2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzuya katılıoum 5-10-15 aralığı gibi ama bunu da tam belirleyelim hak geçmesin yani
nek özge filiz sizde söleyin :26:

Dilek illa şu kadarlık diye de söylemeyelim bence ama kim ne alırsa gönlünden ne koparsa önemli olan fiyat değil çünkü değeri önemi kim nasıl isterse öyle seçsin üst limit 20TL olsun

zuzuya katılıoum 5-10-15 aralığı gibi ama bunu da tam belirleyelim hak geçmesin yani

valla aslında en fazla 15 tl de olabilir ama tabisi belkim ayvalık la istanbul fiyatları bir olmaz, benim 15 e aldığımı sen 20 ye alırsın o da olablr, genede 15 az mı düşer buluruz ya 15 tl yede bişeyler ...

Bence 15 olsun kimseyi kasmasın...

çünkü başka birilerinede hediye almayı düşünüyorum ben kendi adıma :)
kafadan 5 arki var, ablam kardeşim var, eşim var...hediye alıncaklar listemde :18:

benim değişiyor sürekli, ıslakken örgü yapıyorum sabah açıp öyle kabarık kullanıyorum bazen, bazen işte örüyorum, bazen tepeden topuz, bazen at kuyruğu (şimdi öyle misal) bazen yarım at kuyruğu, bazen fön çekiyorum sabahları çok uğraşıyorum saçımla.

ben ondan önce alıoum ödeyebildiğim kadar bişileri ödüoum kalan herşeyi eşim bana parayı verio herşeyi halledioum benimde ihtiyacım olursa yine o verio
anladım canım.

fiyat aralığı 20-30 olsun mu kızlar?
30 çok bence..

bence olmasın

yaa 5 tl yede alabilirsin 10 tlyede alabilirsin...

Kızlar illa 20 tl lik mi olucak yada illa 10 tl likmii ?????

En fazla 15 olsun ozamn hoşş fiyat aralığı da pek aklıma yatmadıydı da neyse
fiyat aralığı olsun tabi ki canım.. evet belki biri 5 tl ye bişe beğenip alıcak, misal dileğe alıcaklar 5 tl.lik bişi, ama o gidip 30 tl lik bi hediye alıcak hayal kırıklığına uğrayacak (genelde hediye çekilişlerinde böyle şeyler yaşandığı için) belli fiyat aralığı olsun.. 15-20 gibi.. gönlünden kopan aşar üst limiti, kendi zevkine, bütçesine kalmış )

Son düzenleme:

yanlış anlamasında kimse bana bu para muhabbeti saçma geldi sonuçta hediyenin büyüğü küçüğü olmaz bana alan kişi tokada almış olabilir ben dahada pahalı bişey almış olabilirim. bu haksızlık sayılmazki.. sonuçta amaç hatıra değilmi?

Dilek illa şu kadarlık diye de söylemeyelim bence ama kim ne alırsa gönlünden ne koparsa önemli olan fiyat değil çünkü değeri önemi kim nasıl isterse öyle seçsin üst limit 20TL olsun

ortak şey aslında 15-20gibi doğru mu anladım :44:
öyle yapalım işte peki ben şuna da karar veremedim yani ev eşyası gibi bişi de olur mu ki yoksa kişisel mi alsam dioum kıyafet falan gibi ama boy kilo renk bilmem gerekir dioum off kararsızım :18:

bundan önceki yerimizi rahattı lavobada priz vardı maşa bile yapıyordum. şimdi iyice saldım ve kendimi çok çirkin görüyorum aynaya bakarken.

bende saçımla çok uğraşırdım bi zamanlar ama döküldüğü için yapamıyorum bişey

meselaaa siz 15e güzel şeyler bulabilirsiniz ama ben bulamam :))) bura küçük rekabet yok.

evet ama nigarın dediği gibi de olabilir
ya bilmiom ben farketmez yani bana ama belirleyelim dendi die söledim
biri 5e alıp öteki 30a alınca aslında buda pek hoş olmuo aradaki fark fazla o yüzden 15-20 dedim
30a da çok dendiği için

canım üst limit olması mantıklı, çok pahalıya kaçmasın kimse.

evet elfi bende senin gibi düşünüyorum ve şuan huzursuz oldum açıkcası :26: Bi benmi böle düşünüyorum diyodum...

Geçen sene hiç para muhabbeti olmadı , hiç limit vs.konuşulmadı

bence de 15-20 olsun, alt limiti koymayalım ozaman üst 20 olsun.. 15 de olabilir.. ben zaten belirledim az çok ne alıcağımı, sürekli hediye bakıyorum bu çekiliş olayı gündeme geldiğinden beri :)
aynen zuzu gibi hediye alıcaklarım epey var

gülüm ,ama ben en baştan dedim...pahalı hediyeler olmucak, bi kalem bi toka da olur dedim..önemli olan hatırası olsun dedim :26:
Böle hayal kırıklığı yaşarım diye düşünen varsa ,hiç girmesin ozaman ,yanlış anlayıp üstünüze alınmayın da

ben diğer grupta 20-30 belirledikleri için öle demiştim. kimseyi zor durumda bırakmak için değil ki :26: ama üst limit olması fikri bana mantıklı gelio dielim ki ben 10 liraya bişe aldım başkası bana 30-40-50 liralık bişe alırsa ben belki mahcup olcam neyse limit falan koymayalım konu farklı oluyor. kendimi sorumlu hissediyorum.

Tamam 15-20 TL arası olacak ozaman gönlünden kopan fazlasını da alabilir kişiye kalmış.
Fikir verme açısından herkes hangi beden giydiğini ne renk sevdiğini, ne tarz şeylerden hoşlandığını v.s yazsın mı acaba bi topikte görmüştüm öyle yapıolardı.:44:

bunu söylemek istedim işte, ay kendimi paragöz gibi hissettim şimdi niye huzursuz oldunuz ki kızlar?
kimse hayal kırıklığına uğramasındı maksadım.. hani başına gelmeyen bilemez ya örnek veriyim, misal ben eski işyerinde bana çıkan kişiye gidip çok özenip güzel bir kazak almıştım, bana gelen hediye yılbaşı çorabıydı şu 1 tl ye olan var ya duvara takıyorsun.. hatıradır saklıyorum hala ama insan bi garip oluyor.. neyse.. kapatalım konuyu fiyat aralığı olmasın madem, kim içinden ne geliyorsa onu alsın :)))

Neyse .....

Ya ben bi yemek tarifini sorucam da , elfi den çekiniyom Canı çeker diyee

ay yok gerek yok, bence yine yanlış anlaşılır.. kapatalım konuyu hadi, limit felan yok herkes içinden geleni alsın :)))

ay evet bu iyi fikir aslında belkim kıyafette düşünebiliriz.

yazsakmı bedenlerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…