- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Kızlar "temel" in sinema filmini yapmışlar yaa :)) dün tv de kulak misafiri oldum :)) çok dinleyemedimde, fragmanı falan varsa akşama bakıcam :)) duydunuzmu
Yağmur yağıyoo şap şapşappp
şemsiyeni aç açaçççç
Sel oldu buralar, nasıl bi yağmur, nasıl bi gök gürültüsüdür :26:
şimşek çakmasıyla felaket bi ışık ve gürültü geldi yaa.... Kapılar zangır zangır Bu ensonki çok korkunçtuuuu :18:
kızlar iki hafta öcne evlilik yıldönümümüzdü ve biz tatil yemek felan derken, sevgilim hediye almamıstı..
tabii ben bunu cok büyük bir koz olarak kullanıyorum şu anda
yazık sevgili kocacıgım ne alacagını bilemnedi... sanırım tamtur yüzük geliyooooo
benm zavallı kocamın haline düşmüş seninki de:) benm doğum günümde bilemedim ne alayım sana dedi, kuyumcuda buluştuk 1 tektaş 1 tamturla çıktı
kız o yağmur yağıyor kaç kaç kaç diil miydi
Ben izindeyken evde olmuştu öyle, eşimi arayıp tırsıyorum demiştim. Gerçekten korkuyor insan ya, camlar patlıcak gibi falan:18::18::18:
Ya benim kocacım bikaç gündür yüzüğünü çıkarıyo, sıkıyo diye...öncedende sıkıyodu akşamları çıkarıyodu biraz ...ama dün bugün sabah da takmıyo, bende unutuyorum taktırmayı :44:
Aslında kıyamıyom gerçekten bütün gün elleriyle iş yapıyo mobilyacı/imalat .... Bazen takmasın diyorum ama takmasınıda istiyorum
ay ben yılbaşı hediyemi aldım kızlarrr pzt yollucam
canım 1 ölçü büyüttürün, eşimin de parmağını sıkıyordu büyüttürmeye gitmiş 2,5 ölçü büyümüş parmakları. çok şükür benm eşim benden çok seviyor yüzüğünü takmayı ben çıkarırsam hemen sesleniyor yüzüğün burda diye. :)
çok hızlısın :) haftaya perşembe- cuma demiştik ama pek uyulmuck galiba, nezamn isterseniz ozamn gönderin kızlar...en son haftaya perşembe-cuma olsun olzamn :)
ya eşimde sevmiyo değilde, canını yakınca bisüre görüşmek istemedi yüzükle heraldeSöleyim akşama ver büyülteyim diyim bakim
kızlar ben geldim bebişimi gördüm kalp atışlarıda var dedi doktor. kocaman olmuş ya çok sevindirik oldum
devlet hastanesine gideyim bide demiştim ya ilk kez muayeneye geliyorum dedim baktı usg yi verdi sonra kan tahlili ve idrar tahlili istedi tam 5 küçük şişelerden kan verdim idrar verdim sonuçları internetten alıcaz onları özel hastanede yaptırmamış oldum. sonuçta sigortam var işe yarasın dimi :)))
ama en çokta bebeği gördüğüme sevindim ilk kesem boştu çok tedirgindim şimdi kalp atışı bile var yaaa :119:
canımmm çok sevindim allahım nazarlardan saklasın bebişini ve seni. tabii neden böyle hakların varken parayla yapasın ki? her ay boşa mı kesiliyor maaşlarımızdan sağlık bedelleri?
çok hızlısın :) haftaya perşembe- cuma demiştik ama pek uyulmuck galiba, nezamn isterseniz ozamn gönderin kızlar...en son haftaya perşembe-cuma olsun olzamn :)
ya eşimde sevmiyo değilde, canını yakınca bisüre görüşmek istemedi yüzükle heraldeSöleyim akşama ver büyülteyim diyim bakim
kızlar ben geldim bebişimi gördüm kalp atışlarıda var dedi doktor. kocaman olmuş ya çok sevindirik oldum
devlet hastanesine gideyim bide demiştim ya ilk kez muayeneye geliyorum dedim baktı usg yi verdi sonra kan tahlili ve idrar tahlili istedi tam 5 küçük şişelerden kan verdim idrar verdim sonuçları internetten alıcaz onları özel hastanede yaptırmamış oldum. sonuçta sigortam var işe yarasın dimi :)))
ama en çokta bebeği gördüğüme sevindim ilk kesem boştu çok tedirgindim şimdi kalp atışı bile var yaaa :119:
ben de gitmedim hiç
ama yaa ben çok utanırım herhalde, ne bilimm :26:
neden utanıyon
açıp bakmıyolardırki, ne bilim tahlil, yada ultrasona sokuyolardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?