2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Piki siz bilirsiniz, ben oyun bozanlıkmış gibi olmayım diye şettim...

Isteyen yazsın ozaman, serbest

Sağol

teşekkür ederim canım sana özelden mesaj göndermeye çalışıyorum ama olmuyor mesaj kutun dolu

siliyorum

inş hepimiz düze çıkarız canım.
ama bizde siz gibi düşünüouz bu kredi bitince başkasına başlayalım die çünkü olan harcanır bizde hem böyle kredilerle bişi sahibi olabiliriz
biz akşam hiç konuşmadık gün içinde tlfda konuşmuştuk ama akşam temizlik yapıoum yemek yapıodum bi taraftan geldi hiç konuşmadım peşinde dolandı sonra gitti maç izliodu yemekten önce banyoya giriyim dedim temizlik falan yapınca kendimi rahatsız hissettim neyse yıkandım geldi mutfaktaydım sen napıosun tek başına ben geldim yanıma gelmiosun falan dedi. Napıyım yemek hazırlıoum die bağırdım gitti neyse yemeği götürdüm yedik o kaldırdı bende bulaşıkları falan hallettim çay yaptım götürdüm yanında da truflle vardı işte sonra baktım uyukluo sarıldım insan kıyamıoki oda hemen bana sarıldı sonra truffle yedi bayıldım falan dedi ama hiç bişi konuşulmadı da o anladı yani benim gerçekten bozulduğumu böyle işte.

günaydın kızlar
yazılanlara geri dönüoum birden hepsini okumadan ayşeye cvp verme ihtiyacı hissettim

kızlar ben gidiyorum yie geç kalıcam galiba zaman nasıl geçti anlamadım bana dua edin bugün doktora gidiyorum işallah bir problem yoktur

sizlere bol hoş sohbetler

kızlar ben gidiyorum yie geç kalıcam galiba zaman nasıl geçti anlamadım bana dua edin bugün doktora gidiyorum işallah bir problem yoktur

sizlere bol hoş sohbetler

inşallah canım,

güzel haberlerle gel :)

...

Kızlar saat 11 de herkes burda olmaya çalışsın lütfen ....

Ben şimdi gidiyorum , gözlerim zaten ağrıyo, işe vereyim kendimi, hem iş hem burasını kaldıramıyo şuan :26:

bende o doktordan memnun kaldım ama eşim diyorki bide devlet hastanesine git araştırma hastanesi daha iyi olur. ikisini bir arada götür iyi tamam dedim böbrekleri içinde gidecekti eşim yarın ikimiz için randevu almış sabahtan birlikte gidicez hastaneye. haftaya bugünde kendi doktoruma gidicem

günaydın şekerler
geçmişi okuya okuya geldim. zuzu eşine tartışmış olmana üzüldüm ancak barışmış olmanız mutlu etti.
dilekcim bugün denicem çorbanı inş kesilmez.
yarencim bilmiyorum cnm valla günah dediklerinden beri hiç ağzıma sürmedim çok severek yememe rağmen.

Sağol dilek

ama benim tavuğum neden pişmedi... 45dk durdu 200 derecede...halen içleri gırcgırc dı Bi hevesle yapmıştım, çöpe gitti

inş düzelir canım o bana baştan söleseydi böyle olmayacaktı die kızdım ama biz üstesinden geliriz Allahın izniyle. zaten eve alışveriş falan yapmayalım dicem olanlarla idare ederiz ki zaten var bi çok şey yani bazen bakıoum ark yada eltime gidioum deterjan yok peynir yok sıvı sabun yok benim hiç öyle bi durumum olmadı şükür ana gıdalar deterjanlar hep var ama azalıo ve alışveriş zamanı die telaşa kapılıoum sölicem eşime almayalım beklerim ayın 5ini ben maaşımı alınca yaparız arabanında bi kaç bişiyi varmış çünkü o daha önemli yağış don olayları başlıo eşim 10da gelio mesafede uzak endişe edioum o arabasını yaptırsın 400 falan tutar diodu.
bide rüyamda posta kutusunu açıoum su 20, elektrik 30 doğalgaz 70 tl gelmiş hepten üşüttüm galiba
sabah eşime inş rüyam gerçek olurda faturalar öyle gelir dioum ama imkansız yazları daha rahat oluo maddi giderler faturalar düşüo yiyecekler daha az alıouz sanırım domates salatalık tmm çorba yapılmıo bakliyat yemekleri yok ve alınmıo yaz kıyafetleri daha uygun oluo derken işte yazlar daha rahat geçio benim fikrim
Günaydın Kızlarrr
günaydın elfim nasılsın bu sabah var mı yine bulantı bebiş napıo (kızın napıo dicektim nie öyle oldu ki?)
canım barışmanız ii olmuş küsünce resmen insan hayatada küsüo bomboş anlamsız. Ağlayıp rahatlamışsındır da bazen gerekio gözyaşlarını akıtmak
evet önce bende düşünmüştüm yazılsın mı die ama biraz sipariş gibi olcak ama hepimizin resmi varmı ki yine bbakılır yani aşağı yukarı bi karar vermek için saç uzunluğu boyu rengi falan kendimiz bakıp uydururuz
Piki siz bilirsiniz, ben oyun bozanlıkmış gibi olmayım diye şettim...
Isteyen yazsın ozaman, serbest
hayırlısı ile bi atlatsaydık şu hediye faslını sorunsuz

Demet, bütün piliç le yaptım ben (

dilek ,evet canım çok kötü oluyo insan yaa ( akşama telafisini yapıcakmış , bakalım

üff bişey yazcaktım unuttum :18:

benimde yemeğim yok buzlukta mantı var onu haşlıyayım bide mercimek çorbam var yeter herhalde..

dünde annemler geldi. anneme biraz bozuldum bişey demedim ama eşim laf söyledi arada kaldım. annem gelir gelmez karnımı oğlum diye sevdi ne erkeği anne nerden biliyon dedim fal baktırmış erkek demiş komşumuz. bide aşure getirmiş turşuda getirmiş tatlı yiyemiyorum dedim turşu yedim yapma ya kızmı olacak acaba dedi. eşimde lütfen anne öyle konuşma dedi. biraz ortam gerildi. ama annem saçmaladı bence yaa.

hayır o değil herkese erkek olacak derse ki cinsiyeti kız olursa yaşadıkları hayal kırıklığına sinir olurum yani. önemli olan sağlıklı olması sonuçtaa

Sağol dilek

ama benim tavuğum neden pişmedi... 45dk durdu 200 derecede...halen içleri gırcgırc dı Bi hevesle yapmıştım, çöpe gitti

ben de hem özelde hem devlette kontrollere devam ediyorum canım. en mantıklısı öyle oluyor.

benm tavuk pişti, hem de poşeti delmedim :))
baby tava yazıyordu üstünde göğüs etiydi, seninki baget falan mıydı acaba?

Demet, bütün piliç le yaptım ben (

dilek ,evet canım çok kötü oluyo insan yaa ( akşama telafisini yapıcakmış , bakalım

üff bişey yazcaktım unuttum :18:

bütün piliçle yapınca 1 saat falan kalması lazım yoksa içi kırmızı kırmızı kalıyor canım
bütün olunca içine sğan sarımsak dolduruyorum ımmm :)

benm kayınvalidemde kız istiyordum dedi bi kere çok bozuldum erkek olduğunu bile bile hiç bi yorum yapmadan direk kız istiyorum ben deyince. sevmezsin olur biter o zaman dedim napiim

günaydın elfim nasılsın bu sabah var mı yine bulantı bebiş napıo (kızın napıo dicektim nie öyle oldu ki?)

bulantım devam canım. her sabah o mide suyu çıkacak. daha kahvaltı yapmadım cinsiyet muhabbetini de yazdım canım. annemin tavrına sinir oldum. bişey değil hepsi erkek diye bekliyorlar buna görümcem dahil. görümcemde dün diyorki bi kızımız(kendi kızı) var bi tanede erkek olsa iyi olurdu aslında. sonrada diyor ama kız olursada benim kızımla arkadaş olurlar dedim niye erkek olursada arkadaş olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…