2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Amaç hatıralıktan çıkıyo diye düşünüyorum, bence (misal veriyorum) sen beni az çok tarzımı tanımışındır, nasıl düşünüyosan beni öle bi hediye seç benim için...bölesi daha heyecanlı, eğlenceli olurr...

Böle sevdiğin renk ,beden vs. Sipariş gibi olur

Neyse .....

Ya ben bi yemek tarifini sorucam da , elfi den çekiniyom Canı çeker diyee

yok canım yaz sen

geçen gün kaynanam dedi ki bak canının istediği bişey varsa ve yapamazsan bana söyle dedi. kadına sarılasım geldi. şimdi kokulardan başladı mide bulantım ama canım isterse kaynanama yaptırırım. gerçi pek alışık değilim söyleyemem ama eşime söylerim :)) o da annesine söyler

hevesim kaçtı kendimi paragöz, açgözlü, maddi şeylere önem veren alınan hediyenin fiyatını öenmseyen biri gibi hissettim resmen

bol da öyleydi dilşad gibi. öyle canım çekti demezdi hiç

bende saman deseniz canım istior napimm :)

doktor 70 kiloyu geçme dedi ama bu gidişle geçicem gözüm çekmecemde ne yesem acaba diye :))

hevesim kaçtı kendimi paragöz, açgözlü, maddi şeylere önem veren alınan hediyenin fiyatını öenmseyen biri gibi hissettim resmen

hayır cnm aklına getirme o tarz şeyler insanoğluyuz ve olabilme ihtimaline karşı fikir bildirdin.

ben de bu durumda kendimi sorumlu hissediyorum bornoz mu ev ayakkabısı mı alayım 20-30 arası fikrinden buralara geldi konu, huzursuz oldum çok.

tmm başta böle sölendi ama sonra para limiti çıktı ben anlamadım :26:
sen 20-30 dedin diğer tarafta öyle olduğu için bizlerde 15-20 dedik bunda bi problem yok bence
o zamanda öyle şeyler istio durumuna düşülür parada sorun yaşadık baksana :44:
ben seni gayet ii anladım örneğinde çok mantıklı böle olmaması için bişi belirleyelim dendi ben de yazdım bişiler ama keşke okuyup katılmasaymışım kendimi bi tuhaf hissettim
ay evet bu iyi fikir aslında belkim kıyafette düşünebiliriz.
yazsakmı bedenlerimizi :)
ya bunda da sorun yaşarsak :26:
karşı tarafa kıyafet alma zorunluluğu gibi
aslında bende sorcaktım renk ve beden ama bilmioum yaa:26:

Siz bilirsiniz ben fikir verme açısından demiştim. Herkes ne istiyorsa onu alsın ozaman.

bol da öyleydi dilşad gibi. öyle canım çekti demezdi hiç

bende saman deseniz canım istior napimm :)

doktor 70 kiloyu geçme dedi ama bu gidişle geçicem gözüm çekmecemde ne yesem acaba diye :))

ben şimdilik kilo almadım bakalım sonrası ne olacak. :26:
dün akşam dersaneye giderken canım pidecilerdeki boş yuvarlak pidelerden istedi,resmen burnuma koktu dersaneye gittim ki kantinci abla sacın üstünde ondan yapmış,yedim, bu sabahta burnuma mercimek çorba kokusu geldi stajere dedim hatta listeye baktı öğle yemeğinde mercimek çorba vardı :)

foşette tavuk du sorcağım şey...
Akşam için öle konuştuk kocişle, canım istedi benim :)

bak su dedin su içicem şimdi :)))))

hahahah

ayyy sacın üstünde nasıl güzel oluyo yaa onlar mmmm canım çekti şimdiii

ya bunda da sorun yaşarsak :26:
karşı tarafa kıyafet alma zorunluluğu gibi
aslında bende sorcaktım renk ve beden ama bilmioum yaa:26:

bayana hediye almak kolay bence. aslında kıyafet alırım diye düşünmedim ama olabilirde dedim. hem konu değişir hem herkesin bedenini öğreniriz dedim ama sorun çıkar kesin. ondan vazgeçtim bende...

çekiliş konusunda gerilmeye başladık biraz, bosverelim kapatalım konuyu kimse çok fiyatlı bişe almasın yeter kızlar bnce oğlum öptü hepinizi

bunu ben hissettirdim galiba :85:

Ben sadece süprüz olsun, heyecanlı olsun, büyüsü bozulmasın istemiştim

ben aslında aç olunca canım istiyor bişeyler ama toksam ne derlerse desinler ay canım çekti demiyorum. geçen günde aklımda midye kalmıştı açtımda bi tane yesem ne olurki dedim. 3 tane yedim sonra pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…