2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

toprakla oyna biraz :))

dilekkk acaba eşine desen mi ki facebookta çekilişler yarışmalar oluo onlara katılıcam o yüzden açmak istiyorum diye izin vermez mi? gerçekten de katılırsın yaani onlara da

bi de burayı biliyor mu eşin? burdaki kızları eklicem desen??

eve geldim ben de bu arada

kızlar yaa öğleden sonra kimse kalmadı yaa
çoğunuzda birazdan çıkarsınız çok sıkılıoum ben yaa

merhaba kızlar

ben geldim çok yoruldum bugün nüfus müdürlüğüne gittim adres kaydı için sonra digiturk almıştık onun 2.kutusunu iade etmemiz gerekiyormuş yarım saate yakın yürüdüm orası teslim almıyormuş kutuyu başka yer alıyomuş biraz söylendim geri döndüm kardeşimle alışveriş merkezine gittik bana yemek ısmarladı sonra sinirlendiğimde en çok yapmayı sevdiğim şeyi yaptım alışveriş merkezlerinde haribolar jelibon varya ondan aldım şekerli yiyince rahatladım gelirkende biizm pazarımız var meyve aldım geldim

eski kaderdaşımm
sen de açmıştın demi
burayı bilio ama kabul etmez hayır ne çekilişi ne istiosan git al der
bide onun face vardı bende girip bakıodum ama sonra bişilere kızdım kapatılcak bu dedim ve hemen kapattı şimdi ben açcam diemem :18:

dilekcim bizde de öyle birşey olmuştu. ben de ikimizin hesabını da kapattım, ortak bir hesap açtım. 1 yılı aşkın bir süre tek hesap gittik, ki zaten eşimin nete girecek pek zamanı olmuyor. geçenlerde çok istedi ona ayrı hesap açtık, ama benim hesabımdan kendi adını sildirmiyor. sen de öyle birşey yapsan???

Enkicim, günü sonu güzelmiş olsun

Dilek, ben ayşenin dediği gibi yaptım :) yanisi hediyeler için açtırdım :)) şimdi foto ekliyorum ya arada, kızıyo..o yüzden çok fazla kullanmıyorum tekrar kapattırmasın diye

Bigün kardeşimin facesinden girip şu yarışlara bakim dedim, uyuz insan müsade etmedi( kardeşim) bende dudak sarkıttım falan, isyan çıkarttım ,ölece izin verdi açmama

ohhh afiyet bal şeker olsunn

anladım cnm doğru sen ona kapattırmışın şimdi sen açıcam diyince de olmaz ((

en son ne zaman meyve aldım acaba :44:
zaten vitaminsizlikten grip nezle oluoum sürekli

ohhh afiyet bal şeker olsunn

anladım cnm doğru sen ona kapattırmışın şimdi sen açıcam diyince de olmaz ((

dilekciğim ben meyveyi seviyorum yerim herzamn inanmazsın dün akşam 3 mandalina 1 portakal 2 elma 1 muz yedim eşim diyoki maşallah ama şükürler olsun gribe yakalanmıyorum fazla

evet canım güzel bitti iyi geldi kardeşim öle görünce abla ben iade ederim dedi sen gitme tamam dedim

sağol ayşeciğim

meyve ben severim aslında annemim evindeyken önümüzden meyve eksik olmazdı o zaman hep yerdim. şimdi gözümün önünde olmayınca, bi de eşim de çok yemezz, o yüzden ben de unutuom yemeyi. dün ben de nar portakal mandalina suyunu sıktım hem eşime hem kendime bari böyle vitaminini alalım dedim.

dilek iyşerine de görütebilirsin. ben bikaç elma koydum çekmeceme dün, aklıma geldikçe yicem, bugün bitanesini yedim mesela

bu arada akşam kimse kalmıo diodun bak 8 kişi varız

Son düzenleme:

bende evlenmeden önce annem getirirdi yerdik şimdi bizim kalkıp almak zorumuza gidiyor eşim de yemiyor meyve ama ben alışık olunca yiyorum ama sularını sıkmak zoruma gidiyor onun için meyve sıkacağı bile aldım süslü duruyor

Ay çok yoğun geçti daha bir sürü işim var bir an önce istiyor patron..

bende demet ile özgeyi ekledim benide kabul edin :)

ben yine iş başına... görüşürüz kızlarr

bizim de meyve hiç aklımıza gelmiyor ya, ama pazarda görünce alıyoruz yeriz diye geçtiğimiz pazar günü 4 nar, 3 portakal, 3 tane de kivi vardı. portakalların suyunu sıktım, kivileri soyup dilimledim, narları da tabağa tane tane ayıkladım. dedim "bugünü vitamin pazar'ı ilan ediyorum, bitecek bunların hepsi" bir çırpıda silinip süpürüldü hepsi. oysa yaklaşık 10 günden beri yenmeyi bekliyorlardı demek ki annem gibi hazırlamak gerekiyor, alışcaz sanırım zamanla annelik yapmaya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…