Günaydın Kızlar
gece çok feci bi ağrı ile uyandım karnım midem şişmiş kalbime kadar vuruyor ağrısı ordanda sırtıma vuruyor ölüyorum sandım. çiğ köfte(etsiz) yemiştim üzerinede aşure yedim biri bulgur biri buğday şişirdi beni. gaz var gibi ama yok sodada bitmiş. biraz limon suyunu içirdi eşim. hafifledi ağrım sonra yattım. ama kabus gibiydi.
canim dikkat et ilk baslarda bende de gaz cok oluyordu
papatya cayi bulundur o rahatlatiyor.
biz böyle yapıyoruz, soğanları iri iri doğra kavur, 2 yemek aşığı kıyma ekle kavur daha..sonra da ezilmiş patatesleri ekle.. karabiber, kırmızı biber ekliyosun bukadar.. isterse renk versin diye kıymayla birlikte tatlı kaşığının ucuyla salça ekle :))
Günaydınn herkesee...Ben işyerindeyim
ayyyy ne dicem bu arada aaaa kuzenimin eşi 6-7 haftalık hamileymiş hemi de ikizzzzzzz.
Allahımm bana da verr inşşş
zuzummm geçmiş olsun, kurtulursun inşallah biran önce bu dertten. Kızlar bütün yolları söylemişler zaten. Ne güzeliz biz yaaa, maşallah
günaydın kızlar
gece çok feci bi ağrı ile uyandım karnım midem şişmiş kalbime kadar vuruyor ağrısı ordanda sırtıma vuruyor ölüyorum sandım. çiğ köfte(etsiz) yemiştim üzerinede aşure yedim biri bulgur biri buğday şişirdi beni. Gaz var gibi ama yok sodada bitmiş. Biraz limon suyunu içirdi eşim. Hafifledi ağrım sonra yattım. Ama kabus gibiydi.
bunu denemek lazım. şekil itibariyle nasıl duruyor tabağa koyunca kaşığın sırtıyla düzeltiyomusun ?
bende şeklini merak edioum :44:bunu denemek lazım. şekil itibariyle nasıl duruyor tabağa koyunca kaşığın sırtıyla düzeltiyomusun ?
ay canım yaa sabah sabah ne kötü oluodur daha çok dikkat et yediklerineşimdi istifra ettim de rahatladım sanki. benim çok erken başladı galiba ya. gerçi luxxordada var. allahtan yemeklerle aram iyi. inş. kötü olmaz
mantar yemio eşimmantarlı tavuklusunu da yapabilirsin mesela, ben sucuklu yumurta denemedim hiç, güveçle uğraşamam ona
biz böyle yapıyoruz, soğanları iri iri doğra kavur, 2 yemek aşığı kıyma ekle kavur daha..sonra da ezilmiş patatesleri ekle.. karabiber, kırmızı biber ekliyosun bukadar.. isterse renk versin diye kıymayla birlikte tatlı kaşığının ucuyla salça ekle :))
siz şimdi çalışmalar yapıosunuz yani amacına ulaştın yarenim tebriklerkuzum benimki de böyle diyordu, geçen ay bir kerelik oldubaktı ki tutmadı, bu ay korunmayı bıraktık. yoksa ben de ikna edemezdim, eminim iyi ki geçen ay vermişim gazı sen de öyle yap canım, tutarsa ne ala, tutmazsa da bakkkk gördün müüüü dersin, benim gibi
canım sana da bol şans dilioum ikna seanslarında umarım uzun sürmezbakalım işte damardan giriyorum yavaş yavaş
Günaydın canım
tepkiler nasıl? bişey diyen oldumu?
Günaydın Kızlar
gece çok feci bi ağrı ile uyandım karnım midem şişmiş kalbime kadar vuruyor ağrısı ordanda sırtıma vuruyor ölüyorum sandım. çiğ köfte(etsiz) yemiştim üzerinede aşure yedim biri bulgur biri buğday şişirdi beni. gaz var gibi ama yok sodada bitmiş. biraz limon suyunu içirdi eşim. hafifledi ağrım sonra yattım. ama kabus gibiydi.
gönlüne göre olur inşallah...
sağol canım,çıkamadım wc ye amakötü hissetmiyorum kendimi
geçmiş olsun canım
bi kaşık yada spatulayla düzleştir canım, arzuya göre ketçap mayonez yada sade yiyebilirsin
acılı ketçapla çok severim ben :)
Yok canım kimse bişe demedi aksine bana albeni çikolata almışlar hoşgeldin hediyesiçok mutlu oldum, sevindi herkes ama yılbaşında belli olacak dedim gidip gitmeyeceğim hayılısı olsun senin adına burası da senin yerin gibi dediler.
hayırlısı olsun zaman neyi gösterecek bakıp göreceğiz Elfi:106:
geçmiş olsun cnm
geçmiş olsun cnm kuru kayısı yedikten sonra üstüne ılık su içtinmi ii geliyor.
günaydın kızlar
ben çok fena üşütmüşüm kendimi işlerde çok yoğun her yerim dökülüyor resmen. 1000mg antibiyotik kullanıyorumsabah akşam 4 gündür banamısın demiyor. nasıl üşütüysem.
Yok canım kimse bişe demedi aksine bana albeni çikolata almışlar hoşgeldin hediyesiçok mutlu oldum, sevindi herkes ama yılbaşında belli olacak dedim gidip gitmeyeceğim hayılısı olsun senin adına burası da senin yerin gibi dediler.
hayırlısı olsun zaman neyi gösterecek bakıp göreceğiz Elfi:106:
Günaydınn herkesee...Ben işyerindeyim
Canım senin için hayırlısı hangi ise o olsun inşallah...
Zuzu 3 ay oldu gireliözge nezamndır orda çalışıyosun, çok hoş
Sağol canım evet öyle.hakkında hayırlısı olsun cnm ama bir yeri garantilemeden diğer yere geçme cnm çok pişman olabilirsin. ii yapmışsın çıkmamakla
sen en iyisini yaptın canım yılbasına kadar bekle bakalım inş durum ii hbrle sonuçlanır.
hem bu esnada biraz daha para alırsın yada diğer taraftan ii hbr gelmezse can sıkıntısıyla evde oturmazsın
bu işyerindekilerde belki biraz değişim gösterebilirler :26:
Dün dilekten kıskandım ,bugün elbise giydim tayt ve çizmemlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?