Günün rengi: Pembe
Bugün Ay Aslan burcunda. Bugün gecikmiş işleriniz ve dilekleriniz sonuca varmak için hızlanıcak.
ee kızlar fiyat aralığı belirlendi mi?
ben dışardaydım şimdi geldim oturdum ağlıoum canım çok sıkılıo
Günün rengi: Pembe
Bugün Ay Aslan burcunda. Bugün gecikmiş işleriniz ve dilekleriniz sonuca varmak için hızlanıcak.
noldu dileğim :26: :26:ee kızlar fiyat aralığı belirlendi mi?
Ooo takımsa zaten güzel olur dilşadcım. Onu al onu al
benm de gömlek pembeli siyahlı beyazlı arkası kendinden hırka siyahvalla benimtuniğim siyah ama üzerinde pembeli beyazlı şekiller var olurmuu
ama burç tutmadı tabisi :)
günün rengini ilk defa ucundan yakalamışım pembe çizgli kazak giymiştim
öğlen dışarda kozmetikci bana goldenlady maskara denedi 20 tl dio ama almadım siz bilio musunuz
Eki Görüntüle 306868
ya akşam eve gittim canım sıkkındı yine bi de hasta olcam ya duygularım bi tuhaf
hesap kitap yaptım giderlerin gelenle bi alakası yok uçurum gibi e yılbaşıda var ufak tefek hediyeler o bu
canım sıkıldı iice ağladım eşimde hallederiz para için mi ağlıosun die kızdı
sabah geldim erkek bot vardı markafonide alalım dioum yok dio gerek yok dio var dioum yok dio
bişi olduğunu anladım ama sbah normal ayrılmıştık
en son az önce noldu artık söler misin dükkana gittin bişi oldu dedim canım sıkkın işte dedi
ofise geldim msnden yazdım
bu ay işler durgun akşam yaptığın liste için parayı nası toparlıcam die bunalıoum dedi
bende akşam die bana dürüstçe sölemiosun dedim herşey iiymiş gibi davranıosun dedim
seni nie üzüyüm dio sen hayatı benimle paylaşamıosun dedim tartıştık biraz
işte böyle bunaldım şuan patrona da öyle sinirliyim ki üç kuruş para veriolar bi de tüm ekmeğimizi veriomuş gibi afra tafra
Dilekcim geçim derdi herkeste var
üzülme canım. herşeyin bi yolu bulunur. eşinde seni üzmemek için söylememiştir yada düşünememiştir sen söyleyince dank etmiştir onunda canı sıkılmıştır
canım üzülme, hepimiz yeni evli sayılırız her yeni evli çiftin maddi sıkıntıları olur.ya akşam eve gittim canım sıkkındı yine bi de hasta olcam ya duygularım bi tuhaf
hesap kitap yaptım giderlerin gelenle bi alakası yok uçurum gibi e yılbaşıda var ufak tefek hediyeler o bu
canım sıkıldı iice ağladım eşimde hallederiz para için mi ağlıosun die kızdı
sabah geldim erkek bot vardı markafonide alalım dioum yok dio gerek yok dio var dioum yok dio
bişi olduğunu anladım ama sbah normal ayrılmıştık
en son az önce noldu artık söler misin dükkana gittin bişi oldu dedim canım sıkkın işte dedi
ofise geldim msnden yazdım
bu ay işler durgun akşam yaptığın liste için parayı nası toparlıcam die bunalıoum dedi
bende akşam die bana dürüstçe sölemiosun dedim herşey iiymiş gibi davranıosun dedim
seni nie üzüyüm dio sen hayatı benimle paylaşamıosun dedim tartıştık biraz
işte böyle bunaldım şuan patrona da öyle sinirliyim ki üç kuruş para veriolar bi de tüm ekmeğimizi veriomuş gibi afra tafra
evet ben söleyince dank etti ama bu yanlış yani
bana bişiler anlatsaydı ben ona göre davranabilirdim herşey ii die
mesela bu ay avondu kozmetikçi 130tl harcadım elbiseler hırkalar hiç saymayım kaban falan aldım almazdım yani tüm bunları belki 300 tl harcadım kendime sırf onu markete faturaya yetirirdim yani
şimdi ne o ne ben böle üzülüp tartışırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?