2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar
hayırlı cumalar hepimize
Dokuz Ay Karnında Taşıyıp, Büyüttüğün İçin Sağol . Gerisini Ben Hallederim Kayınvalideciğim ♥ :)
bunu msj atmalıyım k.valideme
bu arada rüyamda gördüm feci kavga ettim kadınla neler sayıoum ama herkesin içinde
kaç gündür çok ve yoğun rüyalar görüoum :44:
Günaydın herkese hayırlı cumalar :)
boğazlarımmı şişiyo ne daha yeni atlattım ben gribi yaa
bende hasta oluoum ama boğaz ağrım çok yoğun olmuo şal var hep boğazımda her rengini aldım hergün renk renk takıoum hem arkamda cam açıp sigara içio patron boynum tutulmuo hemde boğazım sağlamda yani
bizimde saat 07,57de çaldı bu arada benim takıntım vardır
hep aynı rakamla ayarlarım saati örn
08,08
08,58
12,12 gibi
neyse kalkamadık bizde 8,20de eşim kalktı sonrada ben ama geç kalmamışız geciktik mantığıyla her zamankinden erken bile çıkmışız

sabah sabah gülümseyelim

Dokuz Ay Karnında Taşıyıp, Büyüttüğün İçin Sağol . Gerisini Ben Hallederim Kayınvalideciğim ♥ :)

günaydın , hayırlı cumalar .....
Hayırlı cumalar…
Günaydın herkese hayırlı cumalar :)
boğazlarımmı şişiyo ne daha yeni atlattım ben gribi yaa

Canım dikkat et ya portakal mandalina tüket bol bol

Sinir oluyorum senin bu patrona var ya gıcık adam naptı yine??
…..

Günaydın bu arada herkese hayırlı cumalar

bolunkini solladı yeminle senin patronun

alıyım zuzum, eşime mesaj atıcam alsın diye.. herşeyden midem bulanıyo bu ara gerçi, sürekli bi öğürme modundayım kendimi biliyorum ama eşim bugün test alıcakmış bana :120: alma diyorum inatlaşıyo, iyi alsın bakalım

zuzu merhaba buraya yazmadım oyle hatırlıyorum, dıger tarafta katılmıstım sohbetlerınıze ara ara... Yenı evlendım ben de ekım gelınıyım...
hoşgeldinnn

ben de şalı, fuları felan bi montumla takarım.. mont çıkar onları da çıkartırım

Canım dikkat et ya portakal mandalina tüket bol bol
hiç almıyorum eve meyve, alsam iyi olucak evet

dilek yorgun geçiyosa günlerin, rüyalarda karmaşık ve derin oluyo genelde ...

hastayım ya karnım ağrıo üşüoum die 11de yatıoum 2 gündür belim felaket ağrıo
bu arada eşimin alt dudağında ucuk cıkmış 3 4 tane gibi çok acıo dio
dedim bizi bu hastalıklar ayırdı öpme koklama dokunma yok
ilaçta sürüo ama bilmioum :26:

sabah sabah ben izindeyken yapılan işten beni sorumlu tuttu. adama anlatıyorum ama dinleyen kim tabii kendi kafasına göre konuşmaya devam ediyor. kendini savunamıyorsun bile, çünkü dinlemiyor adam. ah bu adam İzmir'de benim elime geçecekti, nasıl çıkartırdım tüm sinirimi, nasıl rahatlardım. eşimi aradım, anlattım böyle böyle diye. artık eşim de ben de laf yemekten bıktık burda, sus sus nereye kadar. bu sene dönelim dedim, kirada otururuz, azıcık aşımız olur ama en azından insanlığımızdan, gururumuzdan daha fazla vazgeçmek zorunda kalmayız dedim. yoksa ikimiz de sinir hastası olcaz burda

sağol canım işallah hayırlı zamanda bende sabırsızlıkla bekliyorum

günaydın herkese hayırlı cumalar

:26: nassı yani, reglin geciktimi yoksa gelmedimi zamanı, ne oldu neler kaçırıyoruz bizz

nigarcığım geçmiş olsun kötü olmadan geçirebilirsin ballı naneli pstiller var ama onlar geçici iyi geliyor doktor bana hem dokuyu iyileştireni verdi bepanthen boğaz için pastil en iyisi bu dedi aldım kullanım 3-4kere geçti

bugün bende yataktan kalkmak istemedim kalktım sonunda ama 1.derse girmeyeceğim kurstan sonrada iş görüşmesine gidicem karşıya

üzülmeeee

insanın huzuru mutlulugu olmayınca paranında hiç bi önemi olmuo dimi kuzum
biraz daha ii durumda dönelim die çabalayıp oraya ve ordakilere katlanıosunuz ama insan bi yerden sonra çekemiodur
ama birde şöyle düşün biz burda memleketimizdeyiz çoğumuz özel sektördeyiz hepimizin patronları ayrı cinslikte
yani hepimiz bişiler yaşıouz hemde (tam bilmioum ama ) karşılığı az bi parayla yani burda durum maddi açıdan kötü
ama patron milleti yine aynı

zeynepcim, siz bu ay korunmayı bırakacaksınız ya, niye iş görüşmesine gidiyorsun ki. geçen seferki gibi zor olursa hamileliğin? yine işi bırakmak zorunda kalırsın. bence bir süre iş falan bakma

:26: nassı yani, reglin geciktimi yoksa gelmedimi zamanı, ne oldu neler kaçırıyoruz bizz
yok zuzum reglim yeni bitti sayılır, dün annemlerdeydim ya misal.. wc ye girdim çamaşır suyu dökmüş annem öğüre öğüre çıktım, yemekten sonra da midem bulanıyo sürekli.. annem de acaba dedi? yok diyorum, ihtimal yok ama işte insanın aklı karışıyo.. reglim normal geldi, ama 1 gün önce bitti, ona da takılmıyorum çinkim ben hep az regl oluyorum :26:

aaa bepanthen'in pastili mi varmış, hemen denemeliyim.. eşime söylim gelirken getirsin akşam :))

Ay laf anlatamamak çok kötü bir de haklı olduğun bir konuysa bu.
Patron olupta insan olamayan çok var öyle üzülme, sen kendini bildikten sonra kimin ne düşündüğünün önemi yok.
Gelecek seneye herşey güzel olur inşAllah.

Nekk ben heyecanlandım yaaa hadi varsa öyle bişeyyy sende hamiş kalırsan çatlarım bende kalırım topikçe hamiş oluruz

Günaydın kızlar,

bu sıralar öyle yogunum ki fırsat bulup giremiyorum bi türlü....

yarenaycım üzülme dicem ama üzülmemek elde değil.. insan haksizlıkla yüzyüze kalınca cok kötü oluyor... bu sıralar bedne öle durumalr içerisidneyim ama resmen sabrediyorum... ocak sonu o kadınla tüm bagım bitecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…