- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ben evlendiğimden beri bugünde dahil 4 kere gittim her seferinde alttan muayene oldum. artık gına geldi o makine ile evli olsam daha iyiymiş yani :))))
bekarken evet ultrason tahlil falan iyiydi ama evli olunca hemen alete sarılıyorlar
kızlar ben geldim bebişimi gördüm kalp atışlarıda var dedi doktor. kocaman olmuş ya çok sevindirik oldum
devlet hastanesine gideyim bide demiştim ya ilk kez muayeneye geliyorum dedim baktı usg yi verdi sonra kan tahlili ve idrar tahlili istedi tam 5 küçük şişelerden kan verdim idrar verdim sonuçları internetten alıcaz onları özel hastanede yaptırmamış oldum. sonuçta sigortam var işe yarasın dimi :)))
ama en çokta bebeği gördüğüme sevindim ilk kesem boştu çok tedirgindim şimdi kalp atışı bile var yaaa :119:
sizinkiler mercmek fasulye, benmki abi oldu, bir muzdan daha büyük artık :)
ben hiç alttan muayene olmadım acıyor mu?
bence de yaa dayanamam yoksamm
ayy canım çok sevindim yaa, benim de öyle olmuştu ilkinde boş kese sonra bebikimi ve kalp atışlarını hem görüp hem duyunca çok mutlu olmuştum insan o zaman inanıyor daha bi sanki.var mı ultrason fotosu? benimki sanırsın irice bi fasülye
ben hiç alttan muayene olmadım acıyor mu?
elficimmm,
çok sevindim ne güzel bir heyecan içindesin :)
darısı bizlerin başınaaaa
işi geregi zordur onun için tabii.. benim eşimin yüzüğü de parmağını kesiyo habire, eve gelir gelmez çıkartıyor ama sabahları takar hemen.. 2 defa unuttu bugüne kadar, ben de hep çıkartırım eve gidince ama ben haftada 2 defa unuturum yüzüğümü evdeYa benim kocacım bikaç gündür yüzüğünü çıkarıyo, sıkıyo diye...öncedende sıkıyodu akşamları çıkarıyodu biraz ...ama dün bugün sabah da takmıyo, bende unutuyorum taktırmayı :44:
Aslında kıyamıyom gerçekten bütün gün elleriyle iş yapıyo mobilyacı/imalat .... Bazen takmasın diyorum ama takmasınıda istiyorum
elfimmmmmkızlar ben geldim bebişimi gördüm kalp atışlarıda var dedi doktor. kocaman olmuş ya çok sevindirik oldum
devlet hastanesine gideyim bide demiştim ya ilk kez muayeneye geliyorum dedim baktı usg yi verdi sonra kan tahlili ve idrar tahlili istedi tam 5 küçük şişelerden kan verdim idrar verdim sonuçları internetten alıcaz onları özel hastanede yaptırmamış oldum. sonuçta sigortam var işe yarasın dimi :)))
ama en çokta bebeği gördüğüme sevindim ilk kesem boştu çok tedirgindim şimdi kalp atışı bile var yaaa :119:
canım ben Cevap: Mavala Mini Color ANKARA 01 OjeNekk mavala oje sorusunun cevabı ne? 01 num. bulamadım ben yaa
yolun yarısına 3 gün kalmış sizinsizinkiler mercmek fasulye, benmki abi oldu, bir muzdan daha büyük artık :)
kızlar ben geldim bebişimi gördüm kalp atışlarıda var dedi doktor. kocaman olmuş ya çok sevindirik oldum
ben haftaya cuma yollarım kızlar ancak kendimi ayarlarım sanırım. senin eşim mobilya işinde zorlanabilir canım evet. bi arkadaşımız motor ustası o da takamıyor bikaç saat sonra oturuyor parmağıma diyor.
yine onlarınkilerde taş yok büyüyor, benm alyansım bu ara sıkmaya başladı, büyütülmüyormuş bi sırası taş olduğu için. ablam takıyor artık :)
Amin canım
evet ya sağolsun Zeynep'i de yordum başka hastaneden fiyat aldı ama dedim bi şansımı deniyeyim tabi sıra falan bekliyorsun ama çokta beklemedim aslında iyi oldu. eve geçtik eşimle kahvaltı yaptık eşiminde radyolojide ultrasonu çekilecekti saat 1 de... ben bekleyemedim işe dönmem gerekiyordu demin aradım taşları düşmüş onada çok sevindim
yok canım hiç acımıyor. şey gibi düşün :))) tabi bu ince :))
elfimmmmmmaşallah size canım, hep böyel güzel haberlerle gelirsin inşallah
zuzum napıyım nasıl açıklama yapacağımı bulamadım :)) nede olsa kız kızayız diye yazıverdim işte
dilekcim zuzucum sağolun. Darısı başınıza
Elfiiii hadi fotosunu ekle, ilkinin yanına..
öncesi ve sonrası yapalım
benim test için olayım bu ay zaten %0 iltimal varsa bişi üstüne görme vardır elfim.. ona bi %10 ihtimal veriyorum hadicanım geçmişide okudum ama test için erkenmiş senin ama yap sen yinede. tabi regl gününe kadar ilaç alma yinede. geçmiş olsun boğazların ağrıyormuş eşine mesaj at ona göre pastil alsın. ne olur ne olmaz..
inşallah sizlerinde güzel haberlerini görürüz burdaaa
Hadi gözün aydın elfi, maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?