Evet bendim canım unutmamışsınözge ya bu arada yanlışhatırlamıyorum dimi sendin y.odan yanmıştı. tamamen hallettiniz mi o işi artık yapılcak bişi var mı?
kıymayla karnıyarık- patates oturtma-kıymalı börek-ssyete mantısı vs yapabilirsin yarına
Evet bendim canım unutmamışsınHallettik yeni eşyalar alındı.
Saydıklarının hiçbirini gözüm kesmedi ki.:26: Kolay bişeler olsa iyiydi.
çok sıkıcıymış ama be canımmm :)) walla bi de kocişin yastığı baya devasa ve taş gibi bildiğiniz, bi de pamuk, o yüzden baya bi şey çıkıo içindennnnnn
evet fazlası sıkıcı ama stres atmak için iyi benim hoşuma gidiyor yün zor oluyo elyaf kolay
geçmiş olsun tekrar
bi yumurta kır gitsin o zaman üstüne
aaslında ben de bi kıyma çıkarsam da köfte yapsam yarın, ne zamandır yapmıyorum
ben bugün için kereviz yaptım dünden. biraz etimde var
şu patates kavurması tarifini verirmisiniz kızlar
ben patatesi haşlayıp doğrayıp yağda soğan sarımsak kavurup salça ekleyip patatesleride ilave ediyorum ama siz ezmekten bahsediyorsunuz bide öyle deniyeyim
ben bugün için kereviz yaptım dünden. biraz etimde var
ben patatesi haşlayıp doğrayıp yağda soğan sarımsak kavurup salça ekleyip patatesleride ilave ediyorum ama siz ezmekten bahsediyorsunuz bide öyle deniyeyim
selam kızlarrr... bugün beni işten eşim aldıberaber markete gittik, eve gelip tost yaptık yedik. şimdi çıktı arkadaşının yanında biraz işi var. ben de hemen size bakayım dedim.
elfişşş avatar ve çizelge çok tatlı olmuş canım
Adaşımmm gel sen şu kocanı kandır beraber başlayalım bebiş çalışmalarınasenin eşin de benim ki gibi canım, onlara bırakırsak kolay kolay cesaret edemeyecekler
zuzummm geçmiş olsun, kurtulursun inşallah biran önce bu dertten. kızlar bütün yolları söylemişler zaten. ne güzeliz biz yaaa, maşallah
ohhh süper cnmm
yok bee bizimki niyetli diil gibi, bakamam k ben çocuğa diyor. bu araar pek sıklaştı randevular da, bebiş yapalım mıııı falan diyor kapıveriyor beni üçkağıtçı :)))) dün son korunma şeysimizi de kullandık evde başka kalmadı, artık kaçarın yok diyorum bebiş şart
vay vay vayyyy iyi haber bubunun bitmesi bizim için bir işaret de adaşım benimki de daha erken, bakamam, işim çok yoğun yanınızda olamam, ben sana daha doymadım vs. vs. bir sürü şey söyledi. ama geçen ay reglim gecikince falan fark etmiş benden daha çok heveslendiğini sizin de öyle bir durum olsa belki o da heveslenir ya. hatta eşimin arkadaşları arabayı değiştirdiğimizden beri tatlısını istiyorlardı, eşim bugün alıp dağıtmış, diyor ki "inşallah yakında bebişimiz için dağıtcam dedim bizimkilere":9: inşallah kocacıııım dedim ben de hemen.
sanki çocuğa onlar bakacaklar da, tırsıyorlar bu kadar. hemen hemen bütün yükü bizde olacak, onlar akşam geldiğinde öpüp koklayacaklar. ah bu erkekler...
vay vay vayyyy iyi haber bu
ben de diyorum ki sanki bikaç sene geçse aradan kendini hazır hissedicek misin ki? neye göre belirleniyor bu kendini hazır hissetme olayı acaba bu erkeklerdehadi biz desek neyse, sonuçta en çok yük bizde hamilelikten doğuma büyütmeye kadar. Aman allaşkına kaale almıom ben onuu bi gün fena sıkıştırıcam mecbur yapıcak. hı bi de sanki ilk yapışımızda olcak? Ya olmazsa diyorum bazen ona da şimdiden deneyelim işte diyorum, bakalım işte damardan giriyorum yavaş yavaş
kıyamambende istiyorum
güveçim yok benim yaaa, söledim eşime halen alcak ....
mantarlı tavuklusunu da yapabilirsin mesela, ben sucuklu yumurta denemedim hiç, güveçle uğraşamam onagüveçte başka ne yapabiliriz benimde var küçük güveçlerim sucuklu yumurta falan oluo ama
başka yemek türü :44:
biz böyle yapıyoruz, soğanları iri iri doğra kavur, 2 yemek aşığı kıyma ekle kavur daha..sonra da ezilmiş patatesleri ekle.. karabiber, kırmızı biber ekliyosun bukadar.. isterse renk versin diye kıymayla birlikte tatlı kaşığının ucuyla salça ekle :))ben bugün için kereviz yaptım dünden. biraz etimde var
bana daaaa, inşallahhhayyyy ne dicem bu arada aaaa kuzenimin eşi 6-7 haftalık hamileymiş hemi de ikizzzzzzz.
Allahımm bana da verr inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?