2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla bende buay olursa pek sevinemem ...

çünkü hiç kıpırtım heyecanım yokki :26:

Bugün regl günüm, gelmedi daha ...haftasonuna kaldı galina yani inşallah öledir çünküm evde geçireyim istiyorum....p.ertesiye atmaz inşallah:18:

selam kızlarrrrr geçmişi okumadım henüz sadece son sayfaya baktım

aaaahhhh ahhhhhh bu hamile miyim acaba derdi bizi öldüreccek :26:

Bir gün artı bir gün daha
Bir günahtı her gün daha
Bir gün aktı gözyaşlarım
Durmadı durmadı

Yemin olsun bir gün daha
Dedim olsun bir gün daha
Senede bir bir gün daha
Olmadı Olmadı

Önlerime duvarlar örseler
Kara sevdam hergün öldürseler
Kör bıçağım kimseleri kesemem
Beni yine beni yine teninle(seninle) bileseler

Gözlerimi kor demirle delseler
Üzerimi topraklarla örtseler
Saplı durur rengi gözlerinin
Sana kayar sana kaçar yine deli aklım benim

ŞUAN DİNLİYORUM

annemle tartıştım telefonda kalp atışlarını gösterdi dedim . erkek olacak işte erkek bebeklerin kalp atışı daha çabuk belli olur dedi.. dedim ki ya anne niye öyle diyorsun demekki kız olsa hayal kırıklığına uğrayacaksın yoo kızda olsa fark etmez. ama beni etkiliyorsun dedim. sonra sitemli bi şekilde dedi ki demiyorsun ben hayal kırıklığına uğrarım sen uğrarsın diyorsun. evet dedim sürekli erkek diye odaklandırırsanız kız olursa şaşırırım yani .sürekli erkek erkek derse sonunda bende kabullenmicekmiyim bu seferde 4. ayımda gittiğimde kız derse bi duraksarım yani. beni etkileme dedim. oof tamam daha demem dedi

selam kızlarrrrr geçmişi okumadım henüz sadece son sayfaya baktım

aaaahhhh ahhhhhh bu hamile miyim acaba derdi bizi öldüreccek :26:

:) valla ben 1,5 senede belkim 2-3 kere böle düşünmüşümdür ,daha şimdiye kadar hiç kaçak göçek de olmadı ama iştee ...

Ay şimdiye kadar dedimde, ilkkez buay olduydu

dün kaynanamıda bozdum halanın kızına gittik ya halamızi görümcem falanda vardı baya kalabalıktık. eee isim düşündünüzmü dediler kaynanam erkek olursa ismi belli zaten cengiz olacak dedi. bende dedim yok onuda düşünüyoruz ben cengizhanı daha sıcak buluyorum cengiz isminden dedim.
hele bi cinsiyet belli olsunda ondan sonra karar vericez dedim. hepsi aa ne kadar güzel bence çok daha iyi olur dediler. kaynanam dedi ben bilemem ama benim oğlum bekarken bile hep derdi babamın adını koyucam diye sonra dediler ki yine adı geçiyorki. bende dedim bende bekarken asla büyüklerin ismini koymam diyordum ee o hayalini gerçekleştirsin ben niye gerçekleştiremiyeyim. kaynanam ben zaten karışmam ne istiyorlarsa onu koysunlar kızımada karışmadım deyip suratını astı. :))

maşallah mercimeklerinize fasulyelerinize muzlarınıza

ayy yorum yapıcaktım da biri geliomuş kızlar eşim aradı heme toplAnmam lazım öpüldünüzz

Ay sinir oldum haa insan koyacağı varsa da koymak istemiyor böyle. Sanane yani istediğini koyarlar bi rahat bırakın insanları ya

saol canım bizim aslında sat a göre 20. haftamız ama ultrasona göre 21. haftamız, iç güveysinden halliceyim :))) günüm günümü tutmuyor bi iyiyim bi halsizim. ama bugünüme şükür. inşallah siz de bugünleri göreceksiniz hayırlısıyla ben bile yolun başındayım daha :)
insanın psikolojsi bile alt üst olur yaaa.

yok canım hiç acımıyor. şey gibi düşün :))) tabi bu ince :))

ama ama direk giriyor yani zevk yok bişe yok acır kii :26:

yolun yarısına 3 gün kalmış sizin

sağol canımm

ay ne güldüm size kızlar
mercimekler fasulyeler muzlar

elfim hadi gözün aydın iice rahatlamışsındır artık

sizinkiler de daha portakalda vitamin hehehehe

luxxor galiba ters eklemişim doğru diyorsun o zaman dilşadd sağa dayalı ne oluyordu??

annene üzüleceği bi haber bu : kız ben de tuttu yani canım.

annende kayınvaliden de hak etti artık yani :))

Son düzenleme:

Ay sinir oldum haa insan koyacağı varsa da koymak istemiyor böyle. Sanane yani istediğini koyarlar bi rahat bırakın insanları ya

bu kaynanamın karışmadığı haliyse karıştığı halini düşünemiyorum. eşimede gece yatarken aynısını söyledim. evet fark ettim dedi.

kız olsun dicem artık yaa nerdeyse. sırf inat uğruna. tövbee tövbee hayırlı evlat olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…