Ama ne gibi bi değişim gösterebilirler anlamadım ben :26:
canım öyle şekli şemali pek olmuyor ki, patates püresi kavurması yani :26: biz direk tavadan yeriz (melemeni felan da tavadan severiz biz) :26:bunu denemek lazım. şekil itibariyle nasıl duruyor tabağa koyunca kaşığın sırtıyla düzeltiyomusun ?
Günaydınn herkesee...Ben işyerindeyim
kız öyle resimlik bişe değil ki bu :44: şekli normal bildiğin patates püresinin kavrulmuş hali yani :))bende şeklini merak edioum :44:
şu patatesin resmini çekip koysan bigün yapınca :26:
çok geçmiş olsun canımben çok fena üşütmüşüm kendimi işlerde çok yoğun her yerim dökülüyor resmen. 1000mg antibiyotik kullanıyorumsabah akşam 4 gündür banamısın demiyor. nasıl üşütüysem.
:ıslıkçalansmiley:Dün dilekten kıskandım ,bugün elbise giydim tayt ve çizmemlen
özge nezamndır orda çalışıyosun, çok hoş
Neysem ben gidiyorum işlerim çoğaldı ,bysss
Sanmıyorum canım cumartesileri konusunda belki bu pazarda çalışıcam ben pzt. gitmedim diyegitmeni istemezlerse belki cmtsileri daha esnek davranırlar akşamları iş durumuna göre falan çıkarırlar
yapmazlar mı yani bu tip şeyler :26:
burda
Nek nerdee??
burda
pazar günü izin kullan?
tolerans tanısınlar, evli bir bayansın sonuçta..
Günaydın Kızlar
gece çok feci bi ağrı ile uyandım karnım midem şişmiş kalbime kadar vuruyor ağrısı ordanda sırtıma vuruyor ölüyorum sandım. çiğ köfte(etsiz) yemiştim üzerinede aşure yedim biri bulgur biri buğday şişirdi beni. gaz var gibi ama yok sodada bitmiş. biraz limon suyunu içirdi eşim. hafifledi ağrım sonra yattım. ama kabus gibiydi.
sinir oldum şimdi :105: hem cumartesi bile 7 ye kadar çalıştırıyolar
Hoşgeldin bebeyim..
İşyerinin kuralları böyle nekim burda bir evli bayan daha var oda h.içi kullandığında haftasonu geliyor. Bende istiyorum izin kullanmayı ama nasıl :26:
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et yediklerine mideni çok karıştırmamaya çalış gz mahvediyo insanı
sinir oldum şimdi :105: hem cumartesi bile 7 ye kadar çalıştırıyolar
inş hastane işi olur
kız öyle resimlik bişe değil ki bu :44: şekli normal bildiğin patates püresinin kavrulmuş hali yani :))
yaa püre gibi diil işte
ben yaptım olmadı ne kadar ezilio pattis ona bakcam alishia elma dilimi dio
şu ezici varya onunla yapıoum ama sanırım o kadar çok ezmemeliyim :26:
Sanmıyorum canım cumartesileri konusunda belki bu pazarda çalışıcam ben pzt. gitmedim diye
demetciğim sanada çok geçmiş olsun canım
çok ezmiyorum ben, yanisi benim pattislerim orta boyduyaa püre gibi diil işte
ben yaptım olmadı ne kadar ezilio pattis ona bakcam alishia elma dilimi dio
şu ezici varya onunla yapıoum ama sanırım o kadar çok ezmemeliyim :26:
kuzu ,ben sana yapım aşamasını falan fotolayıp eklicem, sözz
:122: Saol canım
çok ii olur valla
peynirli makarna:13: Bugün yapmıyım da , yarın falan yaparım, daha geçen yaptım ya ,az geçsin üstünden
Ve kızlar ben pazar günü kabak yaptıydım, e dün ablamdaydık.. Bugüne kaldı kabak, napsam yanına
peynirli makarnaşahsen ben bu akşam peynirli makarna yapıcam, dünkü güveçten var azcık, bir de mercimek çorbası yaparım belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?