neden utanıyon
açıp bakmıyolardırki, ne bilim tahlil, yada ultrasona sokuyolardır...
ayy evet o çok güzeldir,
ben bide burcak da cok severim
ben aslında hepsini cok severim
çikolata da coook severim
Evet yulaflı ve burçak bende severim
vede kakolu bisküvisini hani kare olandan :)
alttan ultrason kötü bişi ya
ben iki kere yaptırmak zorunda kalmıstım
sen öyle san açıo bi de ellio
ayyyy canım istedi şimdi... Yakınalrda da market yokki... Medeniyetten uzakta iş yerim var
Ooo maşallahben gittim iltihap için utanmadım valla o ağrıların sebebini bulsunlarda nolur olsun dedim
sedyeye yatırdılar perdeyi çektiler önce bi dr baktı anlamadı prof dr. cağırdı ikisi geldi perdeyi kapattılar
eşim dio ki nerdeyse gelcektim perde oynayıp duruo ses yok napıolar dedim dio nası panik olmuş
sonra başka hastaneye gittim 2 ay 15 günde bir gittim adam hem aşağı bakıodu şişme ve ağrılar oluo çünkü
başka var mı die sordu göğüs ağrım var dedim bi de ona baktıepey ilerlemişti hukukumuz
sonra nodüller var göğüsünde dedi bi kadın drye gonderdi küçük kistler varmış işte
aslında kontrole gitmem lazım benim annemdede var ii huylu benimde şu an endişe edilcek bişi yokmuş ama
stres yapmamam kendimi üzmemem belli aralıklarla kontrol ettirmem gerekirmiş
yemedim ben galiba ondan, merak ettim şimdiımmmh etinin sütlü kremalı yulaflı bisküvisi çok güzelmişşş
elliyolar mış :26:neden utanıyon
açıp bakmıyolardırki, ne bilim tahlil, yada ultrasona sokuyolardır...
heh bak işte böyle oluyo diye biliyorum kardeşimin de kisti vardı, geçti şükür :44:ben gittim iltihap için utanmadım valla o ağrıların sebebini bulsunlarda nolur olsun dedim
sedyeye yatırdılar perdeyi çektiler önce bi dr baktı anlamadı prof dr. cağırdı ikisi geldi perdeyi kapattılar
eşim dio ki nerdeyse gelcektim perde oynayıp duruo ses yok napıolar dedim dio nası panik olmuş
sonra başka hastaneye gittim 2 ay 15 günde bir gittim adam hem aşağı bakıodu şişme ve ağrılar oluo çünkü
başka var mı die sordu göğüs ağrım var dedim bi de ona baktıepey ilerlemişti hukukumuz
sonra nodüller var göğüsünde dedi bi kadın drye gonderdi küçük kistler varmış işte
aslında kontrole gitmem lazım benim annemdede var ii huylu benimde şu an endişe edilcek bişi yokmuş ama
stres yapmamam kendimi üzmemem belli aralıklarla kontrol ettirmem gerekirmiş
sen öyle san açıo bi de ellio
Kalmadı herhalde sağlık bu hayatım bişi olmaz:26: Ama ama ,bu rutin bi kont. Olucak..yani bi şikayetim yok sadece kontrol
Dilek sende kontrollerini aksatma canım,aman diyim
Elletmediğin yerin kaldımı bacım
göz için bende gittim bilg kullandığım için göz kuruluğu var tabii suni gözyaşı damlası verdi ii gelio ama
Ooo maşallah
Bende hiç gitmedim yaa ve benimde gögüs ağrım oluyor. Aslında gitmem gereken çok bölüm var göze de gitmem gerekiyor mesela bilgisayara bakarken yada kitap falan okurken sulanıyor batıyor bulanıyor.
yemedim ben galiba ondan, merak ettim şimdi
elliyolar mış :26:
heh bak işte böyle oluyo diye biliyorum kardeşimin de kisti vardı, geçti şükür :44:
yemedim ben galiba ondan, merak ettim şimdi
elliyolar mış :26:
Ayy sinir oldum haee
Site hata veriyodu güncelleme varmışmış, açamadım kimse de kalmamış burda:26:
önümüzdeki hafta içi, perşembe-cuma olabilir...
tmm o zaman haftaya cuma olsun son karar bu mu?
tmm o zaman haftaya cuma olsun son karar bu mu?
Ay laf anlatamamak çok kötü bir de haklı olduğun bir konuysa bu.
Patron olupta insan olamayan çok var öyle üzülme, sen kendini bildikten sonra kimin ne düşündüğünün önemi yok.
Gelecek seneye herşey güzel olur inşAllah.
Günaydın kızlar,
bu sıralar öyle yogunum ki fırsat bulup giremiyorum bi türlü....
yarenaycım üzülme dicem ama üzülmemek elde değil.. insan haksizlıkla yüzyüze kalınca cok kötü oluyor... bu sıralar bedne öle durumalr içerisidneyim ama resmen sabrediyorum... ocak sonu o kadınla tüm bagım bitecek inşallah
Nasilsiniz ?
nevar Ne yok ?
Herkes Iyi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?