ay Allahım yazdırıp yazdırıp napıyor o yazıları, deli mi ne yaasorma canım sorma, çok özlediydim de 2 günde geçti özlemim. dün gelir gelmez patron 3 kişi için işten çıkartma yazısı çıkarttırdı bana. söylediğine göre bugün konuşacakmış o 3 kişiyle, bakalım ne olacak durumlar. 14 günde geçen stresim 2 günde yeniden aynı seviyeye geldi yani
dünden kıyma çıkardım ben de köfte yapıyım diyorum, ya hatta nekin meşhuuuur hasanpaşasını denemedim ben hiç, onu mu yapsam ay nasıldı ki((((
evet fotonun altında tarif var, burda da facede de:26: Bellimi o 3 kişi
aaa, ya bende deneyim, hazır kıyma bolluğu varkene(kurban bayramından)
fotosunun altında yazabilir , bi bakayım
sorma canım sorma, çok özlediydim de 2 günde geçti özlemim. dün gelir gelmez patron 3 kişi için işten çıkartma yazısı çıkarttırdı bana. söylediğine göre bugün konuşacakmış o 3 kişiyle, bakalım ne olacak durumlar. 14 günde geçen stresim 2 günde yeniden aynı seviyeye geldi yani
arkadaşlar bir sakıncası yoksa bende facelerinizi alabilirmiyim?
özel mesajla gönderdimm :))arkadaşlar bir sakıncası yoksa bende facelerinizi alabilirmiyim?
istememişsin eklememişsin
Bende niye yokk
özel mesajla gönderdimm :))
özel mesajla gönderdimm :))
rica ederim canımmtşkler tatlım
Çabuk bana da msj at bakimm
rica ederim canımm
hemennnn
tşkler ayşecim ben seni bulasıya kadar sen beni buldun:))
dilekk bu oklar da çok şirin beğendim bennn
öğle yemeğimi yiom topkek kahve tutku üçlüsü :))
cnm ben şöyle yapıom onu: önce yağda patatesleri kavuruorum biraz soğanları biraz daha sonra atıyorum bu arada soğanları da elma dilim gibi doğruyorum ne denir ki o doğrama şekline :)) soğanlar da hafif diri diri kalıyor. üstüne de biraz pul-kara biber mmmmmm
dünden kıyma çıkardım ben de köfte yapıyım diyorum, ya hatta nekin meşhuuuur hasanpaşasını denemedim ben hiç, onu mu yapsam ay nasıldı ki((((
eeeeehhhhhh yeter artık ya başlıcam senin patronuna da yaaaaaaaa yarenn. manyak mıdır nedir adam her hafta nerdeyse yazı yazdırıyor adam, her şeyi lafta uyuzzzzzz
:26: Bellimi o 3 kişi
aaa, ya bende deneyim, hazır kıyma bolluğu varkene(kurban bayramından)
fotosunun altında yazabilir , bi bakayım
ay Allahım yazdırıp yazdırıp napıyor o yazıları, deli mi ne yaa
evet fotonun altında tarif var, burda da facede de
senin manyak patron yine iş başında desene.
yarencim senin patron iş çıkarma kağıtlarının koleksiyonunu falanmı yapıyor. rutine bağlamış gibi hergün yazdırıyor
arkadaşlar bir sakıncası yoksa bende facelerinizi alabilirmiyim?
Bende niye yokk
baktım nek eklemiş hemmmen kaptım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?