2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

özge ya bu arada yanlışhatırlamıyorum dimi sendin y.odan yanmıştı. tamamen hallettiniz mi o işi artık yapılcak bişi var mı?

kıymayla karnıyarık- patates oturtma-kıymalı börek-ssyete mantısı vs yapabilirsin yarına

Son düzenleme:
Evet bendim canım unutmamışsın Hallettik yeni eşyalar alındı.
Saydıklarının hiçbirini gözüm kesmedi ki.:26: Kolay bişeler olsa iyiydi.

Evet bendim canım unutmamışsın Hallettik yeni eşyalar alındı.
Saydıklarının hiçbirini gözüm kesmedi ki.:26: Kolay bişeler olsa iyiydi.

geçmiş olsun tekrar

bi yumurta kır gitsin o zaman üstüne

aaslında ben de bi kıyma çıkarsam da köfte yapsam yarın, ne zamandır yapmıyorum

Son düzenleme:
çok sıkıcıymış ama be canımmm :)) walla bi de kocişin yastığı baya devasa ve taş gibi bildiğiniz, bi de pamuk, o yüzden baya bi şey çıkıo içindennnnnn

evet fazlası sıkıcı ama stres atmak için iyi benim hoşuma gidiyor yün zor oluyo elyaf kolay

Özge kıymayı kavur yağda. birazda salça at. yarında makarna haşlarsın haşlanan makarnayı kıymalı harca karıştır al sana kıymalı makarna

ben bugün için kereviz yaptım dünden. biraz etimde var

şu patates kavurması tarifini verirmisiniz kızlar

ben patatesi haşlayıp doğrayıp yağda soğan sarımsak kavurup salça ekleyip patatesleride ilave ediyorum ama siz ezmekten bahsediyorsunuz bide öyle deniyeyim

annem de kavurmasını öle yapar salçasız ama. elma dilim doğrar patatesleri, iri iri de soğan doğrar kavurur üff canım çekti elfi yaa birazdan acıkınca yapayım :)))

ayyyy ne dicem bu arada aaaa kuzenimin eşi 6-7 haftalık hamileymiş hemi de ikizzzzzzz.
Allahımm bana da verr inşşş

Son düzenleme:

canım önce patatesleri haşlıyorsun sonra eziyorsun topak topak olmayacak şekilde sonra 1 tavaye yağı ve küp küp doğradığın soğanı koyup kavuruyorsun soğan kavrulunca salçayı atıp kavuruyorsun en son patatesleri de atıp karıştıryorsun tuz karabiber atıyorsun biz hep böyle yaparız...

selam kızlarrr... bugün beni işten eşim aldı beraber markete gittik, eve gelip tost yaptık yedik. şimdi çıktı arkadaşının yanında biraz işi var. ben de hemen size bakayım dedim.

elfişşş avatar ve çizelge çok tatlı olmuş canım

Adaşımmm gel sen şu kocanı kandır beraber başlayalım bebiş çalışmalarına senin eşin de benim ki gibi canım, onlara bırakırsak kolay kolay cesaret edemeyecekler

zuzummm geçmiş olsun, kurtulursun inşallah biran önce bu dertten. kızlar bütün yolları söylemişler zaten. ne güzeliz biz yaaa, maşallah

ohhh süper cnmm

yok bee bizimki niyetli diil gibi, bakamam k ben çocuğa diyor. bu araar pek sıklaştı randevular da, bebiş yapalım mıııı falan diyor kapıveriyor beni üçkağıtçı :)))) dün son korunma şeysimizi de kullandık evde başka kalmadı, artık kaçarın yok diyorum bebiş şart

bunun bitmesi bizim için bir işaret de adaşım benimki de daha erken, bakamam, işim çok yoğun yanınızda olamam, ben sana daha doymadım vs. vs. bir sürü şey söyledi. ama geçen ay reglim gecikince falan fark etmiş benden daha çok heveslendiğini sizin de öyle bir durum olsa belki o da heveslenir ya. hatta eşimin arkadaşları arabayı değiştirdiğimizden beri tatlısını istiyorlardı, eşim bugün alıp dağıtmış, diyor ki "inşallah yakında bebişimiz için dağıtcam dedim bizimkilere" inşallah kocacıııım dedim ben de hemen.

sanki çocuğa onlar bakacaklar da, tırsıyorlar bu kadar. hemen hemen bütün yükü bizde olacak, onlar akşam geldiğinde öpüp koklayacaklar. ah bu erkekler...

vay vay vayyyy iyi haber bu
ben de diyorum ki sanki bikaç sene geçse aradan kendini hazır hissedicek misin ki? neye göre belirleniyor bu kendini hazır hissetme olayı acaba bu erkeklerde hadi biz desek neyse, sonuçta en çok yük bizde hamilelikten doğuma büyütmeye kadar. Aman allaşkına kaale almıom ben onuu bi gün fena sıkıştırıcam mecbur yapıcak. hı bi de sanki ilk yapışımızda olcak? Ya olmazsa diyorum bazen ona da şimdiden deneyelim işte diyorum, bakalım işte damardan giriyorum yavaş yavaş

Son düzenleme:

kuzum benimki de böyle diyordu, geçen ay bir kerelik oldu baktı ki tutmadı, bu ay korunmayı bıraktık. yoksa ben de ikna edemezdim, eminim iyi ki geçen ay vermişim gazı sen de öyle yap canım, tutarsa ne ala, tutmazsa da bakkkk gördün müüüü dersin, benim gibi

Günaydın Kızlar

gece çok feci bi ağrı ile uyandım karnım midem şişmiş kalbime kadar vuruyor ağrısı ordanda sırtıma vuruyor ölüyorum sandım. çiğ köfte(etsiz) yemiştim üzerinede aşure yedim biri bulgur biri buğday şişirdi beni. gaz var gibi ama yok sodada bitmiş. biraz limon suyunu içirdi eşim. hafifledi ağrım sonra yattım. ama kabus gibiydi.

bende istiyorum

güveçim yok benim yaaa, söledim eşime halen alcak ....
kıyamam (

güveçte başka ne yapabiliriz benimde var küçük güveçlerim sucuklu yumurta falan oluo ama
başka yemek türü :44:
mantarlı tavuklusunu da yapabilirsin mesela, ben sucuklu yumurta denemedim hiç, güveçle uğraşamam ona

biz böyle yapıyoruz, soğanları iri iri doğra kavur, 2 yemek aşığı kıyma ekle kavur daha..sonra da ezilmiş patatesleri ekle.. karabiber, kırmızı biber ekliyosun bukadar.. isterse renk versin diye kıymayla birlikte tatlı kaşığının ucuyla salça ekle :))

ayyyy ne dicem bu arada aaaa kuzenimin eşi 6-7 haftalık hamileymiş hemi de ikizzzzzzz.
Allahımm bana da verr inşşş
bana daaaa, inşallahhh

Günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…