meyve ben severim aslında annemim evindeyken önümüzden meyve eksik olmazdı o zaman hep yerdim. şimdi gözümün önünde olmayınca, bi de eşim de çok yemezz, o yüzden ben de unutuom yemeyi. dün ben de nar portakal mandalina suyunu sıktım hem eşime hem kendime bari böyle vitaminini alalım dedim.
dilek iyşerine de görütebilirsin. ben bikaç elma koydum çekmeceme dün, aklıma geldikçe yicem, bugün bitanesini yedim mesela
bu arada akşam kimse kalmıo diodun bak 8 kişi varız
bizim de meyve hiç aklımıza gelmiyor ya, ama pazarda görünce alıyoruz yeriz diyegeçtiğimiz pazar günü 4 nar, 3 portakal, 3 tane de kivi vardı. portakalların suyunu sıktım, kivileri soyup dilimledim, narları da tabağa tane tane ayıkladım. dedim "bugünü vitamin pazar'ı ilan ediyorum, bitecek bunların hepsi" bir çırpıda silinip süpürüldü hepsi. oysa yaklaşık 10 günden beri yenmeyi bekliyorlardı demek ki annem gibi hazırlamak gerekiyor, alışcaz sanırım zamanla annelik yapmaya da
maalesef kızlar ben eşimi bildiğim için ve kendim ona kapattırmak için nası çemkirdiğimi bildiğim için boşuna zorlamamalıyım.
neyse siz face gündemini bana aktarırsınız.
mesela bolun bebişiçok merak edioum özele mail atsanızda bi baksam
evet isyanımı duyup geldiniz hepiniz
işyerindeki arkadaşım o kadar çok elma getirio ki ve patronum da bahçesinden getirio ben yiyemioum
arjantin elması oluo ya yemyeşil sulu ve ekşi ona bayılırım onu yiyebilioum bide muz kışın bu ikisi
neyse işte o bahçe elmalarını yemeyince burdakiler bana saraylı dio beğenmioum die
ama zeynepcim maşallah benim belki 1 yılda yicemi 1 akşamda yiosun
maalesef kızlar ben eşimi bildiğim için ve kendim ona kapattırmak için nası çemkirdiğimi bildiğim için boşuna zorlamamalıyım.
neyse siz face gündemini bana aktarırsınız.
mesela bolun bebişiçok merak edioum özele mail atsanızda bi baksam
evet isyanımı duyup geldiniz hepiniz
işyerindeki arkadaşım o kadar çok elma getirio ki ve patronum da bahçesinden getirio ben yiyemioum
arjantin elması oluo ya yemyeşil sulu ve ekşi ona bayılırım onu yiyebilioum bide muz kışın bu ikisi
neyse işte o bahçe elmalarını yemeyince burdakiler bana saraylı dio beğenmioum die
ama zeynepcim maşallah benim belki 1 yılda yicemi 1 akşamda yiosun
üffff walla bana fenalık geliyor yaa çocuk gibi bi de elimle yediricem utanmasa. benmki de böyle olursa yer tabi, ama alıştırmak istemiyorum. bazen sırf vitamin alsın diye zorla yapıyorum ama beni sinir ediyor eli kolu yok mu bunların yaa kensi soyup ayıklayıp yese nolur!!!!
günaydın kızlar
yaren ve elfi size koly gelsin cnm
sinemcim sen iyileştinmi bir ara griptin.
evet balim iyilestim cok sükür iyiyim
Sadece bel agrim var simdi
bugün bir termal havuza gidicez esimle ins. iyi gelir rahatlatir beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?