zuzuya katılıoum 5-10-15 aralığı gibi ama bunu da tam belirleyelim hak geçmesin yani
nek özge filiz sizde söleyin :26:
benim değişiyor sürekli, ıslakken örgü yapıyorum sabah açıp öyle kabarık kullanıyorum bazen, bazen işte örüyorum, bazen tepeden topuz, bazen at kuyruğu (şimdi öyle misal) bazen yarım at kuyruğu, bazen fön çekiyorum sabahlarıya kızlar saçlarınızı nasıl topluyorsunuz. ben dün banyo yaptım düzleştiriciyle maşayıda bıraktım o kadar kötü ki saçlarım ördüm demin.
sabah uğraşmak zor geliyor ama gün içindede böyle çok çirkin duruyo.hele her zamanki saç modelim saçlarımın önlerini arkaya doğru iki tane tel toka ile tutturuyorum çok sıkıldım bu modelden.
anladım canım.ben ondan önce alıoum ödeyebildiğim kadar bişileri ödüoum kalan herşeyi eşim bana parayı verio herşeyi halledioum benimde ihtiyacım olursa yine o verio
30 çok bence..fiyat aralığı 20-30 olsun mu kızlar?
fiyat aralığı olsun tabi ki canım.. evet belki biri 5 tl ye bişe beğenip alıcak, misal dileğe alıcaklar 5 tl.lik bişi, ama o gidip 30 tl lik bi hediye alıcak hayal kırıklığına uğrayacak (genelde hediye çekilişlerinde böyle şeyler yaşandığı için) belli fiyat aralığı olsun.. 15-20 gibi.. gönlünden kopan aşar üst limiti, kendi zevkine, bütçesine kalmışbence olmasın
yaa 5 tl yede alabilirsin 10 tlyede alabilirsin...
Kızlar illa 20 tl lik mi olucak yada illa 10 tl likmii ?????
En fazla 15 olsun ozamn hoşş fiyat aralığı da pek aklıma yatmadıydı da neyse
zuzuya katılıoum 5-10-15 aralığı gibi ama bunu da tam belirleyelim hak geçmesin yani
nek özge filiz sizde söleyin :26:
Dilek illa şu kadarlık diye de söylemeyelim bence ama kim ne alırsa gönlünden ne koparsa önemli olan fiyat değil çünkü değeri önemi kim nasıl isterse öyle seçsin üst limit 20TL olsun
valla aslında en fazla 15 tl de olabilir ama tabisi belkim ayvalık la istanbul fiyatları bir olmaz, benim 15 e aldığımı sen 20 ye alırsın o da olablr, genede 15 az mı düşer buluruz ya 15 tl yede bişeyler ...
Bence 15 olsun kimseyi kasmasın...
30 çok bence..
fiyat aralığı olsun tabi ki canım.. evet belki biri 5 tl ye bişe beğenip alıcak, misal dileğe alıcaklar 5 tl.lik bişi, ama o gidip 30 tl lik bi hediye alıcak hayal kırıklığına uğrayacak (genelde hediye çekilişlerinde böyle şeyler yaşandığı için) belli fiyat aralığı olsun.. 15-20 gibi.. gönlünden kopan aşar üst limiti, kendi zevkine, bütçesine kalmış)
benim değişiyor sürekli, ıslakken örgü yapıyorum sabah açıp öyle kabarık kullanıyorum bazen, bazen işte örüyorum, bazen tepeden topuz, bazen at kuyruğu (şimdi öyle misal) bazen yarım at kuyruğu, bazen fön çekiyorum sabahlarıçok uğraşıyorum saçımla.
valla aslında en fazla 15 tl de olabilir ama tabisi belkim ayvalık la istanbul fiyatları bir olmaz, benim 15 e aldığımı sen 20 ye alırsın o da olablr, genede 15 az mı düşer buluruz ya 15 tl yede bişeyler ...
Bence 15 olsun kimseyi kasmasın...
çünkü başka birilerinede hediye almayı düşünüyorum ben kendi adıma :)
kafadan 5 arki var, ablam kardeşim var, eşim var...hediye alıncaklar listemde :18:
yanlış anlamasında kimse bana bu para muhabbeti saçma geldi sonuçta hediyenin büyüğü küçüğü olmaz bana alan kişi tokada almış olabilir ben dahada pahalı bişey almış olabilirim. bu haksızlık sayılmazki.. sonuçta amaç hatıra değilmi?
yanlış anlamasında kimse bana bu para muhabbeti saçma geldi sonuçta hediyenin büyüğü küçüğü olmaz bana alan kişi tokada almış olabilir ben dahada pahalı bişey almış olabilirim. bu haksızlık sayılmazki.. sonuçta amaç hatıra değilmi?
yanlış anlamasında kimse bana bu para muhabbeti saçma geldi sonuçta hediyenin büyüğü küçüğü olmaz bana alan kişi tokada almış olabilir ben dahada pahalı bişey almış olabilirim. Bu haksızlık sayılmazki.. Sonuçta amaç hatıra değilmi?
evet ama nigarın dediği gibi de olabilir
ya bilmiom ben farketmez yani bana ama belirleyelim dendi die söledim
biri 5e alıp öteki 30a alınca aslında buda pek hoş olmuo aradaki fark fazla o yüzden 15-20 dedim
30a da çok dendiği için
evet ama nigarın dediği gibi de olabilir
biri 5e alıp öteki 30a alınca aslında buda pek hoş olmuo aradaki fark fazla o yüzden 15-20 dedim
30a da çok dendiği için
bunu söylemek istedim işte, ay kendimi paragöz gibi hissettim şimdievet ama nigarın dediği gibi de olabilir
30a da çok dendiği için
ay yok gerek yok, bence yine yanlış anlaşılır..Tamam 15-20 TL arası olacak ozaman gönlünden kopan fazlasını da alabilir kişiye kalmış.
Fikir verme açısından herkes hangi beden giydiğini ne renk sevdiğini, ne tarz şeylerden hoşlandığını v.s yazsın mı acaba bi topikte görmüştüm öyle yapıolardı.:44:
Neyse .....
Ya ben bi yemek tarifini sorucam da , elfi den çekiniyomCanı çeker diyee
Tamam 15-20 TL arası olacak ozaman gönlünden kopan fazlasını da alabilir kişiye kalmış.
Fikir verme açısından herkes hangi beden giydiğini ne renk sevdiğini, ne tarz şeylerden hoşlandığını v.s yazsın mı acaba bi topikte görmüştüm öyle yapıolardı.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?