacağım selam vereyim dedim hoşçakalın
akşama ablamın d.günü.... geçen hafta beğendiği bi elbise vardı kışlık, onu aldım
Günün rengi: Kırmızı
(heyyoo tutturdumtişörtüm kırmızı, hırkamın düğmeleri de kırmızı)
Bugün Ay Yengeç burcunda. Bugün duygusal yoğunluğunuz artabilir. Anı yaşamaya özen gösterin ve karamsar olmayın.
(bir de yengecim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?