2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nekk ben heyecanlandım yaaa hadi varsa öyle bişeyyy sende hamiş kalırsan çatlarım bende kalırım topikçe hamiş oluruz

ahahah taam sen de hemen yaparsın bebişi,
ama ben sanmıyorum hamiş olduğumu çok eminim yanisi
annem ariycak şimdi test yaptın mı diye ondan yapim dedim, tamam al dedim eşime

:44: Hmm akşam getirirse, sabah yap olarmıı

nekk ben heyecanlandım yaaa hadi varsa öyle bişeyyy sende hamiş kalırsan çatlarım bende kalırım topikçe hamiş oluruz

Kıskanççç

Olucammm, çinkim 2 gündür ara ara adet sancısı geliyo

ahahah Taam sen de hemen yaparsın bebişi,
Ama ben sanmıyorum hamiş olduğumu çok eminim yanisi
Annem ariycak şimdi test yaptın mı diye ondan yapim dedim, tamam al dedim eşime

Ablamda bana yapmıştı basık :) hani midem ağrıyodu da dr gittim ilaç yazdı yaa.. Içme önce test yap diyodu Zırt pırt aradı, en sonunda test de yapmıyom,ilacıda içmiyom Dedim :))

ama varya eğerkine öle bi durumum varsa, hiç olmadığı kadar okadar ilaç aldımki buay

:44: Hmm akşam getirirse, sabah yap olarmıı

Olucammm, çinkim 2 gündür ara ara adet sancısı geliyo
hı hım sabah yapıcam
benim de regl olucakmışım gibi ağrıyo karnım pazartesinden beri, ara ara.. ama benim reglime daha yıl var (29unda olcam)..
ay böyle belirti uyduruyorum kendime diyorum ama süreklii midem bulanıyo, testten sonra zaten randevu alıcam gitcem baktırıcam bişi mi var acaba..

Kızlar "temel" in sinema filmini yapmışlar yaa :)) dün tv de kulak misafiri oldum :)) çok dinleyemedimde, fragmanı falan varsa akşama bakıcam :)) duydunuzmu

direk dr gitsen, madem gitceksin... Idrarda değilde kanda daha erken belli oluyo biliyosun
Varsa da şimdi çıkmaz ,bence eğer dr gitmeyede niyetin varsa, direk git...

:90:..................

..

Ben daha hiç kadın doğuma gitmedim, yani bi test bi kontrol yanisi rutin hiçbişey yaptırmadım :26: Aslında nekaa yanlış dimmi, her kötü hastalık kadınlarda,

Kızlar "temel" in sinema filmini yapmışlar yaa :)) dün tv de kulak misafiri oldum :)) çok dinleyemedimde, fragmanı falan varsa akşama bakıcam :)) duydunuzmu
hımm, Yangın var mı adı acaba.. Kuzey-Güney dizisinde sinemaya gitmişlerdi bişi izliyodular saçma sapan geldi bana ama o mu acaba :44:

biride dünden niyetli hamiş kalmaya
ahaha varmayın Özgimin üstünee

[/quote]

yok yaa, bu daha yeni... Ne ara diziyede girdi
Bilmiyom da gene :44:

Ayyy çok fena acıktımmmm :84:

ben de gitmedim hiç
ama yaa ben çok utanırım herhalde, ne bilimm :26:

ben gittim iltihap için utanmadım valla o ağrıların sebebini bulsunlarda nolur olsun dedim
sedyeye yatırdılar perdeyi çektiler önce bi dr baktı anlamadı prof dr. cağırdı ikisi geldi perdeyi kapattılar
eşim dio ki nerdeyse gelcektim perde oynayıp duruo ses yok napıolar dedim dio nası panik olmuş

sonra başka hastaneye gittim 2 ay 15 günde bir gittim adam hem aşağı bakıodu şişme ve ağrılar oluo çünkü
başka var mı die sordu göğüs ağrım var dedim bi de ona baktı epey ilerlemişti hukukumuz
sonra nodüller var göğüsünde dedi bi kadın drye gonderdi küçük kistler varmış işte
aslında kontrole gitmem lazım benim annemdede var ii huylu benimde şu an endişe edilcek bişi yokmuş ama
stres yapmamam kendimi üzmemem belli aralıklarla kontrol ettirmem gerekirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…