2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bunu denemek lazım. şekil itibariyle nasıl duruyor tabağa koyunca kaşığın sırtıyla düzeltiyomusun ?
canım öyle şekli şemali pek olmuyor ki, patates püresi kavurması yani :26: biz direk tavadan yeriz (melemeni felan da tavadan severiz biz) :26:
Günaydınn herkesee... Ben işyerindeyim
afferim sana
bende şeklini merak edioum :44:
şu patatesin resmini çekip koysan bigün yapınca :26:
kız öyle resimlik bişe değil ki bu :44: şekli normal bildiğin patates püresinin kavrulmuş hali yani :))

ben çok fena üşütmüşüm kendimi işlerde çok yoğun her yerim dökülüyor resmen. 1000mg antibiyotik kullanıyorumsabah akşam 4 gündür banamısın demiyor. nasıl üşütüysem.
çok geçmiş olsun canım

Dün dilekten kıskandım ,bugün elbise giydim tayt ve çizmemlen

özge nezamndır orda çalışıyosun, çok hoş

Neysem ben gidiyorum işlerim çoğaldı ,bysss
:ıslıkçalansmiley:

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et yediklerine mideni çok karıştırmamaya çalış gz mahvediyo insanı

günaydın kızlar

ben uyanamadım ilk saate geç kaldım dedim rahat rahat kahvaltımı yapım bari

demetciğim sanada çok geçmiş olsun canım

Hoşgeldin bebeyim..
İşyerinin kuralları böyle nekim burda bir evli bayan daha var oda h.içi kullandığında haftasonu geliyor. Bende istiyorum izin kullanmayı ama nasıl :26:
sinir oldum şimdi :105: hem cumartesi bile 7 ye kadar çalıştırıyolar
inş hastane işi olur

kız öyle resimlik bişe değil ki bu :44: şekli normal bildiğin patates püresinin kavrulmuş hali yani :))

yaa püre gibi diil işte
ben yaptım olmadı ne kadar ezilio pattis ona bakcam alishia elma dilimi dio
şu ezici varya onunla yapıoum ama sanırım o kadar çok ezmemeliyim :26:

yaa püre gibi diil işte

kuzu ,ben sana yapım aşamasını falan fotolayıp eklicem, sözz

yaa püre gibi diil işte
çok ezmiyorum ben, yanisi benim pattislerim orta boydu
öyle soydum, azcık soğuttum, elimle ezdim hatta sıktım attım tavaya :101:

:13: Bugün yapmıyım da , yarın falan yaparım, daha geçen yaptım ya ,az geçsin üstünden

Ve kızlar ben pazar günü kabak yaptıydım, e dün ablamdaydık.. Bugüne kaldı kabak, napsam yanına
peynirli makarna şahsen ben bu akşam peynirli makarna yapıcam, dünkü güveçten var azcık, bir de mercimek çorbası yaparım belkim

peynirli makarna şahsen ben bu akşam peynirli makarna yapıcam, dünkü güveçten var azcık, bir de mercimek çorbası yaparım belkim

aaa, o değil de fırında makarna yapsammm Bikere yapmıştım benimde eşiminde çok hoşuna gitmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…