2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dogadan formun kayisili cayi vardi sanirsam

kayisi ve incir ye onlarda iyi geliyor.

kayısı incir ve kuru meyveler yiyemiyorum :26:

Hiç böle olmazdım, o mide yanmasından sonra oldu, hazmedemiyorum yediklerimi dünden beri

doğadan çaymı yoksa o aktivya mı nedir o mu daha etkili olur acaba :44:

Bide hastalancam, cuma günüm, onunda etkisi var davul gibi

yemek derdim yok diye seviniyodum, ablam aradı geç kalabilirmiş, sen eniştenden al anahtarı ( işyeri bana yakın) ,git eve pilavla çorba yap dedi, geç kalırsam eğer diye :26:

ne çok şey yazmızşınız kıssanca bitirdim ben de accık uyuyunca kendime geldim. Biraz ders de çalışmayı planlıyordum bugün ama ordan kalkıp şuraya devrilmekten bakamadım İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar

ikisinden de al zuzum, çay azcık geç etki ediyo ama.. bu gün içseydin akşama çıkartırdın
şimdi içsen sabaha gelir sanırsam
bize küçükken anneannem 2 kaşık z. yağı içirirdi hemen yapardık

zuzucum acaba gaz şişkinliği mi canım? Eğer öyleyse biraz kimyon kaynatıp içsen faydalı olabilir.

Aktivia bağırsak sorunlarını çözüyor canım ben almıştım bi keresinde tadı da güzel ye dene bakkal varsa etrafında iyi gelir fazla yeme ama
....
Ben evi toparladım yeşil fasuye yaptım, 1 tane patates haşlayıp kavurdum soğan salçayla. Esra erol'u izliyorum
Birde kıyma çıkarmıştım dondurucudan çözüldü şimdi onu ne yapsam acaba bu yemeklerin yanına?
Siz ne yemek yapıcaksınız bakim.

zuzu sıcak su torbası da iyi gelir şişkinliğe. bi de evet o activa'lar da baya fayda ediyor :)))

ben de evime geldm duşumu aldım yemeğimi yedim beyazları attım makineye ama azmış, bi iki gün daha beklesin biriksin diye çalıştırmadım :)))

şimdi de eşimin yastığını söktüm içinii didiklemeye çalışıom. :)))

ÖZge benim haaaala kuru-pilavım vardı onu ısıtıp yedim. eşim de geç gelecek. aç gelirse ona da hazır patateslerden kızartıveririm

Son düzenleme:

zuzucum acaba gaz şişkinliği mi canım? Eğer öyleyse biraz kimyon kaynatıp içsen faydalı olabilir.

Aktivia bağırsak sorunlarını çözüyor canım ben almıştım bi keresinde tadı da güzel ye dene bakkal varsa etrafında iyi gelir fazla yeme ama
.

zuzu sıcak su torbası da iyi gelir şişkinliğe. bi de evet o activa'lar da baya fayda ediyor :)))

haydi kızlar elele

ay valla alayım o akt. lerden, fayda etmezse kimyonu denerim

kıymaya gerek yokmuş canım yaa yetmez mi taze fasulye ve patates kavurma :))

ben patlıcan, sarımsak, biber, domates, kuşbaşı et koyup minik güveç tencereme fırına atıcam..
yanına da pilav, salata o da 2 saatte pişer artıkın

ben kırmızı mercimek çorbası yaptım
bol patetesli havuçlu soğan ve sarımsaklı et haşlaması yaptım düdüklüde.
her zamanki gibi havuç salatamı hazırladım koca bir saklama kasesine.

böyle işte acıktım da ama 10da anca yerim eşimi beklicem
çamaşır yıkarım dün çarşaflarımı değişmiştim elbiseleride yıkayım zaten vakit geçio

bende istiyorum

güveçim yok benim yaaa, söledim eşime halen alcak ....

güveçte başka ne yapabiliriz benimde var küçük güveçlerim sucuklu yumurta falan oluo ama
başka yemek türü :44:

ben 2 haftadır mutfağa giremediğimden yemek yapmayı bıraktım kocam kendi halinde yazık ne yiyo ne içiyo bilmiombuzdolabı bile kokuyo bana

bende yastıklarımı döktüm canım şiltesini yıkamıştım kurudu şimdi içini didikliyorum 3.yü yapıyorum bitecek

canım yaaa.....
ne yiyip ne içiosun yemekler de kokuo mu inş. geçer en kısa zamanda :26::26:

valla alishiacım galeta olsun ekmek peynir olsun, çubuk kraker, yoğurt-ekmek, portakal, leblebi... Yiyebildikleri bunlar uzun süredir farklı bir şey yiyemiyorum yemek filan yiyemiyorum zaten

bende yastıklarımı döktüm canım şiltesini yıkamıştım kurudu şimdi içini didikliyorum 3.yü yapıyorum bitecek

çok sıkıcıymış ama be canımmm :)) walla bi de kocişin yastığı baya devasa ve taş gibi bildiğiniz, bi de pamuk, o yüzden baya bi şey çıkıo içindennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…