2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

maalesef kızlar ben eşimi bildiğim için ve kendim ona kapattırmak için nası çemkirdiğimi bildiğim için boşuna zorlamamalıyım.
neyse siz face gündemini bana aktarırsınız.
mesela bolun bebişi çok merak edioum özele mail atsanızda bi baksam

evet isyanımı duyup geldiniz hepiniz
işyerindeki arkadaşım o kadar çok elma getirio ki ve patronum da bahçesinden getirio ben yiyemioum
arjantin elması oluo ya yemyeşil sulu ve ekşi ona bayılırım onu yiyebilioum bide muz kışın bu ikisi
neyse işte o bahçe elmalarını yemeyince burdakiler bana saraylı dio beğenmioum die
ama zeynepcim maşallah benim belki 1 yılda yicemi 1 akşamda yiosun

üffff walla bana fenalık geliyor yaa çocuk gibi bi de elimle yediricem utanmasa. benmki de böyle olursa yer tabi, ama alıştırmak istemiyorum. bazen sırf vitamin alsın diye zorla yapıyorum ama beni sinir ediyor eli kolu yok mu bunların yaa kensi soyup ayıklayıp yese nolur!!!!

bende çıkayım kızlar uykum geldi uyuyup kendime geleyim perşembe günü doktora gidicem hazırlık yapayım

herkese iyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizi

çok severimmmmmmmmm

mail adresini özelden atarsan yollıyım ben fotosunu

evet dilekciğim maşallah bana özellikle mandalinayı çok seviyorum kışın

ah canım ahhh nerde öyle koca. evlenene kadar anneleri yaptı, evlendikten sonra da bizden bekliyorlar. ancak hasta falan olursak o zaman yaparlar bize bunları. o gün onları yedik, bak iki gündür 2 tane elma, 3 tane mandalin duruyor. üstüne de muz aldık. bizim evde tek giden meyvedir diyebilirim muz. o haftasını bulmaz biter. annelerimiz bizi nasıl alıştırdıysa biz de eninde sonunda kocişlerimizi buna alıştırcaz canım, kaçarı yok gibi geliyor bana.

günaydın kızlar... ben ne kadar katılabilirim bugün bilemiyorum. size hoş sohbetler

sabah 6 da uyandim bir acikmisim ki sormayin

ama yataktan da cikmak istemedim.

neyse uyandim bir tost yedim.

Simdiye kadar 12 kilo aldim

ins. daha almam ya 3-4 haftam var belli olmaz ama ins. almam

günaydın kızlar
yaren ve elfi size koly gelsin cnm
sinemcim sen iyileştinmi bir ara griptin.

evet balim iyilestim cok sükür iyiyim

Sadece bel agrim var simdi

bugün bir termal havuza gidicez esimle ins. iyi gelir rahatlatir beni

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine son ayın. hayırlısı ile güzel doğum geçirir sağlıklı sıhatli bir şekilde bebişini kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…