selam kızlar ben geldim yoğun bir gündü üstümde acayip bir lektrik var neye dokunsam çat çat çarpıyorum. Hele öğleden sonra bir müh geldi cihazımla ilgili bir sorunu çözümlemek için. Adamla tokalaşırken onu da çarptım resmen zıpladı utandım yaa
demet, Ayşecikler, nek, arzu.....
benim face yok
ii akşamlar kızlar
sen de açmıştın demieski kaderdaşımm
burayı bilio ama kabul etmez hayır ne çekilişi ne istiosan git al derdilekkk acaba eşine desen mi ki facebookta çekilişler yarışmalar oluo onlara katılıcam o yüzden açmak istiyorum diye izin vermez mi? gerçekten de katılırsın yaani onlara da
bi de burayı biliyor mu eşin? burdaki kızları eklicem desen??
gelirkende biizm pazarımız var meyve aldım geldim
sen de açmıştın demi
burayı bilio ama kabul etmez hayır ne çekilişi ne istiosan git al der
bide onun face vardı bende girip bakıodum ama sonra bişilere kızdım kapatılcak bu dedim ve hemen kapattı şimdi ben açcam diemem :18:
ohhh afiyet bal şeker olsunnmerhaba kızlar
ben geldim çok yoruldum bugün nüfus müdürlüğüne gittim adres kaydı için sonra digiturk almıştık onun 2.kutusunu iade etmemiz gerekiyormuş yarım saate yakın yürüdüm orası teslim almıyormuş kutuyu başka yer alıyomuş biraz söylendim geri döndüm kardeşimle alışveriş merkezine gittik bana yemek ısmarladı sonra sinirlendiğimde en çok yapmayı sevdiğim şeyi yaptım alışveriş merkezlerinde haribolar jelibon varya ondan aldım şekerli yiyince rahatladım gelirkende biizm pazarımız var meyve aldım geldim
sen de açmıştın demi
burayı bilio ama kabul etmez hayır ne çekilişi ne istiosan git al der
bide onun face vardı bende girip bakıodum ama sonra bişilere kızdım kapatılcak bu dedim ve hemen kapattı şimdi ben açcam diemem :18:
en son ne zaman meyve aldım acaba :44:
zaten vitaminsizlikten grip nezle oluoum sürekli
Enkicim, günü sonu güzelmiş olsun
Dilek, ben ayşenin dediği gibi yaptım :) yanisi hediyeler için açtırdım :)) şimdi foto ekliyorum ya arada, kızıyo..o yüzden çok fazla kullanmıyorum tekrar kapattırmasın diye
Bigün kardeşimin facesinden girip şu yarışlara bakim dedim, uyuz insan müsade etmedi( kardeşim) bende dudak sarkıttım falan, isyan çıkarttım ,ölece izin verdi açmama
ohhh afiyet bal şeker olsunn
anladım cnm doğru sen ona kapattırmışın şimdi sen açıcam diyince de olmaz ((
meyve ben severim aslında annemim evindeyken önümüzden meyve eksik olmazdı o zaman hep yerdim. şimdi gözümün önünde olmayınca, bi de eşim de çok yemezz, o yüzden ben de unutuom yemeyi. dün ben de nar portakal mandalina suyunu sıktım hem eşime hem kendime bari böyle vitaminini alalım dedim.
dilek iyşerine de görütebilirsin. ben bikaç elma koydum çekmeceme dün, aklıma geldikçe yicem, bugün bitanesini yedim mesela
bu arada akşam kimse kalmıo diodun bak 8 kişi varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?