2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bide bolbol c vitamini al, portakal havuç falan çok yee....

Hatta bende akşama havuç+portakal suyunu sıkayım ,kociş kırgın bikaçgündür

valla akşamları hiç aklımıza gelmiyor meyve yemek puding, sütlaç, patlamış mısır, cips vs. tüketiyoruz genelde. evde 3 tane mandalin, 2 tane elma var, duruyorlar öyle 1 haftayı geçti. bu akşam soyayım onları da tüketelim. burda bir markanın mandalin suyu var, çok doğal o, ablama doktoru önermişti, ondan tüketiyoruz bol bol. ama meyve yemeyi alışkanlık edinmemiz lazım aslında.

mısır patlatırken tuz yerine birazcık pul biber ya da tuzotlardan denediniz mi? lezzet veriyorlar.

ben hasta oldum size sölemedim dimi yaa :44:
kaç ay sonra erken oldum
düşünmeden beklemeden dertsiz tasasız
ama dengem çok bozuldu yaa :18:

mısır patlatırken tuz yerine birazcık pul biber ya da tuzotlardan denediniz mi? lezzet veriyorlar.

ilk defa duyuyorum, deneyeyim :)

ben hasta oldum size sölemedim dimi yaa :44:
kaç ay sonra erken oldum
düşünmeden beklemeden dertsiz tasasız
ama dengem çok bozuldu yaa :18:

sen daha gitme dr a

ay iyiki meyvelerden konu açıldı çekmecemde elma vardı aklıma getirdiniz iyi oldu onu yiyiyom

afiyet olsun

inş. memnun kalırsın canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

inş cnm hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin

hepinize teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için

içim rahatladı valla herşey yolunda doktor vajinal muayene etti hiçbir sorun yok durumumu anlattım niye bekledin dedi doktor öle dedi dedim beklemene gerek yok dedi
eşimi aradım söyledim bu ay çalışmalara başlıyabiliriz diyor evet bu ay çalışmalar başlıyoruz

elfim boş ver sen sinirlenme annen belki erkek çocuğu olmadığı için içinden geçeni söylemiştir zamanı geldiğinde herkes öğrenir.banada kaynanamlara gittiğimde görümcemle konuşurken görümcem kız olsa keşke dedi kayınvalidem arkamızdaymış erkek olsun dediı erkek olsun ben erkek hissediyorum dedi niye erkek olsun dedim kız çocuğunu büyütüp el oğluna veriyomuşsun (o kızını verdi ama hala alışamadı zoruna gitti çok)erkek kız getiriyomuş bende dedim sağlıklı olsunda erkek kız fark etmez ozamn bişey diyemedi

Enkiii, çekiliş sonucunu faceye attım canım :)

buarada çok sevindim, hadi hayırlısı Inş kısa zamanda müjdeli bi haber verirsin sende

ay Zeynepcim çok sevindim ya önümüzdeki ay hayırlı haberlerini alırız inş.
aradım seni telefonun meşguldu. nasıl doktoru beğendinmi ? ilk izlenim nasıl

selam kızlarrr evdeym mutfaktayım hasanpaşa köftesi ve pirinç pilavı yapıom
ilk defa yapıom inş. güzel olur köfteleri pişirmeden mi püresini koyuoduk yaa öyle anladım öyle yaptım walla:26:
yaa işyerinde çok zorlanıom girerken, habire bi iş çıkıyor kafamı da buraya veremiyorum o zaman, bi de bu sayfa bende her girdiğimde şifre isiyor otomatik açılmalı yapmadım.
nedense 5-10 dk elimi sürmesem sayfadan atmış oluo beni nie böle oluo anlamadımm

enkii çok sevindim cnnmmmm

Son düzenleme:
ben işyerinde genelde çarpı dan kapatıyom, ozamn bidaa şifreyle giriş yapmama gerek kalmıyo, ama çıkıştan çıkarsam şifreyi tekrar giriyorum

Enkiii, çekiliş sonucunu faceye attım canım :)

buarada çok sevindim, hadi hayırlısı Inş kısa zamanda müjdeli bi haber verirsin sende

ay Zeynepcim çok sevindim ya önümüzdeki ay hayırlı haberlerini alırız inş.
aradım seni telefonun meşguldu. nasıl doktoru beğendinmi ? ilk izlenim nasıl

aldım canım çok teşekkür ederim bende çok sevindim canım derin bir nefes aldım işallah canım en kısa zamnda müjde veririm

işallah canım bende çok sevindim doktoru beğendim konuşkan sıcaktı

çok sağol ayşeciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…