hoşgeldin diyim, buraya da yazabilirsin...
ben diğer topicte yoktum... sadece bu topiğe yazdım hep :)
ama ismini çok gördüm demekki, aklımda kalmışsın
bunu msj atmalıyım k.validemeDokuz Ay Karnında Taşıyıp, Büyüttüğün İçin Sağol . Gerisini Ben Hallederim Kayınvalideciğim ♥ :)
bende hasta oluoum ama boğaz ağrım çok yoğun olmuo şal var hep boğazımda her rengini aldım hergün renk renk takıoum hem arkamda cam açıp sigara içio patron boynum tutulmuo hemde boğazım sağlamda yaniGünaydın herkesehayırlı cumalar :)
boğazlarımmı şişiyo nedaha yeni atlattım ben gribi yaa
bizimde saat 07,57de çaldı bu arada benim takıntım vardırgünaydın kızlar. biz maalesef yine stresli ve gergin bir şekilde iş başı yaptık, patronumuz sayesinde. bol'un patronu yerine listeye 1 numaradan sokalım lütfen benim patronu
sabah yatak ne kaaaa tatlı gelmişse bize, uyandığımızda saat 07,50 idieşim de ben de geç kaldık tabii iş yerlerimize. Allah'tan patron benden geç geldi de, bir de o yüzden laf yemekten kurtuldum.
ben işime döneyim, size hayırlı cumalar
Hosbulduk zuzu...
Ben de senın ısmını goruyorum, denk gelmısız demek kı
sabah sabah gülümseyelim
Dokuz Ay Karnında Taşıyıp, Büyüttüğün İçin Sağol . Gerisini Ben Hallederim Kayınvalideciğim ♥ :)
Hayırlı cumalar…günaydın , hayırlı cumalar .....
Günaydın herkesehayırlı cumalar :)
boğazlarımmı şişiyo nedaha yeni atlattım ben gribi yaa
günaydın kızlar. biz maalesef yine stresli ve gergin bir şekilde iş başı yaptık, patronumuz sayesinde. bol'un patronu yerine listeye 1 numaradan sokalım lütfen benim patronu
sabah yatak ne kaaaa tatlı gelmişse bize, uyandığımızda saat 07,50 idieşim de ben de geç kaldık tabii iş yerlerimize. Allah'tan patron benden geç geldi de, bir de o yüzden laf yemekten kurtuldum.
günaydın kızlar. biz maalesef yine stresli ve gergin bir şekilde iş başı yaptık, patronumuz sayesinde. bol'un patronu yerine listeye 1 numaradan sokalım lütfen benim patronu
alıyım zuzum, eşime mesaj atıcam alsın diye.. herşeyden midem bulanıyo bu ara gerçi, sürekli bi öğürme modundayım kendimi biliyorum ama eşim bugün test alıcakmış bana :120: alma diyorum inatlaşıyo, iyi alsın bakalımnekk, ballı naneli boğaz emme hapından at ağzına...
yarenim uykuda kalmak çok fenaa.. bugün kırk defa düşündüm kalkıp kalkmamayı(
aydasu meraba, daha önce buraya yazmışmıydın, sankim öle hatırlıyorum seni :26:
hoşgeldinnnzuzu merhaba buraya yazmadım oyle hatırlıyorum, dıger tarafta katılmıstım sohbetlerınıze ara ara... Yenı evlendım ben de ekım gelınıyım...
ben de şalı, fuları felan bi montumla takarım.. mont çıkar onları da çıkartırımbende hasta oluoum ama boğaz ağrım çok yoğun olmuo şal var hep boğazımda her rengini aldım hergün renk renk takıoum hem arkamda cam açıp sigara içio patron boynum tutulmuo hemde boğazım sağlamda yani
hiç almıyorum eve meyve, alsam iyi olucak evet
Canım dikkat et ya portakal mandalina tüket bol bol
dilek yorgun geçiyosa günlerin, rüyalarda karmaşık ve derin oluyo genelde...
ben de şalı, fuları felan bi montumla takarım.. mont çıkar onları da çıkartırım
hiç almıyorum eve meyve, alsam iyi olucak evet
canım başkaları açsa da ana sayfa geliyor zaten bulamazlar nereye ne yazdığını, her seferinde şifre girmene değmez. benm sık kullanılanlar çubuğunda hemen tıklıyorum açılıyor, uğraşılmaz ki ha bire şifreyle.
canımm inşallah en yakın zamanda alırız bebiş haberini hayırlısıyla, topiğimiz çoğalıyor :119: :119: :119:
günaydın herkese, haftanın son iş gününün yorgunluğuyla :)))
alıyım zuzum, eşime mesaj atıcam alsın diye.. herşeyden midem bulanıyo bu ara gerçi, sürekli bi öğürme modundayım kendimi biliyorum ama eşim bugün test alıcakmış bana :120: alma diyorum inatlaşıyo, iyi alsın bakalım
sabah sabah ben izindeyken yapılan işten beni sorumlu tuttu. adama anlatıyorum ama dinleyen kim tabiikendi kafasına göre konuşmaya devam ediyor. kendini savunamıyorsun bile, çünkü dinlemiyor adam. ah bu adam İzmir'de benim elime geçecekti, nasıl çıkartırdım tüm sinirimi, nasıl rahatlardım. eşimi aradım, anlattım böyle böyle diye. artık eşim de ben de laf yemekten bıktık burda, sus sus nereye kadar. bu sene dönelim dedim, kirada otururuz, azıcık aşımız olur ama en azından insanlığımızdan, gururumuzdan daha fazla vazgeçmek zorunda kalmayız dedim. yoksa ikimiz de sinir hastası olcaz burda
sabah sabah ben izindeyken yapılan işten beni sorumlu tuttu. adama anlatıyorum ama dinleyen kim tabiikendi kafasına göre konuşmaya devam ediyor. kendini savunamıyorsun bile, çünkü dinlemiyor adam. ah bu adam İzmir'de benim elime geçecekti, nasıl çıkartırdım tüm sinirimi, nasıl rahatlardım. eşimi aradım, anlattım böyle böyle diye. artık eşim de ben de laf yemekten bıktık burda, sus sus nereye kadar. bu sene dönelim dedim, kirada otururuz, azıcık aşımız olur ama en azından insanlığımızdan, gururumuzdan daha fazla vazgeçmek zorunda kalmayız dedim. yoksa ikimiz de sinir hastası olcaz burda
nigarcığım geçmiş olsun kötü olmadan geçirebilirsin ballı naneli pstiller var ama onlar geçici iyi geliyor doktor bana hem dokuyu iyileştireni verdi bepanthen boğaz için pastil en iyisi bu dedi aldım kullanım 3-4kere geçti
bugün bende yataktan kalkmak istemedim kalktım sonunda ama 1.derse girmeyeceğim kurstan sonrada iş görüşmesine gidicem karşıya
yok zuzum reglim yeni bitti sayılır, dün annemlerdeydim ya misal.. wc ye girdim çamaşır suyu dökmüş annem öğüre öğüre çıktım, yemekten sonra da midem bulanıyo sürekli.. annem de acaba dedi? yok diyorum, ihtimal yok ama işte insanın aklı karışıyo.. reglim normal geldi, ama 1 gün önce bitti, ona da takılmıyorum çinkim ben hep az regl oluyorum :26::26: nassı yani, reglin geciktimi yoksa gelmedimi zamanı, ne oldu neler kaçırıyoruz bizz
aaa bepanthen'in pastili mi varmış, hemen denemeliyim.. eşime söylim gelirken getirsin akşam :))nigarcığım geçmiş olsun kötü olmadan geçirebilirsin ballı naneli pstiller var ama onlar geçici iyi geliyor doktor bana hem dokuyu iyileştireni verdi bepanthen boğaz için pastil en iyisi bu dedi aldım kullanım 3-4kere geçti
bugün bende yataktan kalkmak istemedim kalktım sonunda ama 1.derse girmeyeceğim kurstan sonrada iş görüşmesine gidicem karşıya
yok zuzum reglim yeni bitti sayılır, dün annemlerdeydim ya misal.. wc ye girdim çamaşır suyu dökmüş annem öğüre öğüre çıktım, yemekten sonra da midem bulanıyo sürekli.. annem de acaba dedi? yok diyorum, ihtimal yok ama işte insanın aklı karışıyo.. reglim normal geldi, ama 1 gün önce bitti, ona da takılmıyorum çinkim ben hep az regl oluyorum :26:
Nekk ben heyecanlandım yaaahadi varsa öyle bişeyyy sende hamiş kalırsan çatlarım bende kalırım topikçe hamiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?