benim de akşama yemeğim hazır, taze fasülye ve domatesli bulgur pilavım var. Yanına yoğurt çıkarırım bitti gitti işte
yapmıştım canım, birşey çıkmadıBu kış kendime iyi bakamıyorum galiba ya
benim de akşama yemeğim hazır, taze fasülye ve domatesli bulgur pilavım var. yanına yoğurt çıkarırım bitti gitti işte
bide bolbol c vitamini al, portakal havuç falan çok yee....
Hatta bende akşama havuç+portakal suyunu sıkayım ,kociş kırgın bikaçgündür
mısır patlatırken tuz yerine birazcık pul biber ya da tuzotlardan denediniz mi? lezzet veriyorlar.
ben hasta oldum size sölemedim dimi yaa :44:
kaç ay sonra erken oldum
düşünmeden beklemeden dertsiz tasasız
ama dengem çok bozuldu yaa :18:
mısır patlatırken tuz yerine birazcık pul biber ya da tuzotlardan denediniz mi? lezzet veriyorlar.
ben hasta oldum size sölemedim dimi yaa :44:
kaç ay sonra erken oldum
düşünmeden beklemeden dertsiz tasasız
ama dengem çok bozuldu yaa :18:
ay iyiki meyvelerden konu açıldı çekmecemde elma vardı aklıma getirdiniz iyi oldu onu yiyiyom
inş. memnun kalırsın canım güzel haberlerle gelirsin inşallah
inşallah canım,
güzel haberlerle gel :)
...
Kızlar saat 11 de herkes burda olmaya çalışsın lütfen ....
Ben şimdi gidiyorum , gözlerim zaten ağrıyo, işe vereyim kendimi, hem iş hem burasını kaldıramıyo şuan :26:
inş cnm hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin
benimde yemeğim yok buzlukta mantı var onu haşlıyayım bide mercimek çorbam var yeter herhalde..
dünde annemler geldi. anneme biraz bozuldum bişey demedim ama eşim laf söyledi arada kaldım. annem gelir gelmez karnımı oğlum diye sevdi ne erkeği anne nerden biliyon dedim fal baktırmış erkek demiş komşumuz. bide aşure getirmiş turşuda getirmiş tatlı yiyemiyorum dedim turşu yedim yapma ya kızmı olacak acaba dedi. eşimde lütfen anne öyle konuşma dedi. biraz ortam gerildi. ama annem saçmaladı bence yaa.
hayır o değil herkese erkek olacak derse ki cinsiyeti kız olursa yaşadıkları hayal kırıklığına sinir olurum yani. önemli olan sağlıklı olması sonuçtaa
giriş yaparken "beni hatırla" ya basmıyosun ondan
Enkiii, çekiliş sonucunu faceye attım canım :)
buarada çok sevindim, hadi hayırlısıInş kısa zamanda müjdeli bi haber verirsin sende
ay Zeynepcim çok sevindim ya önümüzdeki ay hayırlı haberlerini alırız inş.
aradım seni telefonun meşguldu. nasıl doktoru beğendinmi ? ilk izlenim nasıl
selam kızlarrr evdeym mutfaktayım hasanpaşa köftesi ve pirinç pilavı yapıom
ilk defa yapıom inş. güzel olur köfteleri pişirmeden mi püresini koyuoduk yaa öyle anladım öyle yaptım walla:26:
yaa işyerinde çok zorlanıom girerken, habire bi iş çıkıyor kafamı da buraya veremiyorum o zaman, bi de bu sayfa bende her girdiğimde şifre isiyor otomatik açılmalı yapmadım.
nedense 5-10 dk elimi sürmesem sayfadan atmış oluo beni nie böle oluo anlamadımm
enkii çok sevindim cnnmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?