2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günün rengi: Pembe
Bugün Ay Aslan burcunda. Bugün gecikmiş işleriniz ve dilekleriniz sonuca varmak için hızlanıcak.

ee kızlar fiyat aralığı belirlendi mi?
ben dışardaydım şimdi geldim oturdum ağlıoum canım çok sıkılıo

günün rengini ilk defa ucundan yakalamışım pembe çizgli kazak giymiştim

öğlen dışarda kozmetikci bana goldenlady maskara denedi 20 tl dio ama almadım siz bilio musunuz

Ooo takımsa zaten güzel olur dilşadcım. Onu al onu al

ee kızlar fiyat aralığı belirlendi mi?
ben dışardaydım şimdi geldim oturdum ağlıoum canım çok sıkılıo

ben ce 20 lira civarı olsun kızlar?

valla benimtuniğim siyah ama üzerinde pembeli beyazlı şekiller var olurmuu

ama burç tutmadı tabisi :)
benm de gömlek pembeli siyahlı beyazlı arkası kendinden hırka siyah

günün rengini ilk defa ucundan yakalamışım pembe çizgli kazak giymiştim

öğlen dışarda kozmetikci bana goldenlady maskara denedi 20 tl dio ama almadım siz bilio musunuz
Eki Görüntüle 306868

ben kullanmadım onu canım loreal kullanıyorum güsel

ya akşam eve gittim canım sıkkındı yine bi de hasta olcam ya duygularım bi tuhaf
hesap kitap yaptım giderlerin gelenle bi alakası yok uçurum gibi e yılbaşıda var ufak tefek hediyeler o bu
canım sıkıldı iice ağladım eşimde hallederiz para için mi ağlıosun die kızdı
sabah geldim erkek bot vardı markafonide alalım dioum yok dio gerek yok dio var dioum yok dio
bişi olduğunu anladım ama sbah normal ayrılmıştık
en son az önce noldu artık söler misin dükkana gittin bişi oldu dedim canım sıkkın işte dedi
ofise geldim msnden yazdım
bu ay işler durgun akşam yaptığın liste için parayı nası toparlıcam die bunalıoum dedi
bende akşam die bana dürüstçe sölemiosun dedim herşey iiymiş gibi davranıosun dedim
seni nie üzüyüm dio sen hayatı benimle paylaşamıosun dedim tartıştık biraz

işte böyle bunaldım şuan patrona da öyle sinirliyim ki üç kuruş para veriolar bi de tüm ekmeğimizi veriomuş gibi afra tafra

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

Dilekcim geçim derdi herkeste var

üzülme canım. herşeyin bi yolu bulunur. eşinde seni üzmemek için söylememiştir yada düşünememiştir sen söyleyince dank etmiştir onunda canı sıkılmıştır

cnm eşin akşam senin üzüldüğünü görünce seni daha fazla üzmemek adına söylememiş olabilir. emin ol herkeste aynı sorun var gelen gideni karşılamıyor. biz artık haftalık bir tutar belirledik onu alıp harcıyoruz. daha fazla açılmayı engelliyor. yani bir nevi kemer sıkma politikası. bir yerlerden başlamak gerekiyor. sizde böyle yapıp fazla harcamayı engellemiş olursunuz.

Son düzenleme:
demin benimde eşim aradı kredi kartına 600 tl yatırmış dünde evin taksitini yatırdı elimizde kalan para ne kadar dedi. miktarı söyleyince okadar az mı kaldı ya dedi. daha ben hastaneye gidicem ve yaptırmam gereken tahlillerim var. olmuyor işte...

evet ben söleyince dank etti ama bu yanlış yani
bana bişiler anlatsaydı ben ona göre davranabilirdim herşey ii die
mesela bu ay avondu kozmetikçi 130tl harcadım elbiseler hırkalar hiç saymayım kaban falan aldım almazdım yani tüm bunları belki 300 tl harcadım kendime sırf onu markete faturaya yetirirdim yani
şimdi ne o ne ben böle üzülüp tartışırdık.

canım üzülme, hepimiz yeni evli sayılırız her yeni evli çiftin maddi sıkıntıları olur.
o eski alışveriş canavarı ben, okadar düşünerek alıyorum ki son zamanlarda herşeyi.. (annem alır genelde)
ama geçecek bu sıkıntılı dönemler inşallah, ben artık gelişine bıraktım.. tabi ki harcamalarıma dikkat ediyorum aynı zamanda.. :/

bizim gibi yapabilirsiniz dilekcim. eşimde bende maaşlarımızı defterimize yazıyoruz. hemen borçları faturaları vs. ayırıyoruz market alışverişine gidiyoruz sonra elimizde kalan paraya göre hareket ediyoruz

dilekcim haklısın ama sıkma canını çünkü düşündükçe hiç bişey değişmediği gibi kendimiz kötülüyoruz,üzülüyoruz. bizim kredi daha yeni çekilmişken eşim bi tadilata girdi dükkanda ne taban bıraktı ne tavan, her şey söküldü 30 bin de öyle borçlandık, bazen kızıyorum karnım geriliyor hissediyorum kendimi sakinleştiriyorum. hayat işte en güzel yıllarımız borç harç ödemekle geçiyor, yıpratma kendini.

dilekcim haklısın ama sıkma canını çünkü düşündükçe hiç bişey değişmediği gibi kendimiz kötülüyoruz,üzülüyoruz. bizim kredi daha yeni çekilmişken eşim bi tadilata girdi dükkanda ne taban bıraktı ne tavan, her şey söküldü 30 bin de öyle borçlandık, bazen kızıyorum karnım geriliyor hissediyorum kendimi sakinleştiriyorum. hayat işte en güzel yıllarımız borç harç ödemekle geçiyor, yıpratma kendini.

Herşey açık açık konuşulmalı bence gelir şu kadar harcamalar bu kadar artan bu kadar diye belirlenmeli.
Sende üzme kendini canım sen üzülme diye söylememiş eşin bundan sonra konuşursunuz herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…