dogadan formun kayisili cayi vardi sanirsam
kayisi ve incir ye onlarda iyi geliyor.
yemek derdim yok diye seviniyodum, ablam aradı geç kalabilirmiş, sen eniştenden al anahtarı ( işyeri bana yakın) ,git eve pilavla çorba yap dedi, geç kalırsam eğer diye :26:
Sana kaldı yine desene :))
ikisinden de al zuzum, çay azcık geç etki ediyo ama.. bu gün içseydin akşama çıkartırdınKarnım taş gibi yaa( öğlen azcık çıkabildim wc ye, genede geçmedi..ağrıyo sankim taş oturtmuşlar mideme
Içimdeki kötülüklerden kurtulmam lazım
Yaa hani danone gibi olan şeyler vardıya neydi adı, aktivya mı ne, alsam işe yararmı
Aktivia bağırsak sorunlarını çözüyor canım ben almıştım bi keresinde tadı da güzel ye dene bakkal varsa etrafında iyi gelir fazla yeme amaKarnım taş gibi yaa( öğlen azcık çıkabildim wc ye, genede geçmedi..ağrıyo sankim taş oturtmuşlar mideme
Içimdeki kötülüklerden kurtulmam lazım
Yaa hani danone gibi olan şeyler vardıya neydi adı, aktivya mı ne, alsam işe yararmı
ikisinden de al zuzum, çay azcık geç etki ediyo ama.. bu gün içseydin akşama çıkartırdın
şimdi içsen sabaha gelir sanırsam
bize küçükken anneannem 2 kaşık z. yağı içirirdi hemen yapardık
zuzucum acaba gaz şişkinliği mi canım? Eğer öyleyse biraz kimyon kaynatıp içsen faydalı olabilir.
Aktivia bağırsak sorunlarını çözüyor canım ben almıştım bi keresinde tadı da güzel ye dene bakkal varsa etrafında iyi gelir fazla yeme ama
.
zuzu sıcak su torbası da iyi gelir şişkinliğe. bi de evet o activa'lar da baya fayda ediyor :)))
kıymaya gerek yokmuş canım yaa yetmez mi taze fasulye ve patates kavurma :))
Aktivia bağırsak sorunlarını çözüyor canım ben almıştım bi keresinde tadı da güzel ye dene bakkal varsa etrafında iyi gelir fazla yeme ama
....
Ben evi toparladım yeşil fasuye yaptım, 1 tane patates haşlayıp kavurdum soğan salçayla. Esra erol'u izliyorum
Birde kıyma çıkarmıştım dondurucudan çözüldü şimdi onu ne yapsam acaba bu yemeklerin yanına?
Siz ne yemek yapıcaksınız bakim.
....
Ben evi toparladım yeşil fasuye yaptım, 1 tane patates haşlayıp kavurdum soğan salçayla. Esra erol'u izliyorum
Birde kıyma çıkarmıştım dondurucudan çözüldü şimdi onu ne yapsam acaba bu yemeklerin yanına?
Siz ne yemek yapıcaksınız bakim.
ben patlıcan, sarımsak, biber, domates, kuşbaşı et koyup minik güveç tencereme fırına atıcam..
yanına da pilav, salatao da 2 saatte pişer artıkın
ben patlıcan, sarımsak, biber, domates, kuşbaşı et koyup minik güveç tencereme fırına atıcam..
yanına da pilav, salatao da 2 saatte pişer artıkın
ben 2 haftadır mutfağa giremediğimden yemek yapmayı bıraktım kocam kendi halinde yazık ne yiyo ne içiyo bilmiombuzdolabı bile kokuyo bana
zuzu sıcak su torbası da iyi gelir şişkinliğe. bi de evet o activa'lar da baya fayda ediyor :)))
ben de evime geldm duşumu aldım yemeğimi yedim beyazları attım makineye ama azmış, bi iki gün daha beklesin biriksin diye çalıştırmadım :)))
şimdi de eşimin yastığını söktüm içinii didiklemeye çalışıom. :)))
ÖZge benim haaaala kuru-pilavım vardı onu ısıtıp yedim. eşim de geç gelecek. aç gelirse ona da hazır patateslerden kızartıveririm
canım yaaa.....
ne yiyip ne içiosun yemekler de kokuo mu inş. geçer en kısa zamanda :26::26:
bende yastıklarımı döktüm canım şiltesini yıkamıştım kurudu şimdi içini didikliyorum 3.yü yapıyorum bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?