tamam 15-20 tl arası olacak ozaman gönlünden kopan fazlasını da alabilir kişiye kalmış.
Fikir verme açısından herkes hangi beden giydiğini ne renk sevdiğini, ne tarz şeylerden hoşlandığını v.s yazsın mı acaba bi topikte görmüştüm öyle yapıolardı.:44:
Neyse .....
Ya ben bi yemek tarifini sorucam da , elfi den çekiniyomCanı çeker diyee
sanki bi tek elfi hamile
Ay bebikim, hep onun canı çekiyo bişeler yaa.. Su desek suyuda canı çeker gidip içer O derece olcak yakında
öperim seni
Ay bebikim, hep onun canı çekiyo bişeler yaa.. Su desek suyuda canı çeker gidip içer O derece olcak yakında
öperim seni
hevesim kaçtı kendimi paragöz, açgözlü, maddi şeylere önem veren alınan hediyenin fiyatını öenmseyen biri gibi hissettim resmen
hevesim kaçtı kendimi paragöz, açgözlü, maddi şeylere önem veren alınan hediyenin fiyatını öenmseyen biri gibi hissettim resmen
tmm başta böle sölendi ama sonra para limiti çıktı ben anlamadım :26:gülüm ,ama ben en baştan dedim...pahalı hediyeler olmucak, bi kalem bi toka da olur dedim..önemli olan hatırası olsun dedim :26:
Böle hayal kırıklığı yaşarım diye düşünen varsa ,hiç girmesin ozaman ,yanlış anlayıp üstünüze alınmayın da
sen 20-30 dedin diğer tarafta öyle olduğu için bizlerde 15-20 dedik bunda bi problem yok benceben diğer grupta 20-30 belirledikleri için öle demiştim. kimseyi zor durumda bırakmak için değil ki :26: ama üst limit olması fikri bana mantıklı gelio dielim ki ben 10 liraya bişe aldım başkası bana 30-40-50 liralık bişe alırsa ben belki mahcup olcam neyse limit falan koymayalım konu farklı oluyor. kendimi sorumlu hissediyorum.
o zamanda öyle şeyler istio durumuna düşülür parada sorun yaşadık baksana :44:Tamam 15-20 TL arası olacak ozaman gönlünden kopan fazlasını da alabilir kişiye kalmış.
Fikir verme açısından herkes hangi beden giydiğini ne renk sevdiğini, ne tarz şeylerden hoşlandığını v.s yazsın mı acaba bi topikte görmüştüm öyle yapıolardı.:44:
ben seni gayet ii anladım örneğinde çok mantıklı böle olmaması için bişi belirleyelim dendi ben de yazdım bişiler ama keşke okuyup katılmasaymışım kendimi bi tuhaf hissettimbunu söylemek istedim işte, ay kendimi paragöz gibi hissettim şimdiniye huzursuz oldunuz ki kızlar?
kimse hayal kırıklığına uğramasındı maksadım.. hani başına gelmeyen bilemez ya örnek veriyim, misal ben eski işyerinde bana çıkan kişiye gidip çok özenip güzel bir kazak almıştım, bana gelen hediye yılbaşı çorabıydı şu 1 tl ye olan var ya duvara takıyorsun.. hatıradır saklıyorum hala ama insan bi garip oluyor.. neyse.. kapatalım konuyu fiyat aralığı olmasın madem, kim içinden ne geliyorsa onu alsın :)))
ya bunda da sorun yaşarsak :26:ay evet bu iyi fikir aslında belkim kıyafette düşünebiliriz.
yazsakmı bedenlerimizi :)
Amaç hatıralıktan çıkıyo diye düşünüyorum, bence (misal veriyorum) sen beni az çok tarzımı tanımışındır, nasıl düşünüyosan beni öle bi hediye seç benim için...bölesi daha heyecanlı, eğlenceli olurr...
Böle sevdiğin renk ,beden vs. Sipariş gibi olur
bol da öyleydi dilşad gibi. öyle canım çekti demezdi hiç
bende saman deseniz canım istior napimm :)
doktor 70 kiloyu geçme dedi ama bu gidişle geçicem gözüm çekmecemde ne yesem acaba diye :))
yok canım yaz sen
geçen gün kaynanam dedi ki bak canının istediği bişey varsa ve yapamazsan bana söyle dedi. Kadına sarılasım geldi. şimdi kokulardan başladı mide bulantım ama canım isterse kaynanama yaptırırım. Gerçi pek alışık değilim söyleyemem ama eşime söylerim :)) o da annesine söyler
bak su dedin su içicem şimdi :)))))
ayyy sacın üstünde nasıl güzel oluyo yaa onlar mmmm canım çekti şimdiiiben şimdilik kilo almadım bakalım sonrası ne olacak. :26:
dün akşam dersaneye giderken canım pidecilerdeki boş yuvarlak pidelerden istedi,resmen burnuma koktu dersaneye gittim ki kantinci abla sacın üstünde ondan yapmış,yedim, bu sabahta burnuma mercimek çorba kokusu geldi stajere dedim hatta listeye baktı öğle yemeğinde mercimek çorba vardı :)
ya bunda da sorun yaşarsak :26:
karşı tarafa kıyafet alma zorunluluğu gibi
aslında bende sorcaktım renk ve beden ama bilmioum yaa:26:
foşette tavuk du sorcağım şey...
Akşam için öle konuştuk kocişle, canım istedi benim :)
hahahah
ben şimdilik kilo almadım bakalım sonrası ne olacak. :26:
dün akşam dersaneye giderken canım pidecilerdeki boş yuvarlak pidelerden istedi,resmen burnuma koktu dersaneye gittim ki kantinci abla sacın üstünde ondan yapmış,yedim, bu sabahta burnuma mercimek çorba kokusu geldi stajere dedim hatta listeye baktı öğle yemeğinde mercimek çorba vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?