kızlar herkeste var tabiki bilioum ama eşimin bana belli etmemeye çalışıp son anda patlak vermesi de daha kötü bence
ben herşeyi yazarım elfim zaten
şu kadar şu borçları kapattım şunu kendime ayırdım şu faturayı ödedim die
herkesin ödeyeceği bellidir
ben bu ay kendime çok ayırmışım şimdi anlıoum bana sölese marketi faturayı bu ay ben devaralırdım o da burs ve kartları öderdi
ne bilim işte ben 5.de alıp ödedim bile o 20sinde halleder şimdi o kendi listesini ödedi diodur iice sıkılıodur
sölese biraz daha destek olurdum
canım sizin maaşlarınız ayrı mı? yani herkes kendi maaşını kendi alıp mı bişiler yapıyor? orayı anlamadım ben :26:kızlar herkeste var tabiki bilioum ama eşimin bana belli etmemeye çalışıp son anda patlak vermesi de daha kötü bence
ben herşeyi yazarım elfim zaten
şu kadar şu borçları kapattım şunu kendime ayırdım şu faturayı ödedim die
herkesin ödeyeceği bellidir
ben bu ay kendime çok ayırmışım şimdi anlıoum bana sölese marketi faturayı bu ay ben devaralırdım o da burs ve kartları öderdi
ne bilim işte ben 5.de alıp ödedim bile o 20sinde halleder şimdi o kendi listesini ödedi diodur iice sıkılıodur
sölese biraz daha destek olurdum
Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür :
“Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”
* Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.
“Allah’ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım?”
* Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir.
“Allah’ım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.”
* Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.
“Allah’ım sana tekrar nasıl döneceğim?”
* Senin için yarattığım melek , bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allah’ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar ;
“Allah’ım benim için yarattığın meleğin adı ne?”
* Adının önemi yok ;
ama, sen ona
anne
diyeceksin.
Tüm Annelere ve anne olacaklara ithaf olunur.
(Alıntı)
canım sizin maaşlarınız ayrı mı? yani herkes kendi maaşını kendi alıp mı bişiler yapıyor? orayı anlamadım ben :26:
aslında eşinin sıkıntısını saklamış olması sizi daha fazla sıkıntıya sokmuş. sende haklısın cnm
ya kızlar saçlarınızı nasıl topluyorsunuz. ben dün banyo yaptım düzleştiriciyle maşayıda bıraktım o kadar kötü ki saçlarım ördüm demin.
sabah uğraşmak zor geliyor ama gün içindede böyle çok çirkin duruyo.hele her zamanki saç modelim saçlarımın önlerini arkaya doğru iki tane tel toka ile tutturuyorum çok sıkıldım bu modelden.
hep aynı topuzu yapıoum 15-20gündür maşa fön düzleştirici örgü hiç bişi yapmıoum nieyse iş ark bıktım seni böle görmekten dedi sbh :26:
aynen öyle oldu canım
aman neyse sizleri de daralttım
hem sizlere anlatınca rahatladım en azından ağlamıoum
şimdi hala karar veremedik sanırım hediye aralığına
fiyat aralığı 20-30 olsun mu kızlar?
bence olmasın
yaa 5 tl yede alabilirsin 10 tlyede alabilirsin...
Kızlar illa 20 tl lik mi olucak yada illa 10 tl likmii ?????
En fazla 15 olsun ozamn hoşş fiyat aralığı da pek aklıma yatmadıydı da neyse
bence olmasın
yaa 5 tl yede alabilirsin 10 tlyede alabilirsin...
Kızlar illa 20 tl lik mi olucak yada illa 10 tl likmii ?????
En fazla 15 olsun ozamn hoşş fiyat aralığı da pek aklıma yatmadıydı da neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?