2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa püre gibi diil işte
ben yaptım olmadı ne kadar ezilio pattis ona bakcam alishia elma dilimi dio
şu ezici varya onunla yapıoum ama sanırım o kadar çok ezmemeliyim :26:

selam herkeseee

dilekcim ben ezme yapmıyorum normal elma dilim doğrayıp kavuruorum nekin dediğiyle benimki farklı.
bu arada dün 3 küçük patates ve bi soğanla yaptım. biraaz yedim ayyyy kesmedi sonra hepsini bitirdimmmm

ben de yeni avatar bakmaya gidiyoreeeee :)))

soğanıdı iice kavuruosun dimi pespembe oluo
bu arada avatar linklerini istioum ben bi türlü bulamıoum yaa
şık seksi şirin bol renkli çok şey mi istedim :26:

selam kızlar. sabahtan beri netimiz yoktu, ancak girebildim. öpüyorum herkesi

Bende öptümmm, işler yoğunmu....çok özlediydin sen dimmi

sorma canım sorma, çok özlediydim de 2 günde geçti özlemim. dün gelir gelmez patron 3 kişi için işten çıkartma yazısı çıkarttırdı bana. söylediğine göre bugün konuşacakmış o 3 kişiyle, bakalım ne olacak durumlar. 14 günde geçen stresim 2 günde yeniden aynı seviyeye geldi yani

soğanıdı iice kavuruosun dimi pespembe oluo
bu arada avatar linklerini istioum ben bi türlü bulamıoum yaa
şık seksi şirin bol renkli çok şey mi istedim :26:

dilekk bu oklar da çok şirin beğendim bennn

öğle yemeğimi yiom topkek kahve tutku üçlüsü :))

cnm ben şöyle yapıom onu: önce yağda patatesleri kavuruorum biraz soğanları biraz daha sonra atıyorum bu arada soğanları da elma dilim gibi doğruyorum ne denir ki o doğrama şekline :)) soğanlar da hafif diri diri kalıyor. üstüne de biraz pul-kara biber mmmmmm

dünden kıyma çıkardım ben de köfte yapıyım diyorum, ya hatta nekin meşhuuuur hasanpaşasını denemedim ben hiç, onu mu yapsam ay nasıldı ki ((((

eeeeehhhhhh yeter artık ya başlıcam senin patronuna da yaaaaaaaa yarenn. manyak mıdır nedir adam her hafta nerdeyse yazı yazdırıyor adam, her şeyi lafta uyuzzzzzz

Son düzenleme:

:26: Bellimi o 3 kişi

dünden kıyma çıkardım ben de köfte yapıyım diyorum, ya hatta nekin meşhuuuur hasanpaşasını denemedim ben hiç, onu mu yapsam ay nasıldı ki ((((

aaa, ya bende deneyim, hazır kıyma bolluğu varkene (kurban bayramından)

fotosunun altında yazabilir , bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…