- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Ay bide zevkimi olcaktıı
dilşad ben çekildim kenara,sana verdim yoluBide bana azgın muamelesi yapıyolardı
e beni konuşturacak zorla şincikkkk bu kadınnn
Ya şey gibi diosun daaa, şey girerken zevk var kayganlık var bu girerken yok işte offf daha açık olamazdım zaten utandım şimdi
utanmakmıııSenmiii Dermişimmmm
Hay allam zor tutyom kendimi gülmemek için
hayırlısı olsun canım..valla bende buay olursa pek sevinemem ...
çünkü hiç kıpırtım heyecanım yokki :26:
Bugün regl günüm, gelmedi daha ...haftasonuna kaldı galina yani inşallah öledir çünküm evde geçireyim istiyorum....p.ertesiye atmaz inşallah:18:
güzel cevap vermişsin, afferim sana susma böyle işte :)dün kaynanamıda bozdum halanın kızına gittik ya halamızi görümcem falanda vardı baya kalabalıktık. eee isim düşündünüzmü dediler kaynanam erkek olursa ismi belli zaten cengiz olacak dedi. bende dedim yok onuda düşünüyoruz ben cengizhanı daha sıcak buluyorum cengiz isminden dedim.
hele bi cinsiyet belli olsunda ondan sonra karar vericez dedim. hepsi aa ne kadar güzel bence çok daha iyi olur dediler. kaynanam dedi ben bilemem ama benim oğlum bekarken bile hep derdi babamın adını koyucam diye sonra dediler ki yine adı geçiyorki. bende dedim bende bekarken asla büyüklerin ismini koymam diyordum ee o hayalini gerçekleştirsin ben niye gerçekleştiremiyeyim. kaynanam ben zaten karışmam ne istiyorlarsa onu koysunlar kızımada karışmadım deyip suratını astı. :))
ahahahahhAy bide zevkimi olcaktıı
dilşad ben çekildim kenara,sana verdim yoluBide bana azgın muamelesi yapıyolardı
kolay gelsin ebruu :))
ebuşş kolay gelsin canım, bize de gönder
ahahahahh
hiç yani diloş birde zevkli mi olacağıdı
sağolun canlar..gönderme sansım olsa yollarım komsularıma verdim.
bu arada işimiz oldu kızlar yaza tayin bekliyoruzzzzzzzzzzz
hayırlısı olsun canım..
benim bu mide bulantım öksürükten de olabilir öksürdükçe mideme bişiler oluyo.. evet evet kesin bundan, midemi mi üşüttüm acaba..
güzel cevap vermişsin, afferim sana susma böyle işte :)
benim kayınvalidem de 1 yıldır beynimi yedi, her defasında laf sokuyo benim adımı koysa koysa M.. koyar diye (eşim için).
Geçen de konuşuyoruz, arkimin kızı olucak hala isim bulamamış annesi de benima dımı koyun diyomuş dedim. Tuzağa kendi düştü. Yok yaa koymasınlar ne gerek var dedi. Ben de atladım hemen, tabii yani ne gerek var herkes kendi adıyla yaşasın, başkasının adını koymaya gerek yok dedim. Anladı, durdu, sustu. Hem benim aklımda var isim zaten dedim. "ee biz koyarsak nolucak, eltinin bebeğinin adını biz koyduk" dedi. İçimden "tövbe allam" dedim. ne alaka yaa onlar koyacakmış? size ne oluyor, çocuk bizim olucak (allah verirse) ben taşiycam, doğuracamama sessiz kaldım
:
güzel cevap vermişsin, afferim sana susma böyle işte :)
benim kayınvalidem de 1 yıldır beynimi yedi, her defasında laf sokuyo benim adımı koysa koysa M.. koyar diye (eşim için).
Geçen de konuşuyoruz, arkimin kızı olucak hala isim bulamamış annesi de benima dımı koyun diyomuş dedim. Tuzağa kendi düştü. Yok yaa koymasınlar ne gerek var dedi. Ben de atladım hemen, tabii yani ne gerek var herkes kendi adıyla yaşasın, başkasının adını koymaya gerek yok dedim. Anladı, durdu, sustu. Hem benim aklımda var isim zaten dedim. "ee biz koyarsak nolucak, eltinin bebeğinin adını biz koyduk" dedi. İçimden "tövbe allam" dedim. ne alaka yaa onlar koyacakmış? size ne oluyor, çocuk bizim olucak (allah verirse) ben taşiycam, doğuracamama sessiz kaldım
duruya da doruğa da bayılırım, benim de ihtimallerim arasında var bu iki isim.. hatta erkek olarak kesin o olucak diyodum, ama eşimin arkisinin bebeği 2 ay sonra doğuyo adı Doruk olcak..vazcaydım..ÖLE CANIM HAYIRLISI
UFFF EN SİNİR OLDUĞUMVALLA KAYNANAM DEMİŞTİ BANA, BİZE O FIRSATI VERMEDİLER, ÇOK SAÇMA, VALLA OLSUN ÇOCUĞUNUZ BEN KARIŞMAM EN FAZLA FİKİR VERİRİM DEDİ, BAKALIM
GENELDE KAYNANAM SÖLER SÖLER ,SONRADA ,TABİ BEN KARIŞMAM YANİİDER ,SEFİYORUM GENEDEE
YA BEN HEVESİM GEÇMEZSE EĞER, KIZIM OLURSA "DURU" İSTİYORUM, ERKEKTE DE ŞİNCİLİK "DORUK" VAR AKLIMDA , BELKİM Bİ KIZ Bİ OĞLAN İKİZ OLUR "DURU & DORUK" KOYARIM
ESKİDEN EYMEN İ SEVERDİM, ARTIK TİSKİNDİM ONDAN
GÖZÜNÜZ AYDIN CANIM, HAYIRLI OLSUN....
duruya da doruğa da bayılırım, benim de ihtimallerim arasında var bu iki isim.. hatta erkek olarak kesin o olucak diyodum, ama eşimin arkisinin bebeği 2 ay sonra doğuyo adı Doruk olcak..vazcaydım..
ben kız olusa İpek istiyorum biliyo herkesrüya ve badeyi de beğeniyorum. Erkek olursa da Alen istiyorum, eşimi ikna edebilirsemm
kaynanamın adı da Şahinder, beklesin koyarım ayy bak gene sinir oldum he
benima dım öyle olsa, boşverin koymayın yazık çocuğa derim yaa
kaç kere dedim :105: koyarız nolmuş diyo daha çok sinir oluyorum kavga ediyoruzYok valla susmuyorum artık verdim cevabımı. sende vermiş sayılırsın canım ya. ama şimdiden eşini dolduruşa getirmende fayda var eve geldiğinizde çocuğumuza ismini biz koyarız annen biz koymak istersek nolucak dedi bişey demedim ama ben istemem ona göre falan de eşine konu açılınca.
zuzu aynı benim kaynanam fikrini söyler sonrada ben karışmam der. isim konusunda yaptığı gibi
annemle tartıştım telefonda kalp atışlarını gösterdi dedim . erkek olacak işte erkek bebeklerin kalp atışı daha çabuk belli olur dedi.. dedim ki ya anne niye öyle diyorsun demekki kız olsa hayal kırıklığına uğrayacaksın yoo kızda olsa fark etmez. ama beni etkiliyorsun dedim. sonra sitemli bi şekilde dedi ki demiyorsun ben hayal kırıklığına uğrarım sen uğrarsın diyorsun. evet dedim sürekli erkek diye odaklandırırsanız kız olursa şaşırırım yani .sürekli erkek erkek derse sonunda bende kabullenmicekmiyim bu seferde 4. ayımda gittiğimde kız derse bi duraksarım yani. beni etkileme dedim. oof tamam daha demem dedi
Yok valla susmuyorum artık verdim cevabımı. sende vermiş sayılırsın canım ya. ama şimdiden eşini dolduruşa getirmende fayda var eve geldiğinizde çocuğumuza ismini biz koyarız annen biz koymak istersek nolucak dedi bişey demedim ama ben istemem ona göre falan de eşine konu açılınca.
zuzu aynı benim kaynanam fikrini söyler sonrada ben karışmam der. isim konusunda yaptığı gibi
duruya da doruğa da bayılırım, benim de ihtimallerim arasında var bu iki isim.. hatta erkek olarak kesin o olucak diyodum, ama eşimin arkisinin bebeği 2 ay sonra doğuyo adı Doruk olcak..vazcaydım..
ben kız olusa İpek istiyorum biliyo herkesrüya ve badeyi de beğeniyorum. Erkek olursa da Alen istiyorum, eşimi ikna edebilirsemm
kaynanamın adı da Şahinder, beklesin koyarım ayy bak gene sinir oldum he
benima dım öyle olsa, boşverin koymayın yazık çocuğa derim yaa
dilşadcım benimkine bak diye sana alıntı yapmıştım çıkmamış canım albümüme bak bi cinsiyet yorumu yapıver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?