2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya yazdım yazdım gondermedi offf

elfim senin sanırım sıkıntılı gececek
özge bana mesaj falan gelmedi ben kategoriye girmioum yaa
nek neden geç kaldın bebeyim

bana gel bana gel bana gel Eki Görüntüle 306745

Kızlar çekilişte olanlar

alishia

luxxor

nektar

demdur

kendimi7m

enkidu

elfida

sirkencubin

dilşadönder

dilek

bukadarız.... Yarın kaçta herkez burda olur ,ona göre ayşaya ve lux a mesaj atıcam şimdi, kararlaştıralım 10,00 iyimi

Son düzenleme:
yazdığım sayfaya gelmiş bende olmadı sanıoum.

kızlar bana rimel önerin :44: acilll öğlen alıyım dioum

Yarın kaçta herkez burda olur ,ona göre ayşaya ve lux a mesaj atıcam şimdi, kararlaştıralım 10,00 iyimi

11 kişiyiz yani seninle birlikte
10 benim için uygun

ya bi de ben şunu sormak istioum kargo olayı mesela atıoum ben neke alcam şirket adresini verdi yurtiçi kargoyla gonderirsen ii olur gibi bişi
ay anlatabildim mi kime hangisi yakın ve uygunsa ona vermeye çalışsak mı?
ayrıca sen kimin sana alcağını bilcen dimi

Bana uyar 10 canım.
...
Dilek max factor al o çok güzel yapıyor ama fiyatı biraz tuzlu

uyuya kalmışım kuzum yaa :105: gözümü bi açtım 7:45
sonra da yanlış otobüse binmişim zaten aceleylen.. öküzz gibi yazıyor orda otobüsün numarası, okuyan kim ama
dolandı durdu başka yerleri, tanıdık bir yer görünce inip minibüse binip geldim :/

Aynen bende öyle fazla kimseyi tanımıyorum. Evet bol' da buna benzer avatar kullanmıştı nek.
..
Çekiliş ne zamandı artık seçsek ve hediye arayışına geçsek

ben bir kişi için ne alıcağıma karar verdim, tabisi o bana çıkarsa
bana uyar :)))

biz yurtiçi ve arasla çalışıyoruz şirket olarak, bana hepsi uyar ama her gün geliyor tüm kargo şirketleri neredeyse

Son düzenleme:

Evet ben bilicem, benim için süprayz olmucak ama olsun, ben geçen sene o heyecanı tattım nasılsa

Valla bana mng yakın, onunla gönderirim .... Zaten alıcıya kargo kendi teslim ediyo... Gönderici için sölüyorum hangisi yakınsa ona verin siz....olmamıı

Evet kime hangi kargo yakınsa ordan göndersin zaten kargo teslim ediyor alıcıya.
Ayyy Nek :18: Kime buldun alacağını heyecanlandım şimdiden haa.. :18:
Ayy bana kim çıkacak acaba hangi şanslı

Mayıs anneleri grubunda da çektik ordaki arkadaşa ne alsam bebiş bornozu mu 0-6 ev ayakkabısı mı sizce?

sadece bu iki şeyimi düşündün? emzirme önlükleri var çok şık onlardan da olabilir.

Evet kime hangi kargo yakınsa ordan göndersin zaten kargo teslim ediyor alıcıya.
Ayyy Nek :18: Kime buldun alacağını heyecanlandım şimdiden haa.. :18:
Ayy bana kim çıkacak acaba hangi şanslı
şımarıkk

Mayıs anneleri grubunda da çektik ordaki arkadaşa ne alsam bebiş bornozu mu 0-6 ev ayakkabısı mı sizce?
bence bornoz al :) ben onu isterdim yanisi

günaydın kızlarrr
zuzu çok geçmiş olsun cnm yaa ucuz atlatmışsınz gerçektenn

ben yarın 11 gibi falan girerim heralde cnm dersim 11.30da çünkü.

özgem hangisi ve ne kadar?
aslında lancome indirim yapmış bir büyük 3 mini mascara sevil kozmetiklerde 68 tl ama bilemedim yaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…