2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarr, benim bacağım acıyo

dün akşam arkadaş aradı, başka arkiler gelmiş sizde gelin diye, bende kıramadım istemeyerekten gittik... tabi dün burda felaket yağış vardı akşam üstü hatta eve geldim elekt. kesildi falan okadar yağdıkii

neyse bindik motora gidiyoz, arka sokak karanlık bide yağmurdan dolayı çamur olmuş heryer bataklık gibi, motor oraya gir sen biz kaydık motordan düştük eşim elini yere koydu motor dahada ayağıma düşmesin diye ,ama motorun altında kalan ayağım değilde diğerini çarptırdım motora düşerkene, o çok ağrıyo hafif morluk ve şişlik var
eşim bişeyim yok dedi ama, sabah omuzum ağrıyo diyodu, elini yere koydu ya heralde ozamn acıttı

zuzum günaydın

çok büyük geçmiş olsun canım bir doktora görünseydn verilmiş sadakanız varmış yağmur felaket zaten yağmur yağdığı zaman kazalr başlıyo

günaydın herkeslere

size hoş sohbetler şekerler ben kursa gidiyorum akşamda olmam amcamlara gidicem memlektten geldiler kışın kalmaya oğullarının yanına geliyolar

hepinizi öpüyorum kolay gelsin

off kuzum yaa büyük geçmiş olsun.
şişlik morluk yara falan varmı keşke gitseydiniz bi hastaneye.
dün bizim burdaki kız düşmüş geldi ağlıo kolum dr götürdüler omuzdan çıkmış mı kırılmış mı ne görünmez kaza :26:
umarım sizde öyle bişi yoktur eşinin bileği falan incinmedi mi
canım yaa keşke çıkmasaydınız o yağmurda isteksizde gidiodum demişsin ama bununla geçmiş olsun

zuzuşum çok geçmiş olsun :26: ben çok korkuyorum işte bu yüzden motordan yaa :/ Allahım korumuş :/
ağrın fazla olursa mutlaka doktora görün..
..
Günaydın herkese, anca geldim, geç kaldım

Zuzu geçmiş olsun canım ya inş. bişeyiniz yoktur ikinizinde hava da kötüymüş keşke çıkmasaydınız akşam akşam evinizde otursaydınız.
...
Bende dün çok yorgundum hemen uyumuşum sabahta çok uykum vardı uyumak istiyordum. Ama şimdi geçti uykum...
Bana mesaj gelmiş yarışma varmış kk'nın enlerini seçiyorlarmış katılcekmisinizz??

gnaydın kızlar

zuzu geçmiş olsun bir doktora görün bir film çeksinler belki ayağında çatlak vs olabilir.

Sinem bebek beklerken termal havuzlara girmek yasak degil mi?

şöyle bi bakayım dedim

zuzucum çok geçmiş olsun canım ya sıcağı sıcağına anlamamış olabilirsiniz sende eşinde ağrınız artarsa bi hastaneye gidin. Bende motordan çok korkarım valla.. kasksızda sakın binmeyinn

sabah 6 da uyandim bir acikmisim ki sormayin

ama yataktan da cikmak istemedim.

neyse uyandim bir tost yedim.

Simdiye kadar 12 kilo aldim

ins. daha almam ya 3-4 haftam var belli olmaz ama ins. almam

evet balim iyilestim cok sükür iyiyim

Sadece bel agrim var simdi

bugün bir termal havuza gidicez esimle ins. iyi gelir rahatlatir beni

günaydıın
ben meyveyi soyup restoranlarda getirdikleri gibi dilimleyip diziyorum çatal la temiz oluyor die yiyor kociş, sinemcim maşallah 12 kilo alt limittesin, inş ben de öle alırım, ama termal havuz açılma yapmaz mı? ben de sabaha karşı kalktım midem eziliyordu 1 zeytin yedim hemen :)

cnm geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah beterinen saklasın. sen ve eşin her ihtimale karşı bir doktora görünün film falan çekerler.

çok sağolun kızlar

evet istemeyerek çıktım valla, demekki olcağı varmış, bencede bukadarıyla geçmiş olsun

eşim akşam bişeyim yok dedi ama sabah omzum ağrıyo dedi...bacağımda da nasıl tarif etsem kaval kemiğimiydi adı baldır civarı :44:, orası biraz şişmiş ve hafifi mor ama acıyo , darbe aldı ya, kırık çıkık yoktur ya duramam yoksa o kız gibi ağlarım dilek.. Arkadaşınada geçmiş olsun buarada

Diloşcum senin mide bulantın olmadımı hiç ya. bahsetmiyorsun.. ben ölüyorum bulantıdan. bugün bana buzdolabı kokuyor gibi geldi. sabah işe gelir gelmez ilk iş lavobaya yetişmek oluyor. allahtan midem boş sadece öğürüyorum

Bende dün çok yorgundum hemen uyumuşum sabahta çok uykum vardı uyumak istiyordum. Ama şimdi geçti uykum...
Bana mesaj gelmiş yarışma varmış kk'nın enlerini seçiyorlarmış katılcekmisinizz??
ben bu topik dışında pek kimseyi tanımadığım için, katılmiycam galiba canım :))
elfişş seni görünce bol'u görmüş gibi oluyorum :) buna benzer bi avatar kullanmışmıydı o ? :)

canımm benm halen devam ediyor, bazen çekilmez duruma geliyor, eşim taklidimi yapıyor sabahları öğğ öğğ die. neler kokmuyor ki insana.

gece yatmak üzereyken kaç kere yatak odamızın halılarını yıkadı eşim. kıyamam yaa çok çekti bulantılarımdan

canımm benm halen devam ediyor, bazen çekilmez duruma geliyor, eşim taklidimi yapıyor sabahları öğğ öğğ die. neler kokmuyor ki insana.

hadi ya devam ediyor demek ki. ben şu an zor tutuyorum kendimi. sabah eşime sarıldım o çok sevdiğim kokusu bana tuhaf geldi

ya yazdım yazdım gondermedi offf

elfim senin sanırım sıkıntılı gececek
özge bana mesaj falan gelmedi ben kategoriye girmioum yaa
nek neden geç kaldın bebeyim

bana gel bana gel bana gel Eki Görüntüle 306745

ben bu topik dışında pek kimseyi tanımadığım için, katılmiycam galiba canım :))

elfişş seni görünce bol'u görmüş gibi oluyorum :) buna benzer bi avatar kullanmışmıydı o ? :)

Aynen bende öyle fazla kimseyi tanımıyorum. Evet bol' da buna benzer avatar kullanmıştı nek.
..
Çekiliş ne zamandı artık seçsek ve hediye arayışına geçsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…