2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

enkimmmm çok sevindim canım. Allah'ım hayırlısını versin inşallah, güzel yüzünü güldürsün

canım çok sevindim, müjdeli haberini bekliyoruz :))
ben kaçıyorum, 2 saattir telefonlarımda sorun var onları halletmeye geldiler ay program felan öğrendim ne karışık yaa
tüm dahililerin kimle görüştüğü anında görülüyor felan, kafam karman çorman oldu :101:
bu akşam annemdeyim, eşim iş çıkışı alıcak beni.. öpüyorum sizii

enkimmmm çok sevindim canım. Allah'ım hayırlısını versin inşallah, güzel yüzünü güldürsün

Zeynepcim hadi hayırlısı inş.
Bende kaçıyorum görüşürüz yarın öptümm

çok sağol canım benim işallah allahım hepimize o güzel duyguyu yaşatsın

çok sağol canım işallah kısa zamanda veririm

sağol canım allahım hayırlısını nasip etsin

zeynepcim inş hakkında hayırlısı olur ve en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.

işte bilerek basmıyorum başkaları da açıp girerse diye. ama eskiden de basmazdım bazen, böyle zırt pırt atmazdı beni (((

canım başkaları açsa da ana sayfa geliyor zaten bulamazlar nereye ne yazdığını, her seferinde şifre girmene değmez. benm sık kullanılanlar çubuğunda hemen tıklıyorum açılıyor, uğraşılmaz ki ha bire şifreyle.

canımm inşallah en yakın zamanda alırız bebiş haberini hayırlısıyla , topiğimiz çoğalıyor :119: :119: :119:

günaydın herkese, haftanın son iş gününün yorgunluğuyla :)))

Son düzenleme:
sabah sabah gülümseyelim

Dokuz Ay Karnında Taşıyıp, Büyüttüğün İçin Sağol . Gerisini Ben Hallederim Kayınvalideciğim ♥ :)

Günaydın herkese hayırlı cumalar :)
boğazlarımmı şişiyo ne daha yeni atlattım ben gribi yaa

günaydın kızlar. biz maalesef yine stresli ve gergin bir şekilde iş başı yaptık, patronumuz sayesinde. bol'un patronu yerine listeye 1 numaradan sokalım lütfen benim patronu

sabah yatak ne kaaaa tatlı gelmişse bize, uyandığımızda saat 07,50 idi eşim de ben de geç kaldık tabii iş yerlerimize. Allah'tan patron benden geç geldi de, bir de o yüzden laf yemekten kurtuldum.

ben işime döneyim, size hayırlı cumalar

Kızlar merhaba...
Daha oncekı topıkten tanıdıgım arkadaslar vardı, yazısmalarınız keyıflıydı, topluca gıtmıssınız, sımdı bakıyorum bazen buraya ama kım kımdır bılemıyorum, merak edıyorum bazı arkadaslarımı...

Sonbaharı, cımcımeyı

Bu arada Allah muhabbetınızı daım etsın...

nekk, ballı naneli boğaz emme hapından at ağzına...

yarenim uykuda kalmak çok fenaa.. bugün kırk defa düşündüm kalkıp kalkmamayı (

aydasu meraba, daha önce buraya yazmışmıydın, sankim öle hatırlıyorum seni :26:

hayırdır canım naptı patron? dövücem onu bigün

zuzu merhaba buraya yazmadım oyle hatırlıyorum, dıger tarafta katılmıstım sohbetlerınıze ara ara... Yenı evlendım ben de ekım gelınıyım...

zuzu merhaba buraya yazmadım oyle hatırlıyorum, dıger tarafta katılmıstım sohbetlerınıze ara ara... Yenı evlendım ben de ekım gelınıyım...

hoşgeldin diyim, buraya da yazabilirsin...

ben diğer topicte yoktum... sadece bu topiğe yazdım hep :)

ama ismini çok gördüm demekki, aklımda kalmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…