tşk ederim tatlım. darısı senin başına olsun..
Amin, Allahım inş. hayırlı zamanda hayırlısını verir bize.
Sağlıklı sıhhatli gelir inş. senin bebişinde canım çok tuhaf duygular bunlar yaa
benim test için olayım bu ay zaten %0 iltimal varsa bişi üstüne görme vardır elfim.. Ona bi %10 ihtimal veriyorum hadi
Ve ben üzülürüm şimdi öyle bişi olursa, hiç hiç hazır değilim en son buna karar vermiştim
elfişimmmm çok sevindim hem bebiş için hem de eşin için
selam kızlarrrrr geçmişi okumadım henüz sadece son sayfaya baktım
aaaahhhh ahhhhhh bu hamile miyim acaba derdi bizi öldüreccek :26:
maşallah mercimeklerinize fasulyelerinize muzlarınızakızlar ben geldim bebişimi gördüm kalp atışlarıda var dedi doktor. kocaman olmuş ya çok sevindirik oldum
devlet hastanesine gideyim bide demiştim ya ilk kez muayeneye geliyorum dedim baktı usg yi verdi sonra kan tahlili ve idrar tahlili istedi tam 5 küçük şişelerden kan verdim idrar verdim sonuçları internetten alıcaz onları özel hastanede yaptırmamış oldum. sonuçta sigortam var işe yarasın dimi :)))
ama en çokta bebeği gördüğüme sevindim ilk kesem boştu çok tedirgindim şimdi kalp atışı bile var yaaa :119:
dün kaynanamıda bozdum halanın kızına gittik ya halamızi görümcem falanda vardı baya kalabalıktık. eee isim düşündünüzmü dediler kaynanam erkek olursa ismi belli zaten cengiz olacak dedi. bende dedim yok onuda düşünüyoruz ben cengizhanı daha sıcak buluyorum cengiz isminden dedim.
hele bi cinsiyet belli olsunda ondan sonra karar vericez dedim. hepsi aa ne kadar güzel bence çok daha iyi olur dediler. kaynanam dedi ben bilemem ama benim oğlum bekarken bile hep derdi babamın adını koyucam diye sonra dediler ki yine adı geçiyorki. bende dedim bende bekarken asla büyüklerin ismini koymam diyordum ee o hayalini gerçekleştirsin ben niye gerçekleştiremiyeyim. kaynanam ben zaten karışmam ne istiyorlarsa onu koysunlar kızımada karışmadım deyip suratını astı. :))
Iyi yapmışın
Ay sinir oldum haa insan koyacağı varsa da koymak istemiyor böyle. Sanane yani istediğini koyarlar bi rahat bırakın insanları yadün kaynanamıda bozdum halanın kızına gittik ya halamızi görümcem falanda vardı baya kalabalıktık. eee isim düşündünüzmü dediler kaynanam erkek olursa ismi belli zaten cengiz olacak dedi. bende dedim yok onuda düşünüyoruz ben cengizhanı daha sıcak buluyorum cengiz isminden dedim.
hele bi cinsiyet belli olsunda ondan sonra karar vericez dedim. hepsi aa ne kadar güzel bence çok daha iyi olur dediler. kaynanam dedi ben bilemem ama benim oğlum bekarken bile hep derdi babamın adını koyucam diye sonra dediler ki yine adı geçiyorki. bende dedim bende bekarken asla büyüklerin ismini koymam diyordum ee o hayalini gerçekleştirsin ben niye gerçekleştiremiyeyim. kaynanam ben zaten karışmam ne istiyorlarsa onu koysunlar kızımada karışmadım deyip suratını astı. :))
ay canım ya maşallah biz de o günleri sağlıkla görürüz umarım. Senin nasıl hamilelik 20. haftada? Varmı sıkıntıların?
ben bu doktorumda hiç olmadım hep ultrasonla bakıyor allahtan. Evlenmeden önce smear testi yaptırırken mecburen alttan olmuştu kendini rahat bırakırsan açımıyor ama rahatsız edici bir durum o sandalyeye oturmak öyle bacakların bi yerde filan.. Bi de ışık tutuyo o bölgeye mahremiyet sıfır.
yok canım hiç acımıyor. şey gibi düşün :))) tabi bu ince :))
yolun yarısına 3 gün kalmış sizin
ay ne güldüm size kızlar
mercimekler fasulyeler muzlar
elfim hadi gözün aydın iice rahatlamışsındır artık
luxxor galiba ters eklemişim doğru diyorsun o zaman dilşadd sağa dayalı ne oluyordu??
ama ama direk giriyor yani zevk yok bişe yok acır kii :26:
Ay sinir oldum haa insan koyacağı varsa da koymak istemiyor böyle. Sanane yani istediğini koyarlar bi rahat bırakın insanları ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?