2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben hiç alttan muayene olmadım acıyor mu?

elficimmm,

çok sevindim ne güzel bir heyecan içindesin :)

darısı bizlerin başınaaaa

sizinkiler mercmek fasulye, benmki abi oldu, bir muzdan daha büyük artık :)

ay canım ya maşallah biz de o günleri sağlıkla görürüz umarım. Senin nasıl hamilelik 20. haftada? Varmı sıkıntıların?

ben hiç alttan muayene olmadım acıyor mu?

ben bu doktorumda hiç olmadım hep ultrasonla bakıyor allahtan. Evlenmeden önce smear testi yaptırırken mecburen alttan olmuştu kendini rahat bırakırsan açımıyor ama rahatsız edici bir durum o sandalyeye oturmak öyle bacakların bi yerde filan.. Bi de ışık tutuyo o bölgeye mahremiyet sıfır.

kaç mm olduğunu söyledi ama heyecandan unuttum ama baya büyümüş meleğim :) foto var eklerim birazdan albüme

işi geregi zordur onun için tabii.. benim eşimin yüzüğü de parmağını kesiyo habire, eve gelir gelmez çıkartıyor ama sabahları takar hemen.. 2 defa unuttu bugüne kadar, ben de hep çıkartırım eve gidince ama ben haftada 2 defa unuturum yüzüğümü evde

elfimmmmm maşallah size canım, hep böyel güzel haberlerle gelirsin inşallah

Nekk mavala oje sorusunun cevabı ne? 01 num. bulamadım ben yaa
canım ben Cevap: Mavala Mini Color ANKARA 01 Oje
diye buldum ama doğru mu bilmiyorum :26:
yolun yarısına 3 gün kalmış sizin

MAŞALLAH MAŞALLAH

EVET CANIM NAPCANN

EŞİNEDE SEVİNDİM, GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN

yok canım hiç acımıyor. şey gibi düşün :))) tabi bu ince :))

AHAHAHAHA

ay ne güldüm size kızlar
mercimekler fasulyeler muzlar

elfim hadi gözün aydın iice rahatlamışsındır artık

elfimmmmm maşallah size canım, hep böyel güzel haberlerle gelirsin inşallah

canım geçmişide okudum ama test için erkenmiş senin ama yap sen yinede. tabi regl gününe kadar ilaç alma yinede. geçmiş olsun boğazların ağrıyormuş eşine mesaj at ona göre pastil alsın. ne olur ne olmaz..

inşallah sizlerinde güzel haberlerini görürüz burdaaa

zuzum napıyım nasıl açıklama yapacağımı bulamadım :)) nede olsa kız kızayız diye yazıverdim işte

dilekcim zuzucum sağolun. darısı başınıza

Hadi gözün aydın elfi, maşallah size

benim test için olayım bu ay zaten %0 iltimal varsa bişi üstüne görme vardır elfim.. ona bi %10 ihtimal veriyorum hadi
ve ben üzülürüm şimdi öyle bişi olursa, hiç hiç hazır değilim en son buna karar vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…