2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay Allahım yazdırıp yazdırıp napıyor o yazıları, deli mi ne yaa

dünden kıyma çıkardım ben de köfte yapıyım diyorum, ya hatta nekin meşhuuuur hasanpaşasını denemedim ben hiç, onu mu yapsam ay nasıldı ki ((((

:26: Bellimi o 3 kişi

aaa, ya bende deneyim, hazır kıyma bolluğu varkene (kurban bayramından)

fotosunun altında yazabilir , bi bakayım
evet fotonun altında tarif var, burda da facede de

senin manyak patron yine iş başında desene.

yarencim senin patron iş çıkarma kağıtlarının koleksiyonunu falanmı yapıyor. rutine bağlamış gibi hergün yazdırıyor

Son düzenleme:

:26: Bellimi o 3 kişi

aaa, ya bende deneyim, hazır kıyma bolluğu varkene (kurban bayramından)

fotosunun altında yazabilir , bi bakayım

ay Allahım yazdırıp yazdırıp napıyor o yazıları, deli mi ne yaa

evet fotonun altında tarif var, burda da facede de

senin manyak patron yine iş başında desene.

yarencim senin patron iş çıkarma kağıtlarının koleksiyonunu falanmı yapıyor. rutine bağlamış gibi hergün yazdırıyor

3 kişi henüz belli değil. benim sinirimi bozmak dışında birşey yapmıyor adam. bakalım bu sefer çıkartacak mı kimseyi? artık çıkartsa da rahatlasak, kurtulsak bu işkenceden ya çin işkencesi konusunda oskarlık adam benim patronum resmen 2 hafta beni sanki. ben yokken çıkart işte kimi çıkartacaksan. ama yok benim sinirlerimle uğraşıyor adam resmen.

kurtulmak istiyorum burdan artık. Kıbrıs'ının da, işinin dee.... hay Allahım...

selam kızlar ben geldim yoğun bir gündü üstümde acayip bir lektrik var neye dokunsam çat çat çarpıyorum. Hele öğleden sonra bir müh geldi cihazımla ilgili bir sorunu çözümlemek için. Adamla tokalaşırken onu da çarptım resmen zıpladı utandım yaa

baktım nek eklemiş hemmmen kaptım ben de

face den ben de ekledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…