olursaninşallah bende bugün değilde, yarın regl olurum... ertesi pazar :) dinlenirim
Nekk ben heyecanlandım yaaahadi varsa öyle bişeyyy sende hamiş kalırsan çatlarım bende kalırım topikçe hamiş oluruz
yok zuzum reglim yeni bitti sayılır, dün annemlerdeydim ya misal.. Wc ye girdim çamaşır suyu dökmüş annem öğüre öğüre çıktım, yemekten sonra da midem bulanıyo sürekli.. Annem de acaba dedi? Yok diyorum, ihtimal yok ama işte insanın aklı karışıyo.. Reglim normal geldi, ama 1 gün önce bitti, ona da takılmıyorum çinkim ben hep az regl oluyorum :26:
nekk ben heyecanlandım yaaahadi varsa öyle bişeyyy sende hamiş kalırsan çatlarım bende kalırım topikçe hamiş oluruz
olursan
ahahahTaam sen de hemen yaparsın bebişi,
Ama ben sanmıyorum hamiş olduğumu çok eminim yanisi
Annem ariycak şimdi test yaptın mı diye ondan yapim dedim, tamam al dedim eşime
hı hım sabah yapıcam:44: Hmm akşam getirirse, sabah yap olarmıı
Olucammm, çinkim 2 gündür ara ara adet sancısı geliyo
:44: Hmm akşam getirirse, sabah yap olarmıı
Kıskanççç
:90:..........Olucammm, çinkim 2 gündür ara ara adet sancısı geliyo
ahahahtaam sen de hemen yaparsın bebişi,
ama ben sanmıyorum hamiş olduğumu çok eminim yanisi
annem ariycak şimdi test yaptın mı diye ondan yapim dedim, tamam al dedim eşime
Nekk ben heyecanlandım yaaahadi varsa öyle bişeyyy sende hamiş kalırsan çatlarım bende kalırım topikçe hamiş oluruz
hı hım sabah yapıcam
Benim de regl olucakmışım gibi ağrıyo karnım pazartesinden beri, ara ara.. Ama benim reglime daha yıl var (29unda olcam)..
Ay böyle belirti uyduruyorum kendime diyorum ama süreklii midem bulanıyo, testten sonra zaten randevu alıcam gitcem baktırıcam bişi mi var acaba..
:90:..................
hımm, Yangın var mı adı acaba.. Kuzey-Güney dizisinde sinemaya gitmişlerdi bişi izliyodular saçma sapan geldi bana ama o mu acaba :44:Kızlar "temel" in sinema filmini yapmışlar yaa :)) dün tv de kulak misafiri oldum :)) çok dinleyemedimde, fragmanı falan varsa akşama bakıcam :)) duydunuzmu
ahahabiride dünden niyetli hamiş kalmaya
Kızlar "temel" in sinema filmini yapmışlar yaa :)) dün tv de kulak misafiri oldum :)) çok dinleyemedimde, fragmanı falan varsa akşama bakıcam :)) duydunuzmu
hı hım sabah yapıcam
Benim de regl olucakmışım gibi ağrıyo karnım pazartesinden beri, ara ara.. Ama benim reglime daha yıl var (29unda olcam)..
Ay böyle belirti uyduruyorum kendime diyorum ama süreklii midem bulanıyo, testten sonra zaten randevu alıcam gitcem baktırıcam bişi mi var acaba..
ben de gitmedim hiçBen daha hiç kadın doğuma gitmedim, yani bi test bi kontrol yanisi rutin hiçbişey yaptırmadım :26: Aslında nekaa yanlış dimmi, her kötü hastalık kadınlarda,
hımm, Yangın var mı adı acaba.. Kuzey-Güney dizisinde sinemaya gitmişlerdi bişi izliyodular saçma sapan geldi bana ama o mu acaba :44:
ahahavarmayın Özgimin üstünee
ben de gitmedim hiç
Ama yaa ben çok utanırım herhalde, ne bilimm :26:
ımmmh etinin sütlü kremalı yulaflı bisküvisi çok güzelmişşş
neden utanıyon
açıp bakmıyolardırki, ne bilim tahlil, yada ultrasona sokuyolardır...
ben de gitmedim hiç
ama yaa ben çok utanırım herhalde, ne bilimm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?