Enkii, avatarını beğendim
eşim şimdi 9 - 9:30 gibi evde olduğu için o gelene kadar yemekle uğraşıyorum, sonra da toptopu o alıyor maç sonuçlarına felan bakmaya ben akşamları hiç giremiyorum bu araTelefondan baktım dün 2 dk kavgalı olduğunuzu okudum :26:
Konuyu yazmamışsın ama barışmış olmanıza sevindim, rahatladım.
teşekkür ederim canım sana özelden mesaj göndermeye çalışıyorum ama olmuyor mesaj kutun dolu
ayyy tam çıkmadan önce yorum yazmıştım gitmemiş yaaa.dilekcim inş. hallolur bu maddi sorunlar yeni evli her çiftte olyuor heralde, eşin de seni kırmamak adına yapmış aslında ama üzülmüşsün haklı olarak, bi daha yapmamasını söylersen eminim seni dikkate alacaktır. bizim de bu ay dükkan kredisini kapatma planımız var 3000e yakın, bi de arabanın kaskosu bilmemnesi falan varmış baya masraf olcak yani. ama inş. şu krediyi bi bitirirsek çok rahatlıcaz
kızlar ben gidiyorum yie geç kalıcam galiba zaman nasıl geçti anlamadım bana dua edin bugün doktora gidiyorum işallah bir problem yoktur
sizlere bol hoş sohbetler
kızlar ben gidiyorum yie geç kalıcam galiba zaman nasıl geçti anlamadım bana dua edin bugün doktora gidiyorum işallah bir problem yoktur
Sağol dilek
ama benim tavuğum neden pişmedi... 45dk durdu 200 derecede...halen içleri gırcgırc dıBi hevesle yapmıştım, çöpe gitti
inş düzelir canım o bana baştan söleseydi böyle olmayacaktı die kızdım ama biz üstesinden geliriz Allahın izniyle. zaten eve alışveriş falan yapmayalım dicem olanlarla idare ederiz ki zaten var bi çok şey yani bazen bakıoum ark yada eltime gidioum deterjan yok peynir yok sıvı sabun yok benim hiç öyle bi durumum olmadı şükür ana gıdalar deterjanlar hep var ama azalıo ve alışveriş zamanı die telaşa kapılıoum sölicem eşime almayalım beklerim ayın 5ini ben maaşımı alınca yaparız arabanında bi kaç bişiyi varmış çünkü o daha önemli yağış don olayları başlıo eşim 10da gelio mesafede uzak endişe edioum o arabasını yaptırsın 400 falan tutar diodu.dilekciğim eşin seni üzmemek için söylememiştir durumu senin ağladığını görünce bide napsın amacı seni üzmek değildir halledebileciğini sanmıştır ama merak etme allahım biyerden kapı açar işleri yılbaşına kadar daha iyi olur belki .hepimizde oluyor böyle şeyler geçim derdi parmız kadar harcama yapıyoruz
günaydın elfim nasılsın bu sabah var mı yine bulantı bebiş napıo (kızın napıo dicektim nie öyle oldu ki?)Günaydın Kızlarrr
canım barışmanız ii olmuş küsünce resmen insan hayatada küsüo bomboş anlamsız. Ağlayıp rahatlamışsındır da bazen gerekio gözyaşlarını akıtmakona buna bahane, üzdü beni konuşmadım hiç zaten bütün akşam yattı uyudu o da.... Sonra yatağa geçtim 12, eşimde geldi...ben sırtımı dönüp yatıyorum flan sarılmalar öpmeler, o yanaştıkça ben itiyorum öle böle, beni bi ağlama aldı ....gece 1 e kadar , eşim sarılıyo sıkı sıkı öpüyo kokluyo, ama ne derdim varsa artık bi güzel ağladım boşalltım yaşlarımı
şuan başım ağrıyo gözlerimde ağrıyo ve şiş
Barışığız eşimle
evet önce bende düşünmüştüm yazılsın mı die ama biraz sipariş gibi olcak ama hepimizin resmi varmı ki yine bbakılır yani aşağı yukarı bi karar vermek için saç uzunluğu boyu rengi falan kendimiz bakıp uydururuzay yok zuzum yaa, ben yazmak istemiyorum bedenimi, sevdiğim rengi felan.. şöyle bişi alın der gibi gibi..
yazmak isteyen yazsın ama :)) bana kimin içinden ne geliyorsa onu alsın, önemli olan benim zevkime uygun bişi alması değil onun benim için uygun bulduğu bişey alması "bu ona yakışır, bunu nekk sever bence" deyip alması :))
ben sadece bi fiyat aralığı belli olsun dediydim ama ondan zaten kesin vazgeçtim
yazan yazsın sevdiği şeyleri
Günaydın herkeseee
hayırlısı ile bi atlatsaydık şu hediye faslını sorunsuzPiki siz bilirsiniz, ben oyun bozanlıkmış gibi olmayım diye şettim...
Isteyen yazsın ozaman, serbest
bende o doktordan memnun kaldım ama eşim diyorki bide devlet hastanesine git araştırma hastanesi daha iyi olur. ikisini bir arada götür iyi tamam dedim böbrekleri içinde gidecekti eşim yarın ikimiz için randevu almış sabahtan birlikte gidicez hastaneye. haftaya bugünde kendi doktoruma gidicem
Sağol dilek
ama benim tavuğum neden pişmedi... 45dk durdu 200 derecede...halen içleri gırcgırc dıBi hevesle yapmıştım, çöpe gitti
Demet, bütün piliç le yaptım ben(
dilek ,evet canım çok kötü oluyo insan yaa( akşama telafisini yapıcakmış , bakalım
üff bişey yazcaktım unuttum :18:
Demet, bütün piliç le yaptım ben(
dilek ,evet canım çok kötü oluyo insan yaa( akşama telafisini yapıcakmış , bakalım
üff bişey yazcaktım unuttum :18:
benimde yemeğim yok buzlukta mantı var onu haşlıyayım bide mercimek çorbam var yeter herhalde..
dünde annemler geldi. anneme biraz bozuldum bişey demedim ama eşim laf söyledi arada kaldım. annem gelir gelmez karnımı oğlum diye sevdi ne erkeği anne nerden biliyon dedim fal baktırmış erkek demiş komşumuz. bide aşure getirmiş turşuda getirmiş tatlı yiyemiyorum dedim turşu yedim yapma ya kızmı olacak acaba dedi. eşimde lütfen anne öyle konuşma dedi. biraz ortam gerildi. ama annem saçmaladı bence yaa.
hayır o değil herkese erkek olacak derse ki cinsiyeti kız olursa yaşadıkları hayal kırıklığına sinir olurum yani. önemli olan sağlıklı olması sonuçtaa
günaydın elfim nasılsın bu sabah var mı yine bulantı bebiş napıo (kızın napıo dicektim nie öyle oldu ki?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?